Šta vam zvezde predviđaju za danas?

OVAN


Malo toga se odvija onako kako ste očekivali. Na neki način ste primorani da se prilagodite situaciji koja vam ne odgovara preterano. Potrebno je prihvatite okolnosti. Bez većih problema na zdravstvenom planu. Generalno se dobro osećate i zadovoljni ste svojim zdravljem u ovom periodu.

 BIK

 Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Kao da ste izgubli kompas zbog duge apstinencije kada je ljubavna veza u pitanju. Ne znate više ni kako da se postavite ni na koju stranu da krenete. Nervoza i

ishitreni postupci ništa neće rešiti. Moguća glavobolja.

 BLIZANCI

 Danas nikako ne eksperimentišite sa različitom vrstom hrane. Dan je kao stvoren za sve druge vrste uživanje. Potrudite se da udovoljite sebi, ali ne opterećujte se toliko nedostatkom novca. Nije materijalno uvek najbitnije, i sa malo uloženih sredstava možete dan učiniti nezaboravnim.

RAK

 Teško vam je da ostvarite dobre rezultate na poslovnom planu. Trudite se i dajete svoj maksimum, ali stvari jednostavno ne idu onako kako ste planirali. Razočarani ste. Skrhani ste i potreban vam je neko ko će vas opustiti i podići vam moral. Današnji dan može biti težak za vas jer ste izuzetno osetljivi.

LAV

Ponekad gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu, potrebno je da osmislite alternatnivno rešenje. Dobro procenite svoje poslovne mogućnosti, pre nego što progovorite pred saradnicima. Nemojte dozvoliti da Vas neko »ošteti«. Nadjite vreme i način da se opustite.

DEVICA

 Potrudite se da pravilnije kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode. Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.

VAGA

 Jako ste napeti, ali to će biti prisutno samo u prvoj polovini dana, tako da će pritisak popustiti kako dan bude odmicao. Pokušajte da se opustite sa prijateljima i odmorite od naporne nedelje. Ne nervirajte se oko nebitnih stvari. Ako možete isplanirajte neki kraći put tokom naredne sedmice, koristiće vam.

ŠKORPIJA

 Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Nema potrebe da pričate o stvarima koje izazivaju negativnu reakciju, bolje je da prihvatite kompromisnu varijantu. Uostalom, uvek postoji faktor promene i iznenadjenja. Muče vas bolovi u stomaku, a moguća je i dosadna gorušica.

STRELAC
 Moguće je da neko iz kolektiva pretenduje da uzme vaše radno mesto što vam ni malo ne odgovara. Osećate se na neki način ugroženo ali ste spremni da se borite. Izbegavajte cigarete i zadimljene prostorije, a ukoliko ste i sami pušač potrudite se da u dogledno vreme smanjite količinu cigareta.

 JARAC

 Nečije usluge za vas imaju visoku cenu, stoga tražite jednostavnije poslovno rešenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite, nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska. Nemojte zanemariti mišljenje članova porodice koji vam žele najbolje a neutralni su u svemu.

 VODOLIJA

 Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni dogadjaji ne idu u željenom smeru. Zarad poštovanja nekih privatnih ili poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje. Priuštite sebi više odmora i mirno sna tokom noći.

 RIBE

 U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće nikada izneveriti vaša očekivanja. Poziv za zajednički izlazak sa porodicom koju dugo niste videli biće prijatno iznenadjenje. Umerenija ishrana.

astrokutak.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori