Sigurno ste se sreli sa ljudima kojima ne obraćaju pažnju na to da li su prema vama ljubazni ili ne i ne uzimaju u obzir vaše potrebe i osjećanja. Za takvo njihovo ponašanje možda je kriv horoskopski znak u kom su rođeni, jer neki od njih nemaju vremena za taktiziranje, dok drugi imaju druge razloge za takvo ponašanje.

Jarac

Jarčevi nisu neučtivi, nego su samo ambiciozni i fokusirani na svoj cilj. Oni mogu toliko da se udube u posao ili u nešto u šta su se unijeli, da ni ne shvataju da su nepristojni. Oni nisu zlobni ni nepažljivi, nego samo nemaju vremena, jer imaju previše toga što treba da urade, pa se dešava da potpuno zaborave da vam se jave ili da ne obraćaju pažnju na ono o čemu im pričate. Imajte na umu da su Jarčeve namjere dobre i da će oni uvijek biti tu kada vam bude bila potrebna pomoć.

Ovan

Ovnovi su previše nestrpljivi i impulsivni da bi bili ljubazni. Ponekad umiju da izgovore prvo što im padne na pamet, ne razmišljajući kako će se to odraziti na sagovornika. Ako imaju malo strpljenja i sve drže pod kontrolom, uspijevaju da ne budu grubi i nepromišljeni. Kao i Jarčevi, i Ovnovi imaju mnogo toga što žele da obave i neće da gube vrijeme na stvari koje smatraju nepotrebnim.

Vodolija

Vodolije ponekad mogu da djeluju distancirano i rezervisano. One ne vole da učestvuju u tuđim drama i ne žele da postanu pretjerano emocionalne ni pred kim. Mogu biti izuzetno nepredvidljive, a ako ne žele da se bave nečim, mogu to saopštiti na grub način. Vodolije imaju mnogo toga na umu i uvijek pokušavaju da nađu rješenje za probleme, pa nekad ne vode računa o tome da li su ljubazne.

Lav

Lavovima se mnogo toga dešava u životu, a oni ne mogu da postignu da kako treba isprate sve to. Zbog toga ljubaznost nije na listi Lavovih prioriteta. Oni nisu neljubazni, nego su zbog svega onoga što imaju na umu često odsutni i mogu potpuno da zaborave na to da treba da budu ljubazni. Za Lavove je najbolje da se fokusiraju na jednu stvar, nego da se rasprostru na sve strane i nešto zabrljaju.

Djevica

Djevice previše razmišljaju o tome da li će biti ljubazne i da li će imati lijepe manire. Zbog toga mogu djelovati ljudima kao da su neljubazni, jer su previše odsječni u svom trudu. Rođeni u ovom horoskopskom znaku ne žele da povrede ničija osjećanja, ali ponekad mogu biti do te mjere ophrvani raznim stvarima koje su obećali da ljubaznost ostavljaju po strani. Zbog konstantne težnje za savršenošću dešava se da im je narušeno samopouzdanje, zbog čega se nekad ponesu i neljubazno, nesvjesni da to rade.

vestionline.com

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori