Uopšte ne prihvataju mogućnost različitosti , a ovaj vi kontrole im uvek bude glavno oružje za uništenej odnosa.

Vodolija
Po prirodi su hladne i zahtevne. Žele naspram sebe nekoga ko može da im drži pažnju duže od deset minuta, a da tada ne napravi neku veliku grešku. Okrenuti su konstantim pokušajima da se zaštite, što partnerima deluje dosadno i naporno.
Čim postanu veoma bliski sa nekime hvata ih panika i žele da pobegnu. Oni koji prevaziđu ovo ostaju u vezi, a ostali stalno lutaju.

Jarac
Jarčevi imaju sličan problem kao i Vodolije. Konstantno su na oprezu i prave crne scenarije. U tome idu toliko daleko da se više opterete nekim trivijalnostima u crnim prognozama da zaborave na sadašnjost. Unose pesimizam i negativizam u vezu pa time lako oteraju partnere. Takođe, vezu sabotiraju perfekcionizmom pa sve dovode do besmisla zbog kog odustaju ili budu ostavljeni.

Ovan
Toliko ih ubija rutina i ista svakodnevnica da kada sve postane predvidljivo u odnosu, oni ili beže ili varaju. Postaju jako nervozni ako se stvari, događaji ili sami dani ponavljaju pa zbog toga imaju ozbiljne napade panike. Ta nervoza može lako preći i u bes, kojim plaše partnere.
Zavisni su o uzbuđenju i novim stvarima pa lako izlaze iz jedne i prelaze u dugu vezu.

Rak
Rakovi od starta nameću partneru kako bi morali da se osećaju i koje emocije da pokažu u svakom trenutku. Ovo nije kraj, ukoliko se partner opire tome, Rakovi se ponašaju kao najveće žrtve i sve okreću protiv partnera. Uopšte ne prihvataju mogućnost različitosti , a ovaj vi kontrole im uvek bude glavno oružje za uništenej odnosa.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori