Druga polovica mjeseca je puna optimizma i želje za nečim novim, na intelektualnom i ljubavnom polju.

OVAN

Ljubav i veze

U prvom dijelu studenog 2018. godine možete očekivati zamor i napetost u vezi, posebno Ovnovi koji su u braku ili koji razmišljaju o ulasku u brak. Neki Ovnovi će imati dvojbe oko razilaženja ili razvoda.

Venera, vladar veza Ovna je retrogradna sve do 16. studenog i tjera vas da razmotrite situaciju u kojoj ste i da donesete zaključke o odnosu u kojem ste, osjećajima, željama, ali donošenje konačne odluke odgodite, sve dok se neke stvari ne iskristaliziraju. Isto vrijedi i za one koji žele ući u novu vezu.

Tijekom mjeseca Venera je u opoziciji s Uranom koji je retrogradan i 6. studenog se vraća u Ovna. Neki će osjetiti ugroženost i gubitak osobne slobode, ali oni mudriji će shvatiti da veza ne mora biti takva da se izgubi sloboda. Nemojte se iznenaditi ako se dogode nagli preokreti, bilo da se radi o naglim prekidima ili pomirenju. Sve to u konačnici vodi prema nečem dobrom za vas. Od vas se traži da na konstruktivan i zreo način pristupite osjetljivim ljubavnim temama.

Mars, planeta koja vlada Ovnom ulazi u vašu 12. kuću 16. studenog i zahtjeva da budete tolerantniji, da oprostite i da vezu sagledate drugačijim pogledom.

Druga polovica mjeseca je puna optimizma i želje za nečim novim, na intelektualnom i ljubavnom polju. Ovnovi koji traže nekog novog uživat će u društvenom životu, te među novim poznanicima mogu pronaći i novu ljubav.

Posao i novac

Plemenite ideje vodit će vas kroz studeni 2018. godine, posebno nakon 8. studenog kada Jupiter ulazi u vašu 9. kuću, kuću uvjerenja, životne filozofije, višeg obrazovanja, stranih zemalja i intelekta. Povoljan je period za stjecanje novih znanja i širenje perspektive. Sa svih strana možete očekivati nešto dobro, a to uključuje i profesionalni život, posebno ako se bavite poslovima koji su povezani s obrazovanjem, religijom ili zakonom. Ako studirate ili ste pri završetku studiranja, ovo je sjajan period za vas. Iskoristite ga! Tako će vam se otvoriti i nove, bolje prilike za dalje.

Merkur, vladar kuće posla Ovna, kreće retrogradno 17. studenog 2018. godine i prvi kvadrat s Neptunom u periodu od 13. do 20. studenog. To znači da je pravo vrijeme za razmatranje svojih ciljeva, želja, očekivanja, te za analizu mogućnosti za ostvarenje napretka u karijeri ili o mogućim novim poslovima koji vas zanimaju. Zbog napetog aspekta koji Mars pravi s Jupiterom i Neptunom u drugoj polovici mjeseca može doći do sukoba, ako zaključite da vam netko stoji na putu.

 Što se novca tiče, situacija nije baš jasna i trebali bi razmisliti o svojim planovima. Mlad Mjesec će se dogoditi 7. studenog 2018. godine u vašoj 8. kući (pozajmice, naslijeđe, porez, novac) i ohrabriti vas da stvorite nove planove, da smanjite troškove i smislite način štednje.

Nakon 16. studenog 2018. godine tražite savjet od financijskih stručnjaka.

Zdravlje i moral

Optimizam i entuzijazam Ovnova s vremena na vrijeme bit će gašen krizama ili nedostatkom povjerenja u sebe. Mars, vladar Ovna 16. studenog 2018. godine ulazi u vašu 12. kuću (izolacija, kronične bolesti i iscjeljenja, podsvijesti i skrivenih neprijatelja).

Najčešće ćete sami sebi biti najgori neprijatelj, posebno ako krenete s idejom da su svi protiv vas.

Nakon 17. studenog očekujte probleme u komunikaciji, zbog retrogradnog Merkura. Merkur vlada vašom kućom zdravlja, pa pripazite na svoje fizičko i psihičko stanje, posebno u drugom dijelu mjeseca.

Savjet

Ako tražite uspjeh, budite realni kroz očekivanja – od sebe i drugih. Budite umjereni!

BIK

Ljubav i veze

Ljubavni život tijekom studenog 2018. godine je senzualan, strastven i potreba za dubljom emotivnom i fizičkom bliskosti s partnerom je veća. Jupiter ulazi u svoj dom i vašu 8. kuću, 8. studenog, a to je kuća intimnosti, tajni i tajnih veza. Sunce se pridružuje Jupiteru i Merkuru 22. studenog, pa možete očekivati povoljan razvoj veze, uživanje u prisustvu jedno drugog i razumijevanje, te slaganje u mišljenjima oko ljubavnih i novčanih pitanja. Sada je pravo vrijeme da se nađu rješenja za stare probleme, da se nadiđu blokade i ograničenja. Možemo reći da ćete biti voljni eksperimentirati i poduzeti nove stvari u ljubavnom životu.

Neki Bikovi koji su u braku mogli bi pasti pod iskušenje i naći ljubavnika ili ljubavnicu i raskinuti spone koje ih vežu s partnerom. Ali, može se raditi i o drugačijem scenariju, da partner traži nekoga sa strane. Nemojte dopustiti da do sada uđe u vaš ljubavni život. Vrijeme je da prekinete sa samoćom u dvoje i da se počnete kretati kao par. Bikovi koji nemaju stalnu vezu, ljubavni život će se zakomplicirati i bit će puno iskušenja. Merkur, planeta koja vlada vašom kućom ljubavi, 17. studenog kreće retrogradno, u vašoj 8. kući.

Mogli bi se zaljubiti u nekoga tko već je u ozbiljnoj vezi ili braku ili tko ima sakrivene namjere ili vas želi iskoristiti financijski. Neki će pomisliti na pomirenje s bivšom ljubavi ili će bivša ili bivši pokušati obnoviti vezu s vama, bili slobodni ili ne.

 Posao i novac

Gledano s novčane strane, ovo će biti nestabilan mjesec i možete očekivati dosta napetosti, posebno u drugom djelu mjeseca kada Merkur kreće retrogradno u vašoj 8. kući (partnerov novac, zajednička sredstva, porezi, pozajmice). Pojavit će se neugodnosti, kod kuće i na poslu. Od 8. studenog možete očekivati dobit zato što Jupiter prolazi vašom 8. kućom. Tada se reorganizirajte i nemojte biti pohlepni i nemojte posuđivati novac. Budite oprezni, jer vaši dugovi lako mogu narasti. Nemojte se kladiti, upuštati u financijska nagađanja ili ulagati u nešto nesigurno. Imat ćete podršku okoline, pregovori će teći glatko, ali budite oprezni pri raspolaganju sa svojim sredstvima.

Sve do 16. studenog Venera je retrogradna u kući posla Bika, u kući kojom i vlada. Imat ćete jasnu sliku o suradnjama, o poslu koji radite i obavezama koje imate. Bez pomoći drugih neće vam dobro ići i mogli bi krivo procijeniti stvari i biti na gubitku. Neki će razmišljati o promjeni posla, ali će se bojati donijeti konačnu odluku. Razmislite prvo u kojem smjeru želite ići, zatim potražite mogućnosti koje vas mogu dovesti do ostvarenja želje.

Zdravlje

Nemojte pretjeravati u poslu i iscrpljivati se zadacima koje si namećete. To vam donosi i emotivnu zbrku, strahove i neučinkovitost. Povrh svega, tijekom ovog mjeseca možete očekivati nesporazume i konfliktne situacije, posebno u drugom djelu mjeseca. Novčane obaveze će biti zahtjevne i mogle bi vas uznemiriti. Zato je važno da tijekom studenog 2018. godine nađete dovoljno vremena za odmor.

Pogledajte obaveze koje imate, napravite plan i raspored, uskladite privatni i poslovni život, te dovoljno odmarajte. Nemojte se obeshrabriti ako stvari teku sporo, jer to je i bolje tako u ovom periodu, lakše ćete izbjeći potpunu iscrpljenost.

Savjet

Nemojte se prepuštati ljubomori, posesivnosti i nemojte gnjaviti voljenu osobu.

BLIZANCI

Ljubav i veze

Studeni 2018. godine je povoljan mjesec za vaš ljubavni život, iako će biti tu i tamo nesporazuma i svađa. Ukazat će vam se i prilika za obnovu veze, za buđenje strasti, a ako niste u vezi, privući ćete osobu koja vas privlači.

Jupiter ulazi u vašu kuću partnerstva 8. studenog, a tom kućom i vlada. Neočekivana, ali korisna nova poznanstva sa strancima otkriti će vam nove vidike, donijeti nove ideje i spoznaje. Neke nove teme počet će vas zanimati.

Blizanci koji se dosađuju u vezi sada će otkriti nešto novo kod partnera i odnos će se promijeniti, strast ponovno probuditi.

U prvom djelu mjeseca komunikacija će biti odlična, iako ćete povremeno lagati sami sebe ili ćete čuti samo ono što želite čuti.

Vladar kuće ljubavi Blizanaca 16. studenog završava svoj retrogradni ciklus i to upravo u vašoj kući ljubavi, veza i flertova. Do tada će nekima biti nejasno jesu li u prijateljskom ili ljubavnom odnosu. Ovog puta Blizanci koji žele zabavu i ljubav naći će pravog partnera.

 Merkur, vladar Blizanaca, 17. studenog kreće retrogradno u kući veza i braka, pa može doći do nesporazuma i svađa. Sunce ulazi u vašu 7. kuću 22. studenog i susreće se s Jupiterom i Merkurom. To znači da ćete pažnju usmjeravati na ljubav i brak, razmišljati o vjenčanju ili rastavi, ovisi u kakvoj ste situaciji. Ako ste duže vremena nezadovoljni ljubavnom situacijom, lako je moguće da dođe do razilaženja ili rastave. Nemojte misliti da baš sve znate i nemojte ni pokušavati trošiti energiju na to da sve napravite samo kako bi svoje mišljenje nametnuli drugima.

Posao i novac

Prisustvo Jupitera u kući partnerstva Blizanaca od 8. studenog 2018. godine je jako dobro za nove dogovore, suradnje i posao.

Nakon 16. studenog, kada Mars ulazi u kuću karijere i društvenog statusa Blizanaca, na poslu će biti dinamičnije. Neskladan aspekt koji Mars pravi s Merkurom (koji je retrogradan od 17. studenog), Jupiterom i Suncem ukazuje na nesporazume, sukobe, negiranje prava ili potpisanih papira. Neki zbog toga mogu i završiti na sudu.

Nađite način za opuštanje i pazite što govorite. Na novčani gubitak mogu računati oni koji su se upuštali u nejasne i nesigurne dogovore koji uključuju novac drugih ljudi i oni koji su posudili novac. Povoljan je period, financijski, za one koji su štedjeli i na vrijeme plaćali izdatke. Izbjegavajte financijska nagađanja, transakcije u vezi nekretnina, udjele novca, razdjelu imovine i slično.

Zdravlje i moral

Razdražljivost će vas još više zamarati i voditi u konfliktne situacije koje će se, ponovno, najviše na vas odraziti. Kada ste razdražljivi i uznemireni, nemojte još više posla preuzimati i jesti tešku hranu. Nađite način za opuštanje i lakše ćete se suočavati sa svakodnevnim izazovima. Izbjegavajte izlaske dugo u noć. Za donošenje dobrih odluka treba vam psihička i fizička ravnoteža.

Savjet

Odnosi s drugima će vas jako zamarati. Budite smireni, iskreni i budite glas razuma! Donošenje važnih financijskih odluka odgodite!

horoskopius

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori