Za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 25. novembra do 2. decembra.

OVAN

 Ljubav: Pokušavate da ispravite pogrešno postavljene odnose u vezi, ali to vam ne polazi za rukom. Partneru odgovara što radite za njega i ne želi da odustane od prvog mesta u vašem životu. Nažalost, ostaće tako kako jeste. Grubo ćete reagovati i ipak staviti do znanja da vam sve to ne odgovara.

Posao: Uz veliki napor obavljate posao, jer su aspekti Merkura i Saturna nepovoljni. Loš poslovni period teško podnosite i ne bi trebalo da gubite strpljenje. Žalite se na okolnosti , a one se sada ne mogu promeniti.

Zdravlje: Muči vas glavobolja.

BIK

 Ljubav: Umorni ste od lažnih očekivanja. Nemate želju da se dokazujete ili pokazujete i nekako postajete indiferentni prema svemu. Ostavljate utisak da možete i bez izabrane osobe, a to svakako nije prijatno.

Posao: Rutina je vaša svakodnevica u poslovnom smislu. Nemate mogućnosti da uvedete nešto novo i to vas deprimira. Podlegli ste dosadi i šablonu, ali situacija se ne može promeniti. Strpite se dok ne prođe nezgodan period.

Zdravlje: Osetljivost sinusa.

BLIZANCI

 Ljubav: Igrate se partnerovim osećanjima i to nije prijatno. Voljena osoba svakodnevno trpi vaše hirove i to ga nervira. Uskoro će otići na drugu stranu i potražiti ljubav kod nekog drugog. Budite mnogo oprezniji ukoliko želite da ostanete u vezi ili braku.

Posao: Ukoliko ste privatni preduzetnik, sada je pravo vreme za proširivanje posla, ali ukoliko radite u nekoj firmi, očekujte povećanje obima posla. Pravo na žalbu nemate jer ste vi jedina osoba koja to može da uradi. Pokazali ste svoje duple kapacitete, pa sada morate da radite za dvoje.

Zdravlje: Moguće su stomačne tegobe.

 RAK

 Ljubav: Promenili ste svoje ponašanje prema partneru i sve uzimate zdravo za gotovo. Nedovoljno ste pažljivi, a ponekad zbog pozicije Venere i grubi. Ozbiljno razmišljate o odnosu u vezi i planirate značajne događaje za oboje. Prečesto se menjate, što nikako nije dobro.

Posao: Mnogo radite i to na nekoliko frontova. Previše posla iziskuje veliko naprezanje i to vam teško pada. Mentalni napor ne predstavlja vam teškoću, ali trebalo bi da povedete računa na kraju radnog dana kada su greške vrlo izvesne.

Zdravlje: Poradite na imunitetu, sezona virusa je u toku.

LAV

 Ljubav: Mislite na osobu koju ste odavno upoznali. Ponovni susret probudio je emocije koje vam prijaju i sada razmišljate šta da radite. Ukoliko budete previše kalkulisali, sigurno ćete propustiti šansu. Lavovi su stvoreni za akciju, tako se i ponašajte.

Posao: Propustili ste da proverite poslovnu informaciju i sada vam se to obilo o glavu. Olako ste ušli u čitavu priču i sada trpite posledice. Verovali ste pogrešnoj osobi i napravili grešku koja se, nažalost, ne može ispraviti.

Zdravlje: Lumbalni deo leđa trpi veliko opterećenje.

 DEVICA

 Ljubav: Stabilnost je odlika vaše veze. Poverenje i sigurnost koje osećate, na zavidnom su nivou. Možete da odahnete jer vas čeka lep period. Slobodni pripadnici ovog znaka dobiće dugoočekivanu priliku da upoznaju ozbiljniju osobu za vezu.

Posao: Vešto se distancirate od klanova koji postoje na radnom mestu. Ali, to ne znači da ćete u narednom periodu izbeći nepovoljne vesti i odluke. Priklonićete se boljima od sebe.

Zdravlje: Prehlada je sasvim moguća u ovom periodu.

VAGA

 Ljubav: Očekujete od partnera ono što vam je u ovom trenutku potrebno, a to su sigurnost, ozbiljnost i lojalnost u vezi. Voljena osoba to dokazuje i pokazuje, ali vama kao da je to malo. Stalno ste gladni ljubavi i dokazivanja da je drugima stalo do vas. Smanjite očekivanja na emotivnom planu.

Posao: Predlog koji ste dobili, ne odgovara vašem poslovnom razmišljanju. Ponuda da promenite sektor ili radno mesto, nisu povoljni za vas. Najbolje bi bilo da zadržite poziciju na kojoj ste sada. Saturn ukazuje na to da je mirovanje najbolja opcija.

Zdravlje: Problemi sa disanjem.

 ŠKORPIJA

 Ljubav: Obuzeti ste odnosom sa partnerom i ne obraćate pažnju ni na šta drugo. Pogledajte malo oko sebe, a ne samo u voljenu osobu. Preopterećeni ste emocijama, što i sami uviđate.

Posao: Novac koji očekujete malo kasni, ali ipak stiže. Dodatni posao od velikog vam je finansijskog značaja. Izostanak sa radnog mesta i nedovoljna angažovanost za sada ostaju neprimećeni.

Zdravlje: Posetite urologa.

STRELAC

 Ljubav: Tražite srodnu dušu na pogrešnom mestu. Nadate se da ćete u krugu prijatelja ili na poslu naći odgovarajućeg partnera. Međutim, zanimljivu osobu upoznaćete na ulici ili u prodavnici. Pogledajte oko sebe i naći ćete svoju drugu polovinu.

Posao: Entuzijazam i energija koju širite oko sebe veoma su zarazni. U vašem prisustvu sve je lakše, lepše i bolje. Imate snage i pameti za dvoje. Započećete novi poslovni period u kome će se stvari pokrenuti sa mrtve tačke.

Zdravlje: Ukočenost je posledica slabijeg kretanja.

JARAC

 Ljubav: U ranim jutarnjim časovima možete upoznati šarmantnu i dragu osobu. Površno poznanstvo može biti zanimljivo slobodnim Jarčevima. Zauzeti pripadnici ovog znaka biće skloni flertu i duplim vezama, ali to neće biti dobro za njih.

Posao: Na poslovnom planu merite isplativost posla. Opterećuje vas loša finansijska situacija, pa zato i radite slabije. Razmatrate opcije o dodatnom poslu ili angažmanu koji ste nekada prekinuli. Biće sjajno ukoliko ostvarite dva izvora zarade.

Zdravlje: Ne prija vam hladno vreme.

 VODOLIJA

 Ljubav: Staro i novo preplitaće se ove nedelje. Bivši partner opet se nameće, ali i potencijalni pokazuje interesovanje. Ne znate za koga da se odlučite jer nijedna opcija nije dovoljno zanimljiva i primamljiva. Najbolje će biti da se distancirate od obe osobe.

Posao: Na poslu vidite više od drugih samo zahvaljujući svom intelektu. Vreme koristite na najbolji mogući način, ali pozicija Merkura nagoveštava neke promene u neposrednom okruženju, kao i probleme vezane za direktore.

Zdravlje: Proverite rad hormona.

 RIBE

 Ljubav: Emotivna veza u kojoj ste već duže vreme, prestala je da zadovoljava vaše potrebe. Pitanje je da li će takav odnos opstati u narednom periodu. Sada postoje izgledi za razdvajanje. Nova ljubav je moguća preko rođaka ili bliskih osoba.

Posao: Čini vam se da nećete moći još dugo da radite tim tempom. Predvidivost posla i nepovoljna dešavanja stalno vas pritiskaju. Motivacije nemate, a ni rezultati nisu kao nekada. Otaljavate obaveze i sve vam je teško.

Zdravlje: Vidljive su posledice psihičke opterećenosti.

zadovoljna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori