Strelac je vatreni i promenljivi znak Zodijaka. Vlada filizofijom, dalekim putovanjima i visokim obrazovanjem. Po prirodi, ljudi sa Suncem u znaku Strelca su veseli, pozitivni i radoznali po prirodi.

Znak Strelca vlada prostranstvima i slobodom, pa će osobe rođene u ovom znaku uvek želeti da odu što dalje i da budu uvek slobodni, na svim životnim poljima.
Smatra se da Strelčevi imaju najviše sreće u životu specijalno kada su neke krizne situacije u pitanju. Vole da putuju i to im je ujedno najveća strast. Umeju da budu fanatični i opseduti nekom temom, ali nikada osobama.

Od mnogih osobina,  drugi im najviše zameraju nestalnost i neodgovornost uz koju neizostavno ide i lenjost. lako im sve dosadi, pa se iz te dosade javlja želja za bežanjem i potragom za novom zabavom. Tokom života, ma koje dobe bili, deluju nezrelo, žive često neurednim životom i često imaju probelam u uspostavljanju dugih i stabilnih odnosa.

Strelac tj Jupiter vlada kukovima i jetrom, pa će pripadnici ovog znaka imati zdravstvene probleme vezane za ove delove tela.

S obzirom na prirodu znaka, često će biti profesori, glumci, baviće se putovanjima ili će raditi nešto vezano za neke sportove.

Najbolje se slažu sa Lavovima i Ovnovima, a dobro se uklapa i sa Vagama, Vodolijama i Blizancima.

Pošto je Jupiter ušao u Strelca pre neki dan, Strelčeve očekuje veoma uspešna godina tokom koje će imati mnogo prilika za uspeh i putovanja.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori