Ako želite održati njenu želju da bude s vama, morat ćete učiniti da stalno bude zainteresirana za vas.

Ovan

Želi biti vaš najbolji prijatelj.

Žena rođena u znaku Ovna želi odnos koji će biti ispunjen zanimljivim razgovorima u kojem ćete dijeliti čudne i fascinantne činjenice o svijetu. Istodobno, želi nekoga s kim može biti budalasta i s kim će se dobro zabavljati.

Želi biti vaš najbolji prijatelj i vaš ljubavnik, vaša najodanija osoba i vaš partner. Ako je želite zadržati u svom životu, uvjerite se da zna da ste njezin prijatelj koliko i njezin ljubavnik.

 Bik

Ona želi imati savršen odnos.

Žena rođena u znaku  Bika će vas htjeti zadiviti. Osobe rođene u ovom znaku su neovisne i vrlo estetski usmjerene.

Ako je želite zadržati u svom životu, željet će vidjeti da imate povjerenja u nju. Također će se htjeti uvjeriti da ste netko koga može pokazati.

Blizanci

Želi se povezati s vama kao što to nitko prije nije.

Žene rođene u znaku Blizanca su najsjajnije zvijezde zodijaka, ali su i najmanje organizirane i najmanje koncentrirane od svih ostalih. To znači da ako je želite zadržati u vašem životu, morate se povezati s njom na način da njen fokus uvijek bude na vama.

Ako želite održati njenu želju da bude s vama, morat ćete učiniti da stalno bude zainteresirana za vas.

Rak

Želi vam vjerovati.

Rakovi su vrlo emocionalni, ali i vrlo oprezni. Imaju podignute zidove oko svojih osjetljivih srca, bez obzira na to jesu li toga svjesni ili ne. Rak želi znati da vam može vjerovati, da se može osloniti na vas, da ćete biti tu bez obzira na sve.

Žena rođena u znaku Raka želi da budete njezin najbolji prijatelj, njezin najveći obožavatelj i njezin najstrastveniji ljubavnik.

Lav

Ona želi biti predana vama.

Lavovi su poznati po tome što su ponosni i teritorijalni. Ako želite da vaša Lavica bude sretna, trebate joj pokazati da ste odani i potpuno posvećeni njoj.

Muškarci koji su vjerni i iskreni najprivlačniji su ženama rođenim u ovom znaku i ako želite Lavicu zadržati u svom životu, morate joj pokazati da ste potpuno njeni i samo njeni.

 Djevica

Ona želi rasti s vama.

Djevice su sanjari, uvijek žele učiniti da stvari ispravno funkcioniraju. Djevica treba nekoga za koga zna da uz njega može rasti, netko tko ju je izaziva i prihvaća u isto vrijeme.

Da biste zadržali Djevicu u svom životu, morat ćete joj pokazati da ste ambiciozni koliko i ona i da joj možete pružiti potporu kad joj je potrebna.

Vaga

Želi da ju obožavate.

Venera vlada znakom Vage i zbog toga su one doslovno znak ljubavi. One su najromantičnije od cijelog zodijaka i da bi Vaga bila sretna, morat ćete biti jednako strastveno privrženi njoj kao i ona vama.

Kako bi je održali sretnom, morat ćete obožavati prekrasnu božanstvenost u njoj.

Škorpion

Želi biti željena.

Škorpioni su poznati po ljubomorni, ali još više, poznati su po svojoj intenzivnosti. Žena Škorpion treba znati da je želite jednako kao i što ona želi vas.

Žena Škorpion je vruća vatra koja se krije iza opuštenog, ležernog stava i ako je želite zadržati u svom životu, morate joj pokazati da je ona jedino što stvarno želite u životu.

Strijelac

Ona želi doživjeti avanturu s vama.

Strijelci su poznati po tome što su najveće lutalice Zodijaka. Ne žele se smiriti s partnerom, oni žele avanturu.

Ako želite da žena rođena u ovom znaku bude sretna, morat ćete joj pokazati da ako ste u vezi, to ne znači da će u vašem zajedničkom životu biti manje zabavno i s manje avantura.

 Jarac

Ona se želi smiriti s vama.

Ona već planira budućnost. Žena u znaku Jarca voli planirati kako će doći do cilja i marljivo će raditi na tome, a također voli i sigurnost.

Ona ozbiljno shvaća svoj život i napreduje kada vjeruje da radite na razvoju cjeloživotnog angažmana ili obitelji ili barem zdravom, uspješnom partnerstvu.

Vodenjak

Želi stvarati s vama.

Vodenjak je jedan od najboljih ljubavnika. Dat će vam sve što imaju i žele poticati neku vrstu „ne mogu živjeti bez tebe“ ljubavi.

Također su apsolutno nesebični.

Ribe

Ona želi biti vaša muza.

Ribe dijele s vama svoje snove i gotovo odmah postaju posvećene u vezi. One će vam puštati svoju omiljenu glazbu, slati vam linkove na stvari koje ih nadahnjuju, pisati vam pisma i željet će vas pustiti u njihove čudne male svjetove.

Ribe u ljubavi su nepopravljive romantičarke, ali također i vrlo osjetljive pa mogu ispočetka podignuti neku vrstu barijere kroz koju vi trebate proći.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori