Sredinom studenog, Mars ulazi u Ribe, a Venera kreće direktnim hodom, najavljujući mogućnost zaljubljivanja u nekoga čije zanimanje ima veze sa umjetnošću ili čestim putovanjima.

OVAN 

POSAO

U vrijeme punog Mjeseca, oko 24. 10., možete očekivati novčane dobitke. Uran, planet promjena koji se 6. 11. retrogradnim hodom vraća u vaš znak, pod utjecajem Saturna, donosi vam nove ideje. Poslije 8. 11., ulaskom Jupitera u Strijelca, poslije 12 godina, uspostavljate intenzivnije kontakte sa strancima. Pozicija vašeg vladara Marsa, planeta inicijative, mada oslabljena ulaskom u Ribe, poslije 15. 11. donosi vam uspjeh ako se bavite umjetnošću ili sportom.

LjUBAV

Poslije ulaska Sunca u astrološko polje strasti, 23. 10., vaš emotivni život postaje bogatiji i raznovrsniji. Vladar polja ljubavi, Venera, retrogradnim hodom vraća se u Vagu 31. 10., donoseći vam susret sa starom simpatijom, moguće Lavom ili Vodenjakom. Poslije 16. 11., na nekom koncertu ili u kazališnom foajeu, sredinom perioda, možete upoznati Blizanca, Lava ili Strijelca.

ZDRAVLjE

Čuvajte se infekcija dišnih puteva. Stomačne tegobe.

BIK 

POSAO

Vaša profesionalna pozicija je stabilnija, naročito ako se bavite zanimanjem zbog kojeg ste prisutni u javnosti. Saturn, pod utjecajem Urana koji se 6. 11. vraća u vašu 12. astrološku kuću, donosi vam novčane dobitke, ukoliko ste privatnik. Oslabljen utjecaj Merkura koji 31. 10. ulazi u Strijelca, upozorava da izbjegavate nepotrebne troškove. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 7. 11. možete zaraditi novac preko honorarnog ili paralelnog posla.

LjUBAV

Vaš vladar Venera, planet ljubavi, 31. 10., retrogradnim hodom vraća se u Vagu, pa možete očekivati susret s osobom koju poznajete preko posla. Ulaskom Jupitera u Strijelca, poslije 12 godina, 8. 11., vaš ljubavni život postaje bogatiji. Sredinom studenog, Mars ulazi u Ribe, a Venera kreće direktnim hodom, najavljujući mogućnost zaljubljivanja u nekoga čije zanimanje ima veze sa umjetnošću ili čestim putovanjima.

ZDRAVLjE

Briga za člana obitelji. Promijenite način prehrane.

 BLIZANCI 

POSAO

Do kraja listopada obavite važne financijske transakcije. Aspekt između Saturna, vladara astrološkog polja financija i Urana, vladara polja inozemstva, koji se 6. 11. vraća u Ovna, donosi vam nove aranžmane, ali i češća putovanja zbog posla. U vrijeme retrogradnog Merkura, vašeg vladara, poslije 17. 11. budite oprezniji u prometu i ukoliko imate sudski spor. Izbjegavajte potpisivanje ugovora i rizične financijske transakcije.

LjUBAV

Venera, planet ljubavi, 31. 10. kreće retrogradnim hodom preko astrološkog polja ljubavi što može nepovoljno utjecati na komunikaciju s dugogodišnjim partnerom. Vladar vašeg astrološkog polja ljubavi, Jupiter, 8. 11., poslije 12 godina ulazi u Strijelca, donoseći vam mogućnost ulaska u vezu s osobom koja često putuje zbog posla. Mars, planet strasti, ulazi u Ribe 15. 11., donoseći vam nove kontakte i poznanstva.

ZDRAVLjE

Promjenjivo raspoloženje. Moguća virusna infekcija.

RAK 

POSAO

U prvoj polovici perioda bit ćete uspješni, naročito ako se bavite advokaturom, umjetnošću ili politikom. Uran, planet više sile koji se 6. 11. retrogradnim hodom vraća u znak Ovna, najavljuje obnovu kontakata sa strancima iz zemalja njemačkog govornog područja. U drugoj polovici perioda, možete biti skloni lošim procjenama poslovnih mogućnosti i financijskih transakcija što će utjecati i na stanje vašeg živčanog sistema. Poslije 17. 11. povedite računa o tome što i kome pričate.

LjUBAV

U vrijeme punog i mladog Mjeseca, oko 24. 10. i 7. 11., na nekom putu ili predavanju, možete upoznati nekoga tko često putuje zbog posla. Sredinom studenog, osoba čije zanimanje ima veze s kreativnom djelatnošću potrudit će se privući vašu pažnju. Naglašen znak Strijelca, poslije 8. 11. kada i Jupiter, poslije 12 godina, ulazi u taj znak, povoljno utječe na vaš emotivni život.

ZDRAVLjE

Čuvajte se za volanom. Bolovi u mišićima.

LAV 

POSAO

Planet kontakata sa strancima, Uran, 6. 11. vraća se u znak Ovna, obrazujući i dalje trigon sa Saturnom, simbolom ambicije, što vam otvara nove poslovne mogućnosti, ako se bavite turizmom, marketingom ili često putujete, zbog posla.

Oslabljena pozicija Merkura u Strijelcu, poslije 31. 10., nepovoljno utječe na vaše financije. U vrijeme posljednje Mjesečeve četvrti, sredinom studenog bit ćete pritisnuti rokovima što će svakako nepovoljno utjecati na vašu koncentraciju.

LjUBAV

Vaš vladar Sunce, 23. 10. ulazi u Škorpiona, zbog čega bi bilo bolje da izbjegnete rasprave s partnerom, naročito ako ste srpanjski predstavnik znaka. Ukoliko ste slobodni, na kraćem putovanju, moguć je strastveni susret s Blizancem ili Vodenjakom. Planet ekspanzije i prosperiteta, Jupiter, 8. 11. poslije 12 godina ulazi u Strijelca, donoseći vam susret s osobom koja će ostaviti jak utisak na vas.

ZDRAVLjE

Čuvajte grlo. Izbjegavajte stresne situacije.

 DJEVICA 

POSAO

Naglašen znak Škorpiona, do kraja listopada donosi uspjeh umjetnicima, znanstvenicima i liječnicima. Sredinom perioda, bilo bi bolje da se klonite rasprava sa suradnicima i da povedete računa da vas netko ne prevari. Saturn, planet upornosti, pod utjecajem Urana koji se 6. 11. vraća u osmu astrološku kuću, donosi nove poslovne ponude koje će vam osigurati izvor prihoda na duže staze.

LjUBAV

U prvoj polovici perioda vaša sklonost k promjenama raspoloženja utjecat će na odnos s članovima obitelji i partnerom. Na kraćem putu, krajem listopada, možete upoznati mlađu, atraktivnu osobu s kojom ćete brzo pronaći zajedničke teme. Jupiter, poslije 12 godina, 8. 11. ulazi u Strijelca, donoseći vam susret s nekim tko će vas impresionirati. Utjecaj Marsa koji upravlja kućom ljubavi, mada oslabljen poslije 15. 11., donosi vam inspiraciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem.

ZDRAVLjE

Čuvajte se za volanom. Potreban vam je odmor.

VAGA 

POSAO

Ulaskom Sunca u astrološko polje novca, 23. 10., kreće povoljniji period u okviru kojeg ćete realizirati nove poslovne poteze. Trigon između Saturna i Urana koji se 6. 11. vraća u Ovna, vodi vas ka uspostavljanju novih kontakata sa strancima iz zemalja njemačkog govornog područja. Retrogradni hod Merkura, planeta logike, preko trećeg polja, opominje da poslije 17. 11. budete oprezniji prilikom donošenja odluka i potpisivanja ugovora.

LjUBAV

Početkom perioda, stara simpatija koju ste upoznali preko posla, pokušat će stupiti u kontakt s vama. U vrijeme punog i mladog Mjeseca, 24. 10. i 7. 11., na proslavi ili preko dugogodišnjih prijatelja možete upoznati Bika ili Ovna. Planet prosperiteta, Jupiter, 8. 11., poslije 12 godina ulazi u Strijelca, donoseći vam poznanstvo sa šarmantnom osobom koja nosi uniformu na radu ili se bavi glazbom ili plesom.

ZDRAVLjE

Izbjegavajte gazirane napitke. Naspavajte se.

ŠKORPION

POSAO

Ulazak Sunca u vaš znak, 23. 10., donosi vam priljev energije i vitalnosti, čineći vas poduzetnijim i efikasnijim. Trigon između planeta ambicije i rizika, Saturna i Urana koji se 6. 11. prividnim hodom unazad vraća u Ovna, donosi vam novčane dobitke preko suradnje sa strancima. Planet ekspanzije, Jupiter, poslije 12 godina, 8. 11. ulazi u Strijelca, kada možete očekivati napredovanje u karijeri, promjenu posla ili radnog mjesta.

LjUBAV

U vrijeme Venerinog retrogradnog povratka u Vagu, od 31. 10. do 16. 11., možete “uploviti” u tajnu ili paralelnu vezu s vodenim znakom. Aspekti Merkura u kući ljubavi, u studenom vam donose poznanstvo s mlađom osobom preko društvene mreže. Oslabljena pozicija vašeg vladara Marsa, simbola akcije, koji krajem perioda ulazi u astrološku kuću ljubavi, nagovještava romantičan susret s umjetnikom ili sportašem.

ZDRAVLjE

Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu. Naspavajte se.

STRIJELAC

POSAO

Saturn, simbol ambicije i mudrosti koji vlada vašim poljem posla, pod utjecajem Urana koji se retrogradnim hodom vraća u Ovna 6. 11., najavljuje novčane dobitke, ako ste umjetnik, predavač ili sportaš. Vaš vladalac Jupiter, poslije 12 godina, 8. 11., ulazi u vaš znak donoseći vam obnovu ili iznenadni prekid suradnje sa strancima, zbog više sile. Pozicija Marsa, planete akcije, poslije 15. 11. upozorava da izbjegavate rasprave s nadređenima.

LjUBAV

U prvoj polovici perioda, zbog pozicije Merkura, vladara polja partnerskih odnosa, moguća su iznenađenja na emotivnom planu. Aspekti Venere, simbola ljubavi, u drugoj polovici perioda, nagovještavaju početak tajne veze sa zračnim ili vatrenim znakom. U periodu od 31. 10. do 17. 11., bilo bi bolje da se klonite rasprava s bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o vodenom znaku.

ZDRAVLjE

Unosite više tekućine. Družite se s prijateljima.

 JARAC 

POSAO

U prvoj polovici perioda, aspekti Merkura upozoravaju da bi trebalo obratiti više pažnje na komunikaciju sa suradnicima i nadređenima. Ulaskom Jupitera, poslije 12 godina u znak Strijelca, 8. 11., možete dobiti stipendiju za nastavak školovanja ili stručno usavršavanje u inozemstvu. Retrogradni Merkur u astrološkoj kući prepreka opominje da budete pažljiviji prilikom potpisivanje ugovora, naročito sa strancima. Izbjegavajte rizične financijske transakcije.

LjUBAV

Trigon između vladara vašeg znaka, Saturna i Urana, planeta prošlosti i budućnosti, koji se 6. 11. retrogradnim hodom vraća u Ovna, najavljuje poznanstvo s osobom s kojom ćete vrlo brzo poželjeti ući u ozbiljnu vezu. Sredinom perioda, kada Merkur ulazi u Strijelca, očekuje vas odlazak na zajednički put s dugogodišnjim partnerom, a u prvoj polovici studenog susret s osobom o kojoj odavno razmišljate.

ZDRAVLjE

Problemi sa zglobovima. Čuvajte grlo.

VODENJAK

POSAO

Trigon između vaših vladara, Saturna i Urana, planete koja se 6. 11. prividnim hodom unazad vraća u znak Ovna, donosi vam novčane dobitke preko poslova zbog kojih ćete morati češće putovati. Aspekti Merkura, simbola komunikacija, u prvoj dekadi perioda, najavljuju nove kontakte sa strancima. U periodu od 31. 10. do 17.11., budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora jer će neko pokušati osujetiti realizaciju vaših planova.

LjUBAV

U prvoj polovici perioda, na kraćem putu ili predavanju, možete upoznati šarmantnu, mladoliku osobu, zbog koje ćete biti spremni mijenjati planove. Pozicija Merkura, simbola komunikacija, u prvom tjednu studenog, najavljuje susret sa nekim tko se odavno želi naći u vašoj blizini, moguće Blizancima ili Strijelcem. Retrogradni hod Venere, planete ljubavi, u prvoj polovici studenog nagovještava kontakt sa starom simpatijom.

ZDRAVLjE

Čuvajte se oštrih predmeta. Promijenite režim prehrane.

 RIBE 

POSAO

Pozicije Saturna, planete ambicije i Urana, simbola promjena koji se 6. 11. vraća u 12. astrološku kuću, najavljuju nastavak suradnje sa strancima iz zemalja njemačkog govornog područja. Jedan od vladara vašeg znaka, Jupiter, 8. 11., poslije 12 godina ulazi u kuću karijere, donoseći vam nove poslovne šanse. Kvadrat između Merkura i vašeg vladara Neptuna, poslije 5. 11. opominje da budete oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.

LjUBAV

Aspekti Merkura, vladara astrološke kuće ljubavi, u prvoj polovici studenog upozoravaju da bi trebalo preispitati odnos s partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U vrijeme punog i mladog Mjeseca, oko 24. 10. i 7. 11., moguć odlazak na kraći zajednički put s voljenom osobom. Pozicija Marsa, planete strasti koja upravlja vašom kućom ljubavi, do 15. 11. može vas odvesti u tajnu vezu.

ZDRAVLjE

Podložnost povredama u kući. Izbjegavajte slatkiše.

atma.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori