Planeta ljubavi, ali i materijalnog bogatstva, Venera, krenula je svoj retrogradni hod 5.oktobra, kroz znak Škorpije, da bi iz njega izašla i ušla u znak Vage31.oktobra. Svoj retrogradni hod Venera završava 16. novembra, da bi direktno krenula takođe kroz Vagu, i početkom decembra ponovo uplovila u znak Škorpije. Ovo njeno kretanje će doneti značajne promene na planu ljubavi za sve nas.

Novembar je počeo, a sa njim i ulazak, za sada još uvek retrogradne, Venere u znak VageVenera je svoj retrogradni hod započela u Škorpiji, i sa sobom je donela buru u ljubavnom životu svih nas. Preispitivanja po pitanju partnera, ljubavni raskidi i pomirenja, kao i vraćanje starih ljubavi su sve ono što retrogradna Venera donosi.

S obzirom na to da je izašla iz Škorpije i ušla u znak Vage, možemo da očekujemo promene na ljubavnom planu, kao i smirivanje strasti. Ipak, treba ostati na oprezu, jer sve dok je retrogradna, do 16. novembra, moguće je prisustvo tenzije.

Do sredine novembra, važno je ostati pribran i svestan situacije, i toga da su moguće lakše rasprave i napetost, Ipak, kao što smo i rekli, sve ono što se dešava na ljubavnom planu u ovom periodu, bilo dobro ili loše, služi tome da se sve ono što nije imalo budućnost, rasčisti, kako bi od sredine novembra mogli da krenemo sa nekim novim početkom. Taj novi početak ne mora biti vezan za novog partnera, već i sa sadašnjima možete imati nešto novo, pa stoga raščistite put za nove planove.

Kako će Venera u Vagi tokom meseca novembra, i njeno kretanje iz retorgradnog hoda u direktan, uticati na horoskopske znake?

OvnoviRakovi Jarčevi će u ovom periodu morati da budu veoma strpljivi. Za njih je ovo period introspekcije, analize proteklog perioda, kao i svojih osećanja. Da bi mogli da unapredite svoju vezu, ukoliko je ona opstala tokom perioda retrogradne Venere, morate se posvetit analizi svojih osećanja, i svojih želja. Kada budete načisto sa sobom, bićete i sa partnerom, i tek tada ćete moći iskreno da učinite sve za svoju vezu, što će biti i najkorisnije. Potreban je oprez do sredine novembra, a nakon toga ćete već moći lakše da dišete.

BlizanceLavoveStrelčeve Vodolije očekuje konačno lepši period, kada je ljubav i partnerstvo u pitanju. S obzirom na to da retrogradna Venera vraća bivše ljubavi, kod ovih znakova će se oni najverovatnije i zadržati. U pitanju su ne samo stare ljubavi, već i partneri sa kojima ste raskidali tokom ovog perioda retrogradnog hoda Venere. Ono što je sada dobro, jeste da toj ljubavi pružite šansu, jer ona ima perspektivu. Znatno lakši period je pred vama, i sada ga iskoristite da provedete što više vremena sa partnerom, i laganim momentima uživanja.

Vage će posebno biti na udaru ljubavnog talasa tokom novembra, s obzirom na to da Venera ulazi u njihov znak. Mnoge veze će sada buknuti neverovatnom brzinom, i nemojte to da vas iznenadi. Ako je iznenada i neplanirano, ne znači da se neće održati. Sada je pravi momenat da se konačno opustite i prihvatite sve što vam Venera donosi. Mnogi pripadnici ovog znaka će uploviti u ozbiljne priče, brakove, roditeljstvo. Ovo je vaš mesec, uživajte u njemu!

BikoviDeviceŠkorpije Ribe su znaci koji su najteže prošli period retrogradne Venere u Škorpiji. Njima je sada potreban predah, mir i odmor od svega, bez uletanja u nove veze i odnose. Sada je vreme introspekcije za njih, analize prethodnog perioda, koraka koje su preduzeli, i učenja lekcije iz svega toga. Sve što ste učinili, učinili ste jer ste mislili da je tako najbolje, i jeste bilo. Iako je bilo bolno, to je lekcija koju imate iz ovog perioda, i prihvatite je raširenih ruku, jer će vam biti korisna u narednom periodu, kada se pojavi ona prava osoba. Do tada, ne žurite, uživajte, posvetite se sebi, svom telu, svom duhu, kako bi povratili izgubljenu energiju. 

mogujatosama.rs

 

 
 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori