Strasti su jake i skloni ste flertu. Ako ste slobodni, postojaće mnogo mogućnosti za upoznavanje. Možete ući u neku neobaveznu vezu u prvoj polovini meseca, ali od 15. maja to neće više biti opcija. Oni koji su u braku ili vezi bi trebalo sa porade na strasti tokom prve polovine maja, a onda će sve biti stabilno. Unesite neke novine u vezu.

OVAN

Ljubav

Strasti su jake i skloni ste flertu. Ako ste slobodni, postojaće mnogo mogućnosti za upoznavanje. Možete ući u neku neobaveznu vezu u prvoj polovini meseca, ali od 15. maja to neće više biti opcija. Oni koji su u braku ili vezi bi trebalo sa porade na strasti tokom prve polovine maja, a onda će sve biti stabilno. Unesite neke novine u vezu. 

Posao

Što se tiče posla,  imate dosta obaveza. Ne znate odakle da počnete, ali neke velike ideje koje imate sada možete da predočite drugima. Ne brinite, imaćete podršku i kolega i nadređenih. Možda će prva polovina meseca biti teška, ali znajte da će sve krenuti na bolje od 7. maja, kada ćete imati osetan priliv novca. Komunikacija sa kolegama će biti idealna i atmosfera će biti sjajna za nove projekte od 21. maja.

Zdravlje

Imaćete dosta obaveza, pa je moguć premor. Gledajte da se više posvetite sebi i da vodite računa o zdravlju.

BIK

Ljubav

Potrudite se da ugodite partneru. Ovo je mesec za ljubav, naročito od 16. maja, kada Venera ulazi u Vaš znak. Do tada, ako ste zauzeti, ne "talasajte" previše i ne nervirajte se oko problema u vezi, samo je bitno da sve prođe mirno. Od 16. maja će biti stabilnija situacija. Slobodni, do polovine maja je moguća neka tajna veza, ali od  druge polovine meseca to neće biti opcija. Težićete stabilnosti.  Najbolje bi bilo da se fokusirate na jačanje veze sa partnerom. 

Posao

Što se tiče posla, najbolje bi bilo da se držite ustaljenog rasporeda. Tokom prve tri nedelje ovog meseca nemojte ništa da menjate jer nećete imati veći uspeh ili profit. Možda ćete započeti neke nove stvari od druge nedelje do 21. maja, kada ćete videti rezultate svog rada. Ipak, biće sve mnogo lakše od polovine meseca jer nećete više imati probleme i nesuglasice sa kolegama. 

Zdravlje

Bavite se sportom, ali gledajte da i u tome budete umereni, kako ne biste preterano iscrpljivali organizam.

BLIZANCI

Ljubav

Jako su dobri aspekti za Vas ovog meseca. Imate dosta otvorenih opcija. Ako ste slobodna osoba, može Vam se svideti neko ko nije iz Vašeg mesta. Ne ulazite u tajnu vezu tokom prve polovine meseca, to neće biti povoljno za Vas. Ako ste zauzeti, situacija će se poboljšati od polovine meseca, ali ćete stabilnost održati tako što nećete partnera praviti ljubomornim. Nemojte svima da pričate o privatnom životu, zadržite neke informacije za sebe.

Posao

Što se tiče posla, sve ide kako treba. Ne radi Vam se baš, ali bi trebalo da se usredsredite na prioritete. Bitno je da imate meru u radu, da se ne preforsirate. Pitajte neke starije kolege za savet. Nije pametno da investirate neki veći novac u posao od 17. maja. Ipak neke nove ideje možete da realizujete već u drugoj polovini meseca. Ovo će Vam biti naročito lako ako imate saradnike i ako ne radite sve sami. Komunikacija sa kolegama će biti odlična od 21. maja.

Zdravlje

Ovog meseca ćete se osećati odlično, nartičito od polovine meseca, kada nećete biti napeti zbog previše obaveza. 

RAK

Ljubav

Previše ste opterećeni poslom, pa zapostavljate zbog toga vezu i odnose sa drugima. U Vaš život može ući neka osoba koja je slobodna, a možete je upoznati preko posla. Ne morate da se opterećujete ishodom odnosa, nego se opustite. Od druge nedelje maja bićete romantičniji. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život, ali to nije nikako dobro za Vas. Ako ste zauzeti, održite stabilnost u vezi i priredite partneru neko iznenađenje. To će učvrstiti odnos. 

Posao

Što se tiče posla, imate dosta posla i zadovoljni ste prilivom novca. Tako nastavite, tim tempom, ali ne ulažite previše novca u posao od 17. maja. Ne nervirajte se ako kolege ne rade tako dobro kao Vi, nego razmislite prvo koje su Vaše obaveze. Imaćete možda neke nove poslovne prilike pa ih iskoristite. Saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta je odlična opcija.

Zdravlje

Nemojte previše da sedite, bavite se sportom, naročito i drugoj polovini maja.

LAV

Ljubav

Što se tiče ljubavi,  ne želite da sve što se dešava bude samo flert, nego želite nešto više. Fokusirajte se na svoj privatni život, pustite neke nove ljude da Vam priđu do polovine maja. Od 17. maja ćete moći da upoznate neku finu i staloženu osobu preko posla. Zauzeti, povedite računa o svojoj vezi tako što nećete zapostavljati partnera zbog previše obaveza. Radite nešto što je zabavno, bilo da je to viđanje sa prijateljima ili putovanje za vikend. Bitno je samo da se nešto dešava, da Vam nije dosadno. 

Posao

Na poslu Vam sve ide kako treba, ali kako se bude približavao kraj meseca, ubrzaćete se. Konačno ste našli prave saradnike i imate utisak da Vas razumeju i da ste slični. Neki saradnici sa kojima ste pre sarađivali se mogu javiti opet i to će biti dobro za Vas. Bitno je da ne brzate i da ne donosite odluke previše naglo. Organizacija je najbitnija, pa napravite plan rada. Od poslednje nedelje maja imaćete povećan priliv novca.

Zdravlje

Nervozni ste, ali ne morate to svima da pokazujete. Moguća je glabobolja.

DEVICA

Ljubav

Posao Vam je i dalje jako važan, pa ako ste zauzeti, partner može biti jako napet u prvoj polovini meseca. Od polovine maja će se sve smiriti i uživaćete u stabilnoj vezi. Ako ste slobodni, možete biti neodlučni do 17. maja. Onda ćete odabrati osobu koja Vam izgleda kao neko na koga možete da se oslonite. 

Posao

Usmerite se na saradnju. Niste i dalje zadovoljni novčanom situacijom, ali će se sve srediti od polovine meseca. Biće stabilnije stanje na poslu i moći ćete onda nešto i da planirate. Imajte u vidu da Vam neka ženska mlađa osoba može pomoći. Moguća je nervoza zbog nekih saradnika sa kojima ste pre radili jer nikako da nađete zajednički jezik, pa se ne vraćajte saradnjama koje nisu bile baš dobre. 

Zdravlje

Napeti ste. Moguć je povišen pritisak ovog meseca, pa bi bilo dobro da pripazite na ishranu i da se više krećete.

VAGA

Ljubav

Što se tiče ljubavi, najbolje bi bilo da prestanete da gledate sebe, a da malo više pažnje posvetite partneru, naročito tokom prve polovine meseca. Provedite više vremena zajedno. Slobodni, imate dosta opcija. Osećate se privlačno i plenite gde god da se pojavite, ali imajte u vidu da ne zapostavljate ljubavni život zbog posla u drugoj polovini maja. Budite pristupačniji da biste ostvarili vezu.

Posao

Ovog meseca bi trebalo da imate više posla. Konačno će se sav trud isplatiti. Mada, imaćete i neke iznenadne troškove, ali sve će biti u redu. Neće biti previše problema. Od polovine meseca nemojte da obraćate pažnju na saradnike, naročito ako radite sa muškim osobama jer Vas neko može lako izbaciti iz takta. Bićete zadovoljni na kraju meseca, samo budite odgovorni i ne unosite previše emocija u to što radite. 

Zdravlje

Ne prejedajte se. Postoji mogućnost gojenja tokom maja. 

ŠKORPIJA

Ljubav

Ovog meseca će Venera biti u Vašem polju veza od polovine meseca. Bićete strastveniji, lepši i privlačniji drugima. Slobodni, imaćete više opcija, a zauzeti, Vi ćete imati bolji odnos sa partnerom. Svakako, sve ide kako treba i možete čak ići na kraći put sa partnerom ili ozvaničiti vezu. 

Posao

Potrudite se da štedite novac ovog meseca. Dosta ćete zarađivati, ali znajte da je sada bitno da vidite koliko ste napredovali i da uberete plodove rada. Morate da shvatite da Vam ide dobro, ali i da treba da izdvojite vreme za privatni život. Manji troškovi su mogući tokom poslednje nedelje meseca. Ipak, tokom celog maja je dobro da investirate u saradnju, u nove poslove, ali i u usavršavanje. To je savet koji treba da primenite.  

Zdravlje

Pazite šta koristite od kozmetičkih preparata. Mogući su problemi sa kožom.

STRELAC

Ljubav

Ovo je Vaš mesec za ljubav! Slobodni, skloni ste flertu, upoznajete dosta ljudi, dobijate poruke i pozive za izlaske. Iskoristite te prilike jer neće biti tako stalno. Ovo naročito važi za prvu polovinu meseca. Od druge polovine nećete biti za vezu, već za avanturu.  Pokušajte da ne ulazite u neodređene odnose ako niste sigurni da to stvarno želite. Zauzeti Strelčevi, održite stabilnim vezu tokom prve polovine meseca, a komunikacija će biti bolja od 21. maja. Onda nećete imati razlog za brigu. 

Posao

Što se tiče posla, dosta ćete posla imati, ali će se vratiti klijenti i saradnici sa kojima ste radili. To će Vas obradovati jer uviđate da je sve stabilno i pozitivno. Nemojte da se zanesete i da trošite previše novca ovog meseca, jer ste inače skloni tome, a naročito to važi za drugu polovinu maja. Pokušajte da budete tačniji i da radite sve na vreme. Ne ostavljajte ništa za neki drugi dan, izbegavajte odlaganje, jer Vas niko neće shvatiti ozbiljno. 

Zdravlje

Moguća je prehlada i problemi sa kožom, alergijama. Jačajte imunitet. 

JARAC

Ljubav

Konačno nećete više obraćati toliko pažnje na posao, već na ljubav. Od polovine meseca će sve biti stabilnije nego inače i na javnom mestu, u izlasku, moguće je poznanstvo. Možete upoznati neku zanimljivu osobu i preko prijatelja. Zauzeti, trebalo bi da se dogovorite sa partnerom kako želite da  funkcionišete jer su mogući veći problemi ako to ne uradite od polovine maja. 

Posao

Posao ide kako treba. Nemate nikakvih problema, sem što ste pomalo usporeni. Samo pazite da ne zagubite neke papire tokom prve polovine meseca, dokumenta su bitna. U prvoj polovini meseca će sve saradnje biti odlične, ali od 17. maja ne očekujte pomoć od drugih ljudi nego sve što možete radite sami.  

Zdravlje

Čuvajte se, moguća je upala mišića ili problemi sa leđima.

VODOLIJA

Ljubav

Recite voljenoj osobi koliko Vam je stalo do nje, nije to tako teško iako Vama to nije svojstveno. Tako ćete stabilizovati taj odnos. Od polovine meseca ćete uploviti u mirniju luku i neće biti rasprava i problema. Slobodni, trebalo bi da obratite pažnju na kolegu ili koleginicu, jer postoji neka "hemija" među vama. Od polovine maja ćete želeti da ostvarite neku stabilnu vezu, a neće Vam biti zanimljive avanture.

Posao

Do druge nedelje maja Vam sve ide kao i obično. Verovatno ste već isplanirali kako ćete šta raditi i koje su primarne obaveze. Preopterećeni ste poslom. Od polovine maja morate da uvedete neke novine. Pokušajte da se fokusirate na organizaciju, pitajte i druge za pomoć, Biće Vam lakše ako možete nešto od kuće da odradite. Možda neće ići sve brzo kako ste navikli i nećete biti baš zadovoljni finansijama u drugoj polovini meseca.

Zdravlje

Moguć je problem sa cirkulacijom. Pad imuniteta je takođe problem, pa uzimajte vitamine. 

RIBE

Ljubav

Slobodni, niste sigurni da želite da budete u vezi, ali ćete biti skloni flertu tokom celog meseca. Ono što je lepo je što ćete moći konačno da kažete osobi koja Vam se dopada sve što Vam je na duši. Treba da pokušate da budete konkretniji u svojim željama. Zauzeti, imate neki svoj plan, a partner mora da se uklopi. Bićete romantičniji nego inače od polovine meseca.

Posao

Što se tiče posla, bilo bi najbolje da ne menjate ništa tokom ovog meseca. Samo imajte u vidu da je do druge nedelje maja sve baš idealno, a onda ćete morati da sarađujete bolje sa svima i da izađete u susret kolegama. Neće posao biti u fokusu od polovine meseca, tako da ne morate previše da se opterećujete. Nije vreme za promene, već je vreme da ovog meseca stabilizujete svoju situaciju. 

Zdravlje

Vodite više računa o ishrani jer su mogući problemi sa varenjem.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori