Svakodnevno analiziramo načine kako oduševiti frajere - kako ih zavesti, zadržati. Jednako je važno znati i što trebate izbjegavati...

Donosimo listu nekih stvari na koje frajeri doslovno polude, ali ne na dobar način. Koliko god ponašanje bilo teško promijeniti, ove stvari bi doista bilo pametno da izbjegavate. Za vaše dobro!

Suze

Neće vam uzeti za zlo rasplačete li se na super emotivnu scenu iz filma. Niti ako vas zadese neki ozbiljni problemi. Ali ako cendrate svaki put kada uđete u raspravu s njim, budite sigurni da vam se ne piše dobro jer cendranje i zanovijetanje frajeri mrze iz dna duše. Odrastite i prestanite se ponašati poput razmažene princeze!

Prijateljstvo s bivšim

Možda ste vi i vaš bivši imali divan sporazumni prekid i možda ste ostali dobri prijatelji, ali vjerujte da će njemu to biti malo teže shvatiti. Ne kažemo da morate prekinuti svaki kontakt s bivšim, ali nastojte ne prepričavati mu vaše kave, sastanke i šale. Koliko god vaš odnos s bivšim bio bezopasan, on će na njega uvijek gledati kao na ozbiljnu prijetnju pa što manje zna o vašem druženju, to bolje.

Planiranje

 Možda ste vi rođena organizatorica i možda su vaše ideje genijalne, ali planovi koji uključuju njega, a koje donosite bez njega, neće naići na odobravanje. Uopće nije stvar u tome koliko je neki plan dobar ili ne, bitno je to što će on imati osjećaj da njegovo mišljenje nije bitno i da ga ne poštujete dovoljno. Slobodno vi razrađujte ideje, ali ga svakako prvo upoznajte s njima prije nego što ga dovedete pred gotov čin.

Odnos mama-sin

On se zasigurno neće buniti ako mu pripremate jelo, održavate stan čistim i peglate njegove košulje, ali krenete li mu prigovarati zbog svake sitnice baš kao da ste mu mama, vaš bi odnos lako mogao poprimiti atmosferu adolescentskih ratova. Ako mu svakodnevno zamjerate hrpu stvari, radije se zapitajte jeste li spremni šutjeti i trpiti to dok god ste zajedno. Jer ako mu mama tijekom cijelog života nije uspjela usaditi neke navike, vjerujte nam da nećete ni vi.

Previše ga kritizirate. Ismijavate njegov modni stil, prigovarate mu kako vozi, zgražate se nad, po vašem mišljenju, nedostatku opće kulture... dok vas jedan dan ne upita - pa dobro, u što si se ti onda zaljubila. I ne potraži neku manje kritičnu, koja nije opsjednuta modom i kvizovima znanja.

Ljubomorni ste na sve s kojima provodi vrijeme. Nadurili ste se kad je otišao na kavu s prijateljicom iz djetinjstva, dobili ste ospice kad ga je frend s posla nagovorio da izađu u muški provod (pa što onda ako ga je ostavila cura i osjeća se sam i očajan, to je njegov problem), a i njegova mama vam ide na živce jer "što ga ima zvati svaku večer". U njegovom muškom društvu vjerojatno imate neki nelaskavi životinjski nadimak tipa "udav" ili "pirana", a žensko društvo više nema jer ste uspješno rastjerali sve njegove prijateljice. Mislite da vam dobro ide, ali jedan dan, kad kemija malo popusti, a hoće, shvatit će da više tako ne želi živjeti tj. poželjet će svoj stari život natrag. U kojem se nikome nije morao opravdavati niti bojati podići slušalicu.

Previše ste fokusirani na njega i vrijeme koje provodite s njim. Ako vam na sms ne odgovori u roku pet minuta, odmah ga zovete i pitate što nije u redu. Već ga u ponedjeljak zapitkujete što želi da radite za vikend. U svemu mu povlađujete: on je taj koji odlučuje koliko često ćete se viđati i što ćete raditi kad ste zajedno. Bespogovorno prihvaćate sve njegove prijedloge i želje, zanemarujući vlastite iz straha da vas ne ostavi. Ukratko, dopustili ste da vas mota oko malog prsta, a on to osjeća i sve je manje zainteresiran. Muškarce može impresionirati svestrana, samopouzdana žena sa širokim rasponom vlastitih interesa, kojih se ni zbog koga neće odreći, a ne nesigurna klinka kojom mogu manipulirati kako se sjete. To im je dosadno i neprivlačno, pa takvu djevojku redovito ostavljaju. Naravno, uz rečenicu "nisi ti kriva, nego ja, ti si naprosto predobra za mene". Laže, zapravo je želio reći - predosadna i neinspirativna. Nemojte zaboraviti da su u davnoj prošlosti ipak oni bili lovci. Dopustite im da i u današnje vrijeme ponekad to budu!

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori