12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 17. do 24. februara

OVAN

 Ljubav: Odlični aspekti Venere i Marsa donose strasne trenutke u vaš emotivni život. Partner želi da vas fascinira, a vama je stalo da ga trajno osvojite. Ne zna se ko koga više voli i pokazuje ljubav. Vernost je obostrana, a zaljubljenost očigledna.

Posao: Entuzijazam koji pokazujete naprosto je zarazan. Raspoloženi ste i radite s lakoćom. Iznenadne novine u radnom okruženju prihvatate bez problema. Stižu povoljne vesti za one koji čekaju napredak na poslu.

Zdravlje: Sinusi vam prave probleme.

 BIK

 Ljubav: Nezadovoljni ste partnerovim ponašanjem. Pokušavate da date sve od sebe, ali ne uviđate zašto se trudite. Ponašate se kao da je sve u redu, ali jasno je da nešto nije kako treba u vašoj vezi. Predložite blago razdvajanje.

Posao: Iako ne želite da radite, posao ne može da čeka. Ne odgovara vam što ste preuzeli veliku odgovornost. Pred vama je naporna nedelja, ali imate snage da razuverite sve one koji su pokazali sumnju u vaše kvalitete.

Zdravlje: Posetite zubara.

BLIZANCI

 Ljubav: Slobodni pripadnici ovog znaka imaju ponudu za ljubav preko društvenih mreža. Na nekoliko mesta već se uveliko interesuju za vas. Upustićete se u neobaveznu avanturu koja će se neslavno završiti.

Posao: Potrebna je veća koncentrisanost i sabranost u domenu posla. Čini se da stvari ne možete da držite pod kontrolom i da ništa ne zavisi od vašeg angažovanja. Puštate da događaji idu svojim tokom, što je najbolje rešenje.

Zdravlje: Moguća povreda u kući.

 RAK

 Ljubav: Previše očekivanja od partnera pokazaće se kao pogrešno. Ne treba se ljutiti, jer je ipak slabiji u svakom smislu. Imajte razumevanja za voljenu osobu i slabosti koje pokazuje.

Posao: Očigledne su fizičke posledice nepovoljnih uslova na poslu. Loše se osećate zbog toga i razmišljate o promeni. Prilike za to postoje, ali ne u ovom trenutku. Pregovarajte i uradite sve što morate kako biste promenili radno mesto.

Zdravlje: Oprezno sa oštrim predmetima.

LAV

 Ljubav: Povoljniji aspekti za ljubav donose vam osmeh na lice. Našli ste osobu koja vam odgovara u svakom smislu, ali imate sumnju u njene iskrene namere i želje. Izbor je odličan ako je reč o nekom ko je preduzimljiv, ukoliko nije, odustanite od takvog izbora.

Posao: Mnogo radite, pretvorili ste se u posao i zbog toga osećate veliki zamor. Možete očekivati povoljne vesti u vezi sa nekim projektom, kao i prijatelje koji predlažu drugačija rešenja. Prihvatite takve predloge.

Zdravlje: Bol u slepoočnicama kao posledica povišenog pritiska.

 DEVICA

 Ljubav: Stalno izazivate tenziju i svuda oko sebe emitujete neku vrstu nezadovoljstva. Želite da nešto promenite, ali niste sposobni da reagujete na odgovarajući način. Smirite se i sačekajte bolje vreme.

Posao: Rešavanje problema na radnom mestu od vas zahteva maksimalnu angažovanost. Od velikog je interesa da se u toku ove nedelje pokažete kao nezamenljivi. Prionite na posao i uradite sve onako kako samo vi to umete. Svi će biti zadovoljni postignutim.

Zdravlje: Proverite sluh.

VAGA

 Ljubav: Sumnjate da vam je partner neveran. Nezainteresovan je za odnos u koji ste mnogo uložili. Slutnja koju ste osetili, na kraju će se pokazati kao osnovana. Ne donosite odluke preko noći, dobro razmislite šta bi trebalo učiniti.

Posao: Atmosfera na radnom mestu nije zadovoljavajuća, ali ni zarada. Imate utisak da gubite vreme i morate nešto da preduzmete. Raspitajte se o mogućnostima dodatnog posla. Moraćete nešto da promenite u najkraćem roku.

Zdravlje: Bez razloga ste mrzovoljni.

 ŠKORPIJA

 Ljubav: Pojavljuje se nova osoba i preti da ugrozi vaše samopoštovanje. Očarani ste, ali jasno vam je stavljeno do znanja da niste dovoljno dobri. Ne odustajete od svojih namera, ali posle svega bićete veoma razočarani.

Posao: Putovanja ili kontakti sa osobama van zemlje, doprineće vašoj poslovnoj afirmaciji. Saznanja i tehnike rada koje budete u prilici da usvojite, od velikog su značaja za vas. Proverite svaku informaciju koju čujete.

Zdravlje: Brine vas otežano disanje.

STRELAC

 Ljubav: Flert i izlasci baš vam prijaju. U većem društvu upoznaćete zanimljivog sagovornika, a privlačnost je više prijateljska nego ljubavna. Bivši partner pozvaće vas da se vidite, ali ne obazirite se na to.

Posao: Opterećeni ste manjim zadacima na poslu i zbog toga promiču vam najvažnije činjenice. Gubite fokus i interesovanje samo zbog nepovoljnih aspekata. Radite oprezno jer su veće greške gotovo izvesne.

Zdravlje: Odlično se osećate.

 JARAC

 Ljubav: Pokazujete nestrpljivost i razdražljivost u ponašanju. Niste dovoljno taktični i uviđavni kada vas partner stavi na drugo mesto. Burno reagujete ako vas zanemaruju. Grubošću prikrivate ranjivost koju osećate.

Posao: Dugo ste priželjkivali najavljivane promene, ali sada uviđate da ste se zalagali za ono što vam ne prija. Shvatićete da ste napravili grešku tek kada dobijete ono sto ste tražili.

Zdravlje: Neispavani ste.

VODOLIJA

 Ljubav: Nova ljubav na radnom mestu izuzetno vam prija. Gode vam komentari koje čujete, ali očekujete i konkretnije korake. Bićete iznenađeni brzinom i samouverenošću osobe kojoj sete se dopali.

Posao: Nekorektno ponašanje nadređenih prema vama, ispostaviće se kao greška koju će oni kasno uvideti. Osobe koje su vas kritikovale pokušaće da se izvine, ali bez uspeha. Držanje koje pokazujete predstavlja vaš odgovor na njihovu lošu procenu.

Zdravlje: Jedini lek za melanholiju jeste fizička aktivnost.

 RIBE

 Ljubav: Ljuti ste i agresivni kada tražite svoje mesto u emotivnoj vezi. Revoltirani ste partnerovim ponašanjem jer vam je jasno stavljeno do znanja da ste vi samo neko ko je tu zbog njega. Dobro razmislite o svemu.

Posao: Ovo je fantastičan period za poslovno isticanje i iskoristite ga na najbolji način. Osvojićete naklonost svih i epitet najbolje osobe na poslu. Priznanja dobijate od onih do čijeg vam je mišljenja stalo.

Zdravlje: Zaboravite na poroke u ovom periodu.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori