Očekuje nas veliki optimizam, nade, očekivanja, pregovori i istraživanja. Sada će se vidjeti radost i veselje na mnogim licima. Sve je nekako u pokretu, glasovi na sve strane, druženja, putovanja… Ovaj mladi Mjesec može mnogim osobama donijeti dosta uspjeha!

Ovaj mlad Mjesec se događa na 12. stupnju Blizanaca što je stupanj Riba i pravi aspekt s Jupiterom i Neptunom.

Mladi Mjesec nam uvijek donosi neke nove početke pa je važno ispravno postupiti i pokrenuti nove životne planove. Sve je nekako u pokretu, glasovi na sve strane, druženja, putovanja, komunikacija je vrlo naglašena.

Sada je dobro popraviti neke stvari, kupovati sredstva za komunikaciju, prijevoz, servisirati iste, itd. Kako su Blizanci veseli sada će se vidjeti radost i veselje na mnogim licima. Veće gužve i kupovine se sada mogu događati među ljudima i na blagajnama. Sada je pravo vrijeme da mladi ljudi izaberu što će upisati – sigurno neće pogriješiti.

Generalno gledano ovaj mladi Mjesec može mnogim osobama donijeti dosta uspjeha, ali neki pojedinci mogu imati i dosta nepovoljan period.

OVAN

Vaš temperament i vatrena priroda sada bi mogla odreagirati dosta burno i doliti ulje na vatru koja već gori u obiteljskim odnosima. Ako se možete suzdržati od bilo kakvih konflikta to bi bilo najbolje i za vas i za okolinu.

Ako na poslu postoje neka prešutna nezadovoljstva, sada bi bilo najbolje da tako i ostane jer bi se moglo sve urotiti protiv vas.

BIK

Kod vas su dosta povoljni aspekti za neka nova ulaganja koja ste u posljednjih par mjeseci planirali pa nikako da se otvori za vas. Za vrijeme Mladog Mjeseca u Blizancima vama sve ide dobro i još bolje kreće kada Merkur bude od 4. do 27. lipnja/juna u Raku gdje možete dobiti još više ponuda.

Bitno je da komunicirate s obitelji, prijateljima i pokrenete sve akcije jer vam je odličan period.

BLIZANCI

Kod vas je bitno da se opredijelite što hoćete i da ne ostane sve samo na priči jer se sve povećava s ovim mladim Mjesecom. Kako ste vi dvojni znak onda uvijek postoji razlika što mislite i što želite pa bi sada trebali ujediniti misli i želje.

Pojedini Blizanci sada se mogu radovati, dok će neki i plakati. Ako niste sigurni, najbolje da onda ne donosite nikakvu odluku već čekajte bolji period.

RAK

Vaša melankolična priroda će vas tjerati da se povučete dok će vas ovaj mladi Mjesec gurati naprijed. Sada nije vrijeme da se osjećate obeshrabreno jer je Mars kod vas i daje vam kako strast tako i snagu da izgurate do kraja.

Već od 4. do 27. lipnja/juna Merkur će boraviti u vašem znaku pa možete postići sve što ste planirali i dogovoriti se uspješno oko svega.

LAV

Kod vas je odlična situacija i potencijal uspjeha na svim životnim poljima. Da bi to i uspjelo, trebate se potruditi bez većeg hvalisanja – samo se trebate pokrenuti. Kako Mars tranzitira kroz Raka cijeli mjesec lipanj/jun on vam može pokazati dobru i lošu stranu pa zato pazite da ne budete agresivni i da vam fitilj nije kratak.

Iskoristite ovaj mladi Mjesec da pokrenete nešto novo i velika je mogućnost da uspijete baš 3. lipnja/juna.

DJEVICA

Vama nije baš lako za vrijeme ovog mladog Mjeseca u Blizancima jer on kod vas pokreće rad, red i disciplinu. Pojedine Djevice već od 4. lipnja/juna mogu dobiti nove suradnike ako već nisu sredinom svibnja/maja dobile.

Sada bi vam pomoć prijatelja jako pomogla, a već je vrijeme da priznate sebi da ne možete sve sami.

VAGA

Vrijeme je da se posvetite vašoj voljenoj osobi. Kod vas se očekuju dobre prilike pa sve ovisi o vama kako ćete ih iskoristiti, posebno ako vam predstoji poslovno putovanje.

Susreti na putovanju mogu se ispostaviti važni za poslije u životu – zato ih njegujte.

ŠKORPION

Kod vas ovaj mladi Mjesec otvara mogućnosti da kroz druge osobe pokrenete pozitivnu energiju i nikako da se zatvorite u sebe i upadnete u svoj labirint mračnih misli i destruktivnih osjećana kojima ste skloni.

Bitno je da se družite i pokažete interes kako bi napredovali u poslu i odnosima.

STRIJELAC

Moguće su greške i nesporazumi pa se ne preporučuje da donosite neke odluke, posebno koje mijenjaju vaš životni put. Ako ste skloni avanturama sada ih nikako ne poduzimajte jer ishod može biti negativan.

Koliko god željeli ili vas nešto tjera da napravite neke stvari, sada je pametno da se primirite i živite svakodnevnicu jer u suprotnom možete doživjeti krah.

 JARAC

Rijetki su Jarci koji će uopće priznati da im nešto teško pada pa je baš sada moguće da to pokažu i posustanu. Moguća je pojačana nervoza, a pojedinci čak mogu imati zdravstveni problem s glavom, zubima i ušima.

Takva je kozmička energija koja ne traje dugo pa nema potrebe da paničarite. Jednostavno je tako.

VODENJAK

Kod vas može biti dosta poletan i bezbrižan period, posebno kod pojedinih osoba koje mogu dobiti posao koji već dugo čekaju. Aspekt ljubavi je u pripremi.

Već od 4. lipnja/juna mogu se događati napetosti na poslu, ali će biti i sreće u vezi rješavanja problema. Naglašeno je i lijepo druženje s vama dragim i bliskim osobama.

RIBE

Mogući su problemi oko roditelja, a kako je Mjesec u pitanju onda može biti majka. Mnoge Ribe mogu imati neplanirane izdatke.

Sada nije vrijeme da reagirate impulzivno u određenim situacijama već se primirite. Mnoge Ribe već od 4. lipnja/juna se mogu veseliti lijepom periodu jer se sve što nije bilo dobro rješava.

atma.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori