Mjesec ulazi u znak Jarca gdje nas očekuje pun Mjesec na 5 stupnju Jarca. U zagrljaju retro Saturna.

Napetosti u odnosima osjete se već ovih dana. Odjednom nas pregaze obaveze. Poslovi. Kašnjenja. Komplikacije. Obavljanja stvari koje smo već nekad obavljali.

Hladnoća je izvjesna. U kostima. Koži. U osjećaju da sve moraš sam.

Sudaramo se s duhovima prošlosti. Sa strahovima koje smo duboko zakopali.

Deja vu nam se čini kao da preplavljuje svaku sekundu postojanja. Bitno je da ne prepisujete obrasce nekih prošlih odnosa na one postojeće. Da ono sto ste nekad proživjeli i što vas je boljelo, ne naplatite onima koji vas sada vole.

Bitno je da se ne zatvorite u sebe. Od svijeta. Od emocije. Od mogućnosti. Konflikti su samo nova mogućnost razumijevanja postojećeg stanja. Imajte to na umu dok se ovih dana “borite” verbalno. Mentalno. Komunikacijski.

Trebamo oslonac. Podršku. Kostur za sva nasa nenosiva izdanja. Trebamo zagrljaj. Trebamo da distanca nije distanca. Mjesec u Jarcu otežava prilike i mogućnosti. Odgađa planove. Iskušava strpljenje.

Čeka ljubav. Stavlja ju u stranu. Gradi stabilnost. Povjerenje. Mostove. Da bi izgrađeni u sebi mogli graditi s drugima.

Egzistencija je prioritet. I ako se ovih dana zalijećete u posao, ostavite vrhove prstiju utaknute. U njemu. U njoj. Sitnice i riječi održat će ljubav ovih dana i dati joj razumijevanje.

I ne pitajte zašto vas vole i zašto ih volite. Ljubav ne treba razloge. Jer kad nestanu razlozi, nestaje i ona. Mjesec u Jarcu zajedno sa Saturnom mora znati da osjetite sve ogoljeno. Mračno. Teško. I najteže. I da volite. Ljude koji ovih dana možda baš “krvare” na sve moguće načine. 

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori