Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene...

OVAN

Imate utisak da vašim odlukama upravljaju drugi ljudi. Vaš osećaj možda nije potpuno ispravan, naročito ako mislite da vas ugrožava voljena osoba. Ako pronađete pravo rešenje, nevažno je da li je ideja bila vaša ili tuđa, bitno je da je ispravna.

 BIK

Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rešenje. Ozbiljan razgovor bi bitno rešio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve.

BLIZANCI

Očekuju vas zadaci koji od vas teraju da izađete iz ustaljene rutine. Iako ste radno raspoloženi, specijalni zahtevi su naporni jer se od vas očekuje da date sve od sebe, pa i više od toga. Kraj dana donosi vam olakšanje jer ste uspešni.

RAK

Prepuni ste energije, toliko da ne znate šta biste s njom. Kad nemate gde da je utrošite, počinjete da prenosite tenziju na okolinu. Na udaru je voljena osoba, a znate da nemate razloga za to. Svojim ponašanjem možete nepotrebno urušiti stabilnost veze.

LAV

Povoljan dan da svojim ukućanima iznesete sve što vam je na srcu. Imate šansu da povedete konstruktivan razgovor iz koga ćete saznati detalje o kojima niste ni sanjali. Radi se o stvarima koje su bile toliko očigledne, ali vi ih do sada niste shvatali.

DEVICA

Dok se vi bavite nevažnim problemima promiču vam krupne stvari. Fokusirani ste na zavrzlame u radnom okruženju pa nikako da sagledate krupan plan. Ovo što se dešava danas nebitno je u odnosu na ono što vam predstoji. Čuvajte snagu za naredne dane.

VAGA

Predstoji vam pozitivna promena na ljubavnom planu. Situacija kreće nabolje. Zbog intenzivnih poslovnih obaveza, svoje slobodno vreme ćete provoditi radno pa će vam to odvajanje od partnera doneti stimulans za period koji dolazi.

ŠKORPIJA

Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, za vas, nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve.

STRELAC

Pravi je trenutak da svoje planove sprovedete u dela, naročito ako sarađujete s inostranstvom. Osim toga, ovakvi tranziti mogu vam najaviti i interesantno poznanstvo s osobom koja je daleko, a koju srećete na čudan način, na primer, preko društvenih mreža.

JARAC

U srce su vam se uvukli strahovi. Niste sigurni da li vas vole zato što kao čovek vredite ili je to zato što imate moći da im nešto priuštite, čak i materijalno. Odgovor na ovu dilemu morate potražiti u dnu duše koja zna odgovor.

VODOLIJA

Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti vam da postane uzrok ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Pravi uzrok svega leži u tome što ste, već neko vreme, odnos sveli na dopisivanje i telefonske razgovore koji su, uglavnom, šturi.

RIBE

Emotivno ste napeti pa vam današnji aspekti dodatno otežavaju da sačuvate mir. Voljena osoba će kratkim komentarom na trenutak poljuljati vaš sistem vrednosti, ali vi ne primajte sve ka srcu. Atmosfera oko vas jeste neprijatna, ali i kratkotrajna.

novosti.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori