Bilo da je u pitanju svađa na poslovnom ili privatnom planu, osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju problema sa kontrolisanjem besa.

ŠKORPIJA

Škorpijom vladaju Mars i Pluton, čineći je veoma impulsivnom i osobom koja je lako naljuti. Upravo zato, ubrajaju se i u najveće svađalice horoskopa. Ukoliko ih povredite, to će vam pokazati, ali će vas nakon toga isključiti iz svog života. Njima je veoma lako da odreaguju na provokacije, s obzirom na svoj eksplozivni temperament.

OVAN

Kao i Škorpijom i Ovnom vlada Mars, što ih čini veoma temperamentnim i impulsivnim osobama. Ipak, za razliku od Škorpija, osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su veoma brzoplete i nepromišljene, te stoga vrlo lako upadnu u problem, iz koga im je teško da se izvuku. Svađe započinju i zbog najmanje sitnice, najčešće zato što su nestrpljivi.

VODOLIJA

Iako su odlični govornici, Vodolije će vam teško priznati da su pogrešile, ili da ste vi upravu. Veoma su tvrdoglave kada se radi o ciljevima do kojih im je stalo, a ukoliko ih nešto ugrožava, u stanju su da se upuste u veoma žučne rasprave, koje mogu kulminirati na više načina.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori