Već smo se toliko puta osvedočili da zvezde imaju uticaj na naš ljubavni život, karakter, temperament, odnose sa ljudima. 

Ovan

Nezgodan temperament, nemogućnost da bilo šta prećute, kratak fitilj, nedostatak strpljenja i impulsivnost - sve su to karakteristike žena rođenih u ovom znaku zodijaka, koje su garancija za burnu reakciju u slučaju da su žrtve preljube.

Osim što će izreći bujicu uvreda svom partneru, takođe su sposobne i za osvetu i da vrate istom merom.

Ipak, za njih na kraju, kada prođu ove prve rekacije, nije strano ni da oproste, ali samo ukoliko se njihov partner iskreno kaje. Ono što je sigurno jeste da, u tom slučaju, nikako ne bi bilo pametno za njih da prokockaju drugu šansu.

 Bik

Žena Bik takođe je sklona vrlo burnim i oštrim reakcijama, ali za razliku od Ovna, ona istinski nikad neće oprostiti prevaru. Iako prividno da drugu šansu, ona će svom partnera mučiti i koristiti svaku priliku da ga podseti na njegovu grešku - vešt emotivni manipulator u njoj će umeti da zauvek uslovljava svog partnera i to će biti njena podmukla osveta.

Kada smo već kod osvete, ne zaboravimo ni materijalnu stranu Bika - potrudiće se na sve moguće načine, ukoliko je bila žrtva prevare, da zadovolji svoje apetite, pa neće štedeti kreditne kartice svog partnera dok bude ugađala sebi u najrazličitijim prohtevima.

 Blizanci

U skladu sa svojom dvojakom prirodom, žena u ovom znaku koja je prevarena sposobna da je izrekne svom partneru bujicu uvreda i da bljuje vatru kao najopasniji egzekutor, ali isto tako i da ćuti kao zalivena, zadržavši sve negativne emocije u sebi, potpuno ignorišući sva izvinjenja i molbe, što je vrlo surova osveta.

Ova druga opcija je mogo opasnija, jer uu tom slučaju Blizanci skoro nikad ne opraštaju, već smišljaju kako da povrede svog partnera na način koji će mu biti najviše bolan.

 Rak

Da, osobe rođene u ovom znaku jesu emotivne i ranjive, ali to nikako ne znači da je žena Rak spremna da oprosti prevaru.

Ona neće divljati i urlati na svog partnera, biće sposobna da sluša njegova bilo iskrena bilo licemerna izvinjenja, i naposletku, i ostaće sa njim u vezi ili braku, ali nikad neće oprostiti. Onima koji su prevarili ženu u ovom znaku zodijaka, mnogo bolje bi bilo da im ne oprosti nego da trpe tu vrstu emotivne torture koja će uslediti.

 Lav

Iako su Lavovi dramatični i ekspresivni u svojim rekacijama, takođe su i strašno ponosni, arogantni, i drže do svoje reputacije. Stoga, žena Lav čiji partner ju je varao iza leđa, učiniće sve da za to niko ne sazna, jer bi to za nju bila velika sramota, ali će zato svog partnera kažnjavati svakim svojim pogledom, koji će ga uvek podsetiti da je za nju on večni krivac.

Kao što to uvek biva kod Lavova, i ovde se najviše radi ne o romantičnim osećanjima već o sujeti.

 Devica

Device su skroz u znaku reda, rada i discipline, i funkcionišu tako što vole da svoj život isplaniraju do tančina i u tom smislu prevaru jako teško podnose,doživljavajući je kao bunt i vid supsostavljanja tom njihovom uspostavljenom redu. 

 One će na preljubu reagovati burno, ali i pomalo mazohistički, želeći da znaju sve detalje - gde i kako se to desilo, ko je ta druga žena, da li on sa njom uživao. Drugim rečima, mučiće svog partnera sve dok se iskreno ne pokaje zbog svog postupka.

 Vaga

S obzirom da su Vage specifične po tome što u svemu pokušavaju da pronađu logiku i da uspostave balans, tako će biti i u slučaju da ih partner prevari. Trudiće se da razumeju zbog čega se to desilo, čak će se zapitati i da li su one krive za to.

Žene Vage će se u ovakvim situacijama potruditi da postanu što privlačnije svom partneru i pokušaće da mu u potpunosti zadovolje svaku sekusalnu želju i fantaziju.

 Škorpija

Za žene Škorpije koje su prevarene ne postoji ništa ni nalik oproštaju. One neće želeti da čuju ni jednu reč izvinjenja od svog partnera, biće potpuno slepe i gluve za sve njegove molbe i reči kajanja, i jedino na šta će misliti jeste surova osveta.

One se u ovim situacijama pretvaraju u prave Škorpije koje se ponašaju u stilu"Oko za oko, zub za zub".

 Strelac

Koliko god Strelčevi mislili da mogu podneti sve nedaće koje ih snađu u životu,žene rođene u ovom znaku će se potpuno slomiti u situaciji kada ih partner u vezi ili braku prevari. Prebacivaće mu sve što su one učinilie za njega, i stvoriće mu ogroman osećaj krivice.

Takođe, do pomirenja neće doći lako, za to će biti potrebno dosta vremena i iskrenog pokajanja.

 Jarac

Žena Jarac je poznata po tome da je sposobna da se povuče u sebe i da ćuti o onome što je tišti celu večnost. Tako i u slučaju preljube - ona će saslušati sva partnerova izvinjenja, ali zahvaljujući svojoj snažnoj intuiciji, vrlo dobro će umeti da prepozna da li su ona iskrena ili ne.

Njena tišina biće najokrutnija kazna,  oproštaj ženama rođenim u ovom znaku i nije blizak - one nikad ne zaboravljaju patnju kroz koju su prošle.

 Vodolija

Prevarena Vodolija imaće čitav spektar različitih reakcija - od ljutnje i histerije do tuge i potištenosti. Ona je sklona da, poput Vaga, krivicu traži u njoj samoj i da se zapita da li je ona sama doprinela nezadovoljstvu svog partnera i njegovoj preljubi.

Kod žena rođenih u znaku Vodolije zapravo prevlada strah da će biti ostavljene.

 Ribe

Iako važi da su naivne i lakoverne, žene u znaku Riba umeju da budu vrlo nezgodne po svog nevernog partnera. 

Izgovoriće mu najstrašnije uvrede, učiniće da prođe kroz pakao zbog toga što se usudio da ih povredi, i što je najvažnije - vratiće mu sa kamatom.

horoskopius

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori