Prenaglašenost i preterana drama dominiraće u svakodnevnim razgovorima, a teme će biti vezane za porodicu, međupartnerske odnose kao i neke tajne.

Sva komunikaciju u narednom periodu biće obojena emocijama.
Prenaglašenost i preterana drama dominiraće u svakodnevnim razgovorima, a teme će biti vezane za porodicu, međupartnerske odnose kao i neke tajne.

Ovo je period kada je izražena mašta kao i kreativnost, pa že najviše profitirati oni koji se bave sličnim poslom. U poslovnim komunikacojama lako može dolaziti do naglih prekida i početaka razgovora, a da se pitanja vezuju za neki kraj i početak.

Znak Raka je simbol prošlosti, pa ako imate neka dugovanja, pod Merkurom u Raku bi mogla da vas stignu.

Biće izražena empatija, želja da pomažemo onima kojima je to potrebno (specijalno članovima porodice) kao i potreba da slušamo druge, specijalno one kojima je teško.

Ovan
Oslonite se na intuiciju i nekog člana porodice. Možda i taj razgovor koji budete poveli i ne bude tako bolan koliko vam se činio pre.

Bik
Jačina emocija će se naglo podići. Odnosi sa najbližima će biti puni naboja i raznih emocija koje vučete iz prošlosti.

Blizanci
Neprijatnost koju ćete osećati je vezana za neke emocije koje niste „očsitili“ u prošlosti. Ne vraćajte se u neke stare odnose, nećete dobiti ono što želite.

Rak
Pojačana emotivnost i dramatičnost. Bilo bi dobro da ne započinjete ništa novo, već da se rešavate nekih starih problema.

Lav
Uz ogromno samopuzdanje će se pojaviti i ogromna mentalna iscrpljenost. Ukoliko budete iskreni prema sebi i drugima, doći ćete lako do rešenja koje vam je trenutno potrebno.

Devica
Kakva god da je situacija ne donosite brzoplete odluke. Morate da uradite mnogo toga kako biste pojačali koncentraciju jer vam misli lutaju.

Vaga
Ne prenagljute u partnerskim odnosima. Ne donosite odluke zasnovane na prenaglašenim emocijama, sada je vreme za surovu racionalnost.

Škorpija
Sada je pravi momenat da verujete u sebe. Neki događaji će se odvijati prebrzo pa je potrebno da se suzdržite impulsivnih reakcija.

Strelac
Pomoć koju ste očekivali stiže uskoro. Moguće su rasprave zbog novca i troškova, kako u kući tako i na poslu.

Jarac
Moraćete da prihvatite nužne promene i ne dozvolite sitne manipulacije od strane partnera. Sada je vreme da ispoljite svoju navjeću vrlinu- strpljenje.

Vodolija
Novi kontakti ili kontakti na poslu koji su vezani za neki deo vaše prošlosti će se pojaviti. Oni koji ne znaju definitivno koji zdravstveni problem imaju, sada će saznati.

Ribe
Ponude iz prošlosti koje ste odbijali samo pljušte. Imaete priliku da konačno stavite tačku na mnoga nerešena pitanja u najbližoj okolini.

mogujatosama.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori