Mars u horoskopu žene pokazuje zašto joj se neki muškarac dopada već na prvi pogled, a da nije progovorio ni reč! Na osnovu pozicija Venere u muškom horoskopu može da se vidi kakva žena će ga odmah privući...

ŽENSKI HOROSKOP

Mars u Ovnu - dopadaju vam se "mačo" tipovi, energični, sportski građeni, naglašenih mišića, tamnijeg tena i guste kose.

Mars u Biku - volite crnomanjaste, atraktivne muškarce, koji vode računa o svom izgledu, posebno odevanju.

Mars u Blizancima - privlače vas intelektualni tipovi, mladoliki, vitki, ležernog stila oblačenja, popularni u društvu.

Mars u Raku - volite večite dečake, izražajnih očiju koji svojom pojavom odmah izazivaju simpatije žena svih uzrasta.

Mars u Lavu - dopadaju vam se sportski, dobro građeni muškarci, markantni i atraktivni, koji ne mogu da prođu neopaženo gde god da se pojave.

Mars u Devici - najčešće vas privuku kolege mladalačkog izgleda, elegantno-sportskog stila oblačenja, džentlmeni, društveni.

Mars u Vagi - volite crnomanjaste muškarce sa "bebi facom", džentlmenskog ponašanja i mladalačkog stila oblačenja.

Mars u Škorpiji - privlače vas "mačo" tipovi mišićavog tela, atraktivni, markantni, izražajnih crta lica.

Mars u Strelcu - na prvi pogled vam se dopadaju avanturisti, lepog osmeha i veselih očiju, koji vole "militari" stil.

Mars u Jarcu - volite atraktivne muškarce koji ulivaju strahopoštovanje, džentlmenskog ponašanja i mršavije građe.

Mars u Vodoliji - privlače vas intektualni i "mačo tipovi", modernog stajlinga, sa lepom, najčešće dužom ili kovrdžavom kosom.

Mars u Ribama - prvo primećujete način oblačenja, a privlače vas umetnici, ali i mišićavi sportski tipovi.

MUŠKI HOROSKOP

Venera u Ovnu - privlače vas dame kod kojih je naglašen govor tela, u odeći pripijenoj uz telo, duge talasaste ili dečački kratke kose svetlijih nijansi.

Venera u Biku - dopadaju vam se dame ženstvene građe, raskošnih oblina, vesele, nasmejane, bujne kose i izražajnih očiju.

Venera u Blizancima - privlače vas "žene devojčice", vižljaste građe, sa lepim rukama, naročito noktima, mladalačkog stila odevanja koje najčešće nose džins.

Venera u Raku - obožavate ženstvene i negovane dame, bujnih grudi, lepih očiju i kose, nežne kože, koje vode računa o izgledu i kondiciji.

Venera u Lavu - privlače vas atraktivne dame, bujne svetlije kose, često podignute u visok konjski rep, efektno našminkane, sa upadljivim nakitom i modernom garderobom.

Venera u Devici - na prvi pogled vam se dopada tip "devojke iz komšiluka", vitke građe, često duge kose i jednostavne mladalačke frizure.

Venera u Vagi - volite ženstvenost i privlače vas one koje izgledaju i ponašaju se uvek kao dame, uredno našminkane i lepo obučene.

Venera u Škorpiji - dopadaju vam se atraktivne žene, kod kojih je naglašen govor tela, našminkane i u seksi garderobi.

Venera u Strelcu - snažno vas privlače devojke sa dobrim nogama i zadnjicom, mladolike, vedre, vesele, razoružavajućeg osmeha.

Venera u Jarcu - dopadaju vam se žene klasične lepote, atraktivne, markantne, uglavnom crnke sa divnom kosom i lepim očima.

Venera u Vodoliji - privlače vas žene autentičnog, ali ženstvenog stila oblačenja, sa dobrim nogama i raskošnom negovanom kosom.

Venera u Ribama - volite ultraženstvene dame, doterane, sa lepom talasastom kosom i vrlo izražajnim očima.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori