Zar nikada niste osjetili potrebu da… da jednostavno pobjegnete? Od svega. Da vam je svega dosta?

Odmor za svakoga znači nešto drugo, a zvijezde nam daju poneku ideju kako odmor uskladiti sa svojom životnom energijom i temeljito odmoriti tijelo, um i osjećaje.

Blizanci

Kod ovog znaka najvažniji kriterij je mogućnost izlazaka i raznih kontakata, upoznavanja, te lagano rekreativnih događaja zabavnog sadržaja. Ne može zamisliti odmor u osami. Važno mu je da se kreće u krugu zanimljivih ljudi, pa je za njega idealan odmor onaj gdje može svaku noć plesati do zore, zabavljati se, a onda i na plaži od jutra nastaviti istim tempom. Nisu isključeni ni boravci u drugim urbanim sredinama, posjete nekim izložbama, koncertima i sličnom. Rado će se tako uputiti na kružno putovanje po metropolama, makar bilo i najvrućje ljeto.

Lav

Pozornica i samo pozornica! Ako nema nekog važnog događaja u mjestu u koje odlazi na odmor, neće ga se moći tamo odvući. Važan mu je sjaj, kao i mogućnost da bude zapažen – znači mjesto gdje se svakako može dosta izlaziti, no i gdje se odvija neki važan događaj, bilo kulturni, zabavni, pa i sportski. Tu će svakako pokazati svoju glamouroznu garderobu, sportske ili prezentacijske vještine, a ako se sve odvija pod suncem bez kojeg ne može, bit će to pun pogodak.

Djevica

Ovim ljudima odgovara neko profinjeno i tiho mjesto, gdje mogu na miru provesti odmor ispunjen skladom između zdravog života i kvalitetne prehrane (ova dva elementa za njih su glavni kriteriji za način i mjesto odmora). Odmor će obogatiti nekom dobrom knjigom ili će se, ako ne putuju, posvetiti omiljenom hobiju kod kuće. Neće sjediti besposleno ni ako su nekamo otputovali, nego će proučavati lokalni stil umjetnosti, prehrane, stila života i povijesti.

Vodolija

Na odmor kreće u dvije varijante: ili potpuno sam ili u krugu prijatelja. Najčešće nema nikakav određeni plan, nego se sve svodi na improvizaciju i reagiranja u trenutku. Vrijeme autostopiranja gotovo da je palo u zaborav, no još uvijek postoji Inter Rail karta za mlađe od 27 godina, uz čiju pomoć se obiđu mnoge zemlje, a spavanje u hostelima Vodenjake će sasvim zadovoljiti. Za one vremešnije nije isključeno kampiranje ili krstarenje, no obavezno slobodno, ako može u vlastitom brodiću. Ništa strogo planirano ni kruto im ne odgovara. Za njih je odmor sloboda i skitanje uz istraživanje života i ljudske prirode.

 

 

horoskop.net

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori