Nedelja nam je počela tmurno, ali zvezde su se tako postavile, da će neki od vas videti samo sunce.

OVAN

Posao

Na poslovnom planu u toku ove nedelje Ovnovi imaju dobru priliku za poslovne pregovore. Oni koji očekuju neke promene na poslu, mogu iskoristiti povoljan period da okrenu stvari u svoju korist. Međutim, neki pripadnici ovoga znaka neće uspeti da ostvare svoje planove kada je novac u pitanju. U slučaju da planiraju neke nove privatne poslove, trebalo bi da sarađuju sa muškarcima. Kraj nedelje može doneti neke neplanirane troškove.

Ljubav

Ovnovi se u toku narednog periodu mogu mučiti sa prošlošću. Neki pripadnici ovoga znaka će zahtevati od svojih partnera da promene svoje ponašanje, i da se uozbilje. Mnoge tajne veze mogu imati prekid u narednom periodu. Neki pripadnici ovoga znaka će se suočiti sa prevarama od strane partnera.

Zdravlje

Alergije

BIK

Posao

Na poslovnom planu Bikove može očekivati porpilično naporna poslovna nedelja. Mnogi pripadnici ovoga znaka će se suočiti sa nekim reorganizacijama na poslu. Sredina nedelje donosi i napetiju atmosferu u poslovnom okruženju. Pripadnici ovoga znaka koji se bave trgovinom, posebno trebaju biti obazrivi u sledećoj nedelji.

Ljubav

Na emotivnom planu Bikove može uhvatiti neraspoloženje i nervoza zbog parnterovog ponašanja. Mnogi pripadnici ovoga znaka se neće slagati sa partnerom zbog razlike u mišljenju oko nekih finansijskih pitanja. Oni Bikovi čiji parnteri žive u inostranstvu, mogu očekivati neku pozitivnu vest o skorijem susretu.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom.

BLIZANCI

Posao

Na polsovnom planu pripadnici ovoga znaka mogu imati problema kada su finasije u pitanju. Neke Blizance očekuje slabija finansijska situacija, što njima može izazvati veliki pritisak. U slučaju da su očekivali neki odgovor koji je povezan sa nekim novim poslom, mogu se suočiti sa negativnim ishodom, ili sa nekim nepovoljnim uslovima.

Ljubav

Na emotivnom planu sredina nedelje može doneti neke neplanirane razgovore sa parnterom. Blizanci mogu osetiti monotoniju, i kao da će imati utisak da se ništa pozitivno ne događa. Kraj nedelje mnogim pripadnicima ovoga znaka donosi poboljšanje, i povoljan period za komunikaciju. U slučaju da im se neka osoba nije javila već duže vremena, mogu očekivati njihov poziv.

Zdravlje

Problemi sa želudcem.

RAK

Posao

Na poslovnom planu situacija mnogim Rakovima neće ići u korist. Mnogi će se suočiti sa slabijim poslovnim rezultatima, i neke stvari neće biti kao ranije. Mnogi pripadnici ovoga znaka će dobiti nova poslovna naređenja, koja im neće biti preterano mila. Kraj nedelje im može doneti poboljšanje na materijalnom planu, ali će taj novac morati odmah da ulože u nešto drugo.

Ljubav

Ova nedelje neće doneti najverovatnije ništa spektakularno kada su emocije u pitanju, šta više mnogi će osetiti zahlađenje odnosa, i činjenicu da se stvari ne odvijaju po planu. Za vikend mnogi pripadnici ovoga znaka će imati emotivne susrete, međutim tada treba obratiti pažnju na komunikaciju sa partnerima, kako ne bi došlo do svađa.

Zdravlje

Glavobolje

LAV

Posao

Na poslovnom planu Lavovi će imati dobru nedelju. Oni koji su naporno radili, sada će moći na kratko da predahnu, ali već krajem nedelje ih očekuje povećanje obima posla. Mnoge nove osobe će hteti da stupe u kontakt sa njima, što Lavovima može stvoriti dodatni pritiask. Kraj nedelje je dobar kada je posao u pitanju, i mnogi pripadnici ovoga znaka će imati i finansijskog uspeha. Naručito sreće će imati oni koji se bave samostalnim biznisom.

Ljubav

Na emotivnom planu slobodni Lavovi treba da iskoriste kraj nedelje kako bi stupili u kontakt sa osobama koje im se dopadaju. Ovaj put bi trebali biti otvoreni, i bilo bi dobro da kažu ono što imaju na umu. Suprotna strana će najverovatnije prihvatiti njihove predloge. U narednom periodu mnogi će pronaći nove osobe, i stupiće sa njima u zanimljivu pisanu komunikaciju.

Zdravlje

Umor

DEVICA

Posao

Na poslovnom planu mnoge Device će dobiti jedan interesantan predlog, međutim kao da će se dvoumiti da li da ga prihvate, jer to bi iziskivalo menjanje njihovih ustaljenih navika. Trebaće da ulože mnogo više energije kako bi ostvarili neke ciljeve. Finansijska situacija je malo slabija, što njima može poprilično teško pasti. Ne bi bilo dobro da ih drugi iskorištavaju.

Ljubav

Na emotivnom planu Device će se osetiti pomalo odbačeno od strane svojih partnera. Neki tajac može nastati sredinom nedelje, i učiniti da se pripadnici ovoga znaka osete nesigurno i neispunjeno. Ne bi trebale da odmah drame, u slučaju da stvari ne idu po planu, jer će se situacija ubrzo popraviti.

Zdravlje

Bolovi u zglobovima

VAGA

Posao

Na poslovnom planu Vage mogu dobiti nove predloge od svojih poslovnih partnera. Međutim, mnogi pripadnici ovoga znaka će osetiti neki vid nesigurnosti. Ako osete potrebu da napuste stalan posao, radi nekog novog trebali bi dobro da razmisle da li će im se to isplatiti. Ne bi trebali da veruju na reč drugim ljudima, jer se mogu veoma razočarati. Neka starija muška osoba ih može moliti za pomoć.

Ljubav

Na ljubavnom planu Vagama se mogu otvoriti nove mogućnosti u narednom periodu, ali samo u slučaju ako ne vuku stare kofere. Sredinom nedelje mogu otkriti neku bolnu istinu u vezi svog partnerskog odnosa. Vage mogu primetiti da se njihovi partneri čudno ponašaju u poslednje vreme, što može biti alarm za uzbunu.

Zdravlje

Neispavanost

ŠKORPIJA

Posao

Na poslovnom planu Škorpije se kogu suočiti sa nekom nepravdom. Sredina nedelje ih može poprilično iscrpiti. Ova nedelja mnogima donosi priliku za neke nove odluke, međutim nikako ne smeju biti brzopleti. Škorpije mogu osetiti da je neko iz poslovnog okruženja ljubomoran na njih, ili da sabotira njihov rad i napredak u okviru firme.

Ljubav

Škorpije se mogu mučiti sa povređenom sujetom i egom u narednom periodu. Nekim pripadnicima ovoga znaka partneri neće biti blagonakloni, i poprilično ih mogu uvrediti, jer će im reći neku istinu u lice. Kraj nedelje nije najpovoljniji za pisanu komunikaciju, pre svega što će Škorpije pogrešno protumačiti sadržaj poruka.

Zdravlje

Dobro

STRELAC

Posao

Na poslovnom planu Strelčevi se mogu suočiti sa zastojem i nekim nepredviđenim okolnostima. Neki pripadnici ovoga znaka će biti razočarani u neke poslovne kontakte, od kojih su mnogo očekivali. Neki prijatelj se može ponuditi da im pomogne u pronalaženju posla, ili nekog rešenja.

Ljubav

Strelčeve može očekivati neka bolna istina krajem nedelje. Mnogi pripadnici ovoga znaka će patiti za bivšim ljubavima, i osetiće neku nemogućnost da deluju. Neka mlađa osoba im se može udvarati, ali oni na žalost ne primećuju njihovu blagonaklonost, jer su još uvek okrenuti ka prošlosti.

Zdravlje

Nadutost

JARAC

Posao

U okviru ove nedelje Jarčeve očekuju velike poslovne promene. Nove ideje se moraju sprovesti u delo što pre, ali pritom ne treba da previše razmišljaju, šta bi bilo kad bi bilo. Sredina nedelje donosi poboljšanje na materijalnom planu, i mogućnost za sklapanje novih poslovnih kontakata.

Ljubav

Na emotivnom planu mnogi Jarčevi mogu osetiti monotoniju. Sredinom nedelje depresija se može povećati jer će patiti za nekom osobom, koja im je prirasla za srce, a kontakt im je oslabio. Trebali bi da vode računa o svojim rečima, i da ne pritiskaju svoje partnere u narednom periodu. Neki Jarčevi se mogu razočarati u svoje prijateljice.

Zdravlje

Povećan umor i nedostatak sna.

VODOLIJA

Posao

Na poslovnom planu za mnoge Vodolije će se uskoro otvoriti nove mogućnosti. Naručito uspeha će imati one Vodolije koje rade sa inostranstvom, ili u nekoj stranoj firmi. Sredina nedelje mnogima donosi veći finansijski dobitak, sa kojim trebaju pametno raspolagati.

Ljubav

Na emotivnom planu mnoge Vodolije su očekivale mnogo, a na kraju nisu dobile ništa. Neki pripadnici ovoga znaka će biti mnogo razočarani u svoje partnere, jer će primetiti da im ne pridaju dovoljno pažnje i nežnosti. Pripadnici ovoga znaka se mogu mučiti sa ljubomorom u narednom periodu.

Zdravlje

Bolovi u stomaku.

RIBE

Posao

Ribe koje planiraju neki posao na kraće vreme, mogu imati uspeha u narednoj nedelji. Mnogi pripadnici ovoga znaka će dobiti neki posao na preporuku, i zbog njega će biti veoma zadovoljni. Mnoge očekuje dobar poslovni period, i najverovatnije će uspeti da ostvare svoje poslovne planove. Neka starija ženska osoba im može biti od velike koristi.

Ljubav

Naredna nedelja je veoma dobra za ljubav. Mnoge Ribe će osetiti nalet neke pozitivne energije, i biće veoma zavodljive u narednom periodu. Mnogi pripadnici ovoga znaka će imati dosta novih udvaranja, i pohvala na račun svoga izgleda.

Zdravlje

Uglavnom dobro.

horoskopius

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori