Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 9. do 16. decembra

OVAN

 Ljubav: Aspekti Venere donose priliku za susret sa osobom iz prošlosti i zagrljaj koji ćete dugo pamtiti. Spremni ste da se prepustite izazovu i ljubavnom odnosu koji će kratko trajati. Rastanak je siguran, a uživanje zagarantovano.

Posao: Poslovna dešavanja ne idu vam naruku , ali vi ipak uspevate da zadržite svoje mesto. Nove okolnosti veoma su nepovoljne, ali morate pristati na jedino moguće poslovno rešenje koje je dobro za vas. Potrudite se da mirno reagujete u svakoj situaciji.

Zdravlje: Prijala bi vam detoksikacija.

 BIK

 Ljubav: Imajte na umu da trenutna bezvoljnost i apatija u polju ljubavi predstavljaju zatišje pred buru. Nedostaju vam izazovi i samo se zato osećate loše. Ipak, uskoro vas očekuje jedan od onih poziva koji se ne odbijaju.

Posao: Nedovoljna motivisanost i neraspoloženje počinju da vas zabrinjavaju. Nikako da nađete razlog za entuzijazam. Veća suma novca mogla bi da pristigne krajem nedelje i da vam podigne raspoloženje na radnom mestu.

Zdravlje: Podignite imunitet i sprečite prehladu.

BLIZANCI

 Ljubav: Tajna simpatija na koju mislite svakoga trenutka, u ovom periodu pokazaće se u pravom svetlu. Svakako vam predstoje romantični trenuci. Aspekti Venere izuzetno su vam naklonjeni ove nedelje i to nikako ne bi trebalo propustiti.

Posao: Vaša rečitosti svakako će obeležiti poslovne sastanke u ovom periodu. S lakoćom predvodite svoj tim i plenite entuzijazmom koji je samo vama svojstven. Moguća je zarada preko partnera.

Zdravlje: Pripazite na oblačenje.

RAK

 Ljubav: Period ljubavnog zatišja i letargije uskoro će biti iza vas. Na ispitu je vaša emotivna zrelost, pa se potrudite da odreagujete razumom a ne emocijama. Pravovremena i mudra reakcija može doneti sjajne rezultate.

Posao: Poslovno putovanje koje predstoji obećava uspeh u dva pravca, na poslovnom i privatnom planu. Osobu koju budete sreli zapamtićete po učinjenom gestu, koji je vrlo značajan za vašu dalju budućnost. Obratite pažnju na starije kolege.

Zdravlje: Virusna infekcija.

LAV

 Ljubav: Razmišljate o korenitim promenama u ljubavnom životu. Svesni ste da neke odnose ne možete da promenite, ali ni da tako nastavite dalje. Iako stvari sada izgledaju nerešivo, pozicije ključnih planeta ukazuju na to da bi trebalo dobro promisliti o svemu.

Posao: U narednom periodu trebalo bi sebe da prikažete u najboljem svetlu i da se istaknete na svakom koraku. Utisak koji budete ostavili, uticaće na buduće poslovne aranžmane. S obzirom na to da uvek zablistate u ključnim trenucima, iskoristite svojih pet minuta.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 DEVICA

 Ljubav: Zbunjeni ste partnerovim ponašanjem i ne možete da nađete objašnjenja za postupke koji ukazuju na nedostatak ljubavi. Zanemarivanje i vrlo slaba komunikacija pokazuju kako bi nešto ključno za vašu vezu tek trebalo da se desi.

Posao: Sopstvenu odgovornost za poslovni neuspeh pokušavate da svalite na druge, ali to vam definitivno ne ide od ruke. Sami ste odgovorni za posledice koje prate nepovoljne odluke. Proverite glasine koje vam donose lošu reputaciju.

Zdravlje: Depresija.

ŠKORPIJA

 Ljubav: Obećavate partneru ono što ne možete da ispunite. Velika želja, ali i nedostatak mogućnosti ozbiljno vas potresaju. Manjak novca utiče na odnose i u ljubavi, a zahlađenje koje nastane u ovom periodu može potrajati duže nego inače.

Posao: Imate velike ambicije u vezi s novim projektom. Želite da se istaknete po svaku cenu, jer znate da od toga zavisi vaša poslovna reputacija. Energičnost koju pokazujete ostavlja utisak kod osoba koje su vam nadređene.

Zdravlje: Grčevi u mišićima.

STRELAC

 Ljubav: Nesigurni ste u sebe i to je više nego očigledno. Osoba koju volite želi da vas obraduje i iznenadi, a vama će svakako prijati poklon koji ćete dobiti. To će vam vratiti sigurnost i samopouzdanje.

Posao: Predlažete nove poslovne ideje i drugačija rešenja za nastale probleme. Saradnici spremno prihvataju vaše predloge, jer su oni jedino ostvarivi u novonastaloj situaciji. Očekuje vas nagrada za zalaganje i konstruktivan pristup poslu.

Zdravlje: Ne prija vam hladno vreme i to se odražava na vaše raspoloženje.

 JARAC

 Ljubav: Previše ste zahtevni i naporni. Aspekti Venere ukazuju na to da u ovom periodu preterano vodite računa samo o sebi. Drugi vas zanimaju samo ukoliko od njih imate neku korist. Pod hitno morate da promenite ponašanje.

Posao: Ne uspevate da se skoncentrišete na posao jer ste potpuno bezvoljni. Otaljavate ono što radite i pravite grešku za greškom. Neophodno je da se ozbiljnije posvetite svojim obavezama.

Zdravlje: Preosetljivost glasnih žica.

 VODOLIJA

 Ljubav: Ponašanje partnera ničim ne možete da opravdate. Pokušavate da shvatite šta namerava da uradi, ali ne uspevate u tome ma koliko se trudili. Izuzetno vas iritiraju takvi postupci i ozbiljno razmišljate o budućnosti vaše veze.

Posao: Pokažite svoju harizmu i ubedljivost na sastancima sa nadređenima. Moglo bi se desiti da budete unapređeni i finansijski nagrađeni. Ne odustajte od pokazivanja svojih kvaliteta i vrednosti jer za mnoge stvari u životu treba vremena.

Zdravlje: Moguće su vrtoglavice.

RIBE

 Ljubav: Aktivno tražite novu osobu za sebe i želite da to bude neko iz kruga vaših bliskih prijatelja. Neko od njih upoznaće vas sa starijom osobom koja ima kvalitete vredne vaše pažnje. Izlasci će vas oraspoložiti.

Posao: Ambiciozni ste i svakodnevno se eksponirate. Ne krijete kako želite da ostvarite napredak i da ste sposobni da idete dalje od trenutnog posla. Pažljivo radite i idite korak po korak do uspeha koji je osiguran povoljnom pozicijom Merkura.

Zdravlje: Veoma ste napeti, opustite se malo.

24sata.hr

 

 

 

VAGA

 

Ljubav: Zauzete Vage mogle bi da upoznaju osobu za flert, a slobodni pripadnici ovog znaka novu osobu za avanturu. Prijaće vam kratki i strasni susreti, ali samo trenutno. Možete se zabavljati i uživati do mile volje, ali ne očekujte da to potraje.

Posao: Kreativnost u poslu i naglašen umetnički dar koji posedujete, može se pokazati kao veliki kvalitet u poslu. Bićete angažovani na više mesta i zbog toga povedite računa da na vreme naplatite ono što ste već uradili.

Zdravlje: Ukočenost zglobova.

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori