S obzirom da je Venera vladarka znaka Vage, u kom se ova planeta nalazi do 10. septembra, svi događaji vezano za aspekt ljubavi u ovom periodu biće naglašeni.

Ova astrološka dešavanja najviše uticaja imaće na Bikove, kojima je Venera takođe vladajući znak, ali i na ostale vazdušne znakove, kao što su Vaga, Blizanci i Vodolija. S toga će ljubav, harmonija i blagostanje u vezama ovih znakova, vladati tokom ovog perioda. Okružite se voljenim osobama i uživajte.

Ovnovi iskoristite ovaj period da malo usporite, i sagledate vašu vezu ili brak sa objektivne strane. Imate manjak energije, i to se odražava na vaš odnos. Iskorisite ovaj tranzit Venere da se posvetite partneru.

Rakovi će morati ozbiljno da se potrude kako bi rešili svoje emotivne odnose. Ne slažete se baš najbolje sa partnerom, ali nemojte prenagljivati. To što vam ne ide neko vreme, ne znači da je ljubav među vama nestala. Venera je planeta harmonije i balansa, potrudite se da nađete zajednički jezik.

Tokom ovog perioda, osobe rođene u znaku Lava, privlačiće mnoštvo udvarača. Prija vam energija ljudi oko vas, i to se na vama vidi. Iskoristite ovaj period, da ukoliko ste sami započnete vezu.

Devicama će  ovaj period poslužiti da u svoje emotivne veze unesu spontanost i romantiku. Nema potrebe da razmišljate o onome što je iza vas, okrenite se zajedničkoj budućnosti.

Iako vole da sve drže pod kontrolom, Škorpije će tokom perioda koji Venera provodi u Vagi biti izrazito popustljive prema partneru, što će doneti preko potrebnu u vašem odnosu. Uživajte u narednom periodu, i ne brinite previše.

Strelčevi, možda vam se čini da u vašem ljubavnom životu ne ide sve po planu, ali ne odustajte! Tokom ovog tranzita, isplatiće vam se čekanje. Verujte svom osećaju, kada je voljena osoba u pitanju. Venera je tu da vam pomogne da rešite sve probleme koji se tiču ljubavi, bilo da ste slobodni ili u vezi/braku.

Venera je planeta koja je oličenje balansa, pa će tako na Jarčeve uticati veoma pozitivno, kada je u pitanju ljubav, ali samo ukoliko oni sami uspeju da se odluče između osoba koje im okupiraju pažnju. Vreme je da shvatite šta želite od partnera, i da se toga držite. Ostalo, prepustite Veneri.

Osobe rođene u znaku Ribe su veoma romantične, i to će tokom ovog perioda, znatno doći do izražaja. Bićete romantičnije nego inače, i daćete sve od sebe da se partner pored vas oseti voljeno.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori