Evo šta kažu zvezde, čemu možemo da se nadamo u januaru.

Ovan

Ljubav

Ovog meseca će stanje biti prilično stabilno. Zauzeti, Vi će uživati u svojoj vezi, raščistiće se problemi koje ste imali odavno. Strasti će se pojačati, što je dobro za svaki odnos. Slobodni će ovog meseca kalkulisati da li da uđu u neku vezu ili ne jer su svesni da će ih veza opteretiti i ugušiti njihovu samostalnost. Ako shvatite prednosti veze, već u drugoj polovini meseca možete upoznati neku zanimljivu i neobičnu osobu preko prijatelja.

Posao

Imaćete dosta ideja, ali morate da vidite šta je stvarno prioritet. Potrudite se da se fokusirate na posao, ali imajte u vidu da je bitno da se usavršite. Pitajte prijatelje za pomoć ako niste sigurni kako nešto treba da uradite. Ne verujte svima na poslu, jer možete dobiti dezinformacije koje Vam mogu napraviti probleme. Pazite sa kim sarađujete.

Zdravlje

Odlično.

Bik

Ljubav

Sada Vam je takav period da jednostavno ne želite da trpite nikog. Niste tolerantni ovog meseca. Potrebna Vam je podrška, ali i želite da održite neko stabilno stanje u vezi, što ne ide ako niste rešili sve probleme sa partnerom. Komunikacija je poboljšana. Slobodni, odlučite se za osobu koja je strastvena i dinamična.

Posao

Potrudite se da ovog meseca budete pričljiviji. Fokusirajte se na neke dobre stvari na radnom mestu, konačno će se sve složiti i bićete zadovoljni. Videćete rezultate svog rada. Ovog meseca možete ostvariti napredak na poslu i biti zadovoljni. Ne odustajte od teških zadataka.

Zdravlje

Pod stresom ćete biti zbog posla tokom januara.

Blizanci

Ljubav

Ovaj mesec je mesec strasti za Vas. Romantični ste, ali ste više strastveni i želite avanturu. Oni koji su u stabilnim vezama su skloni flertu i imaće dosta iskušenja , a slobodni će ući u avanturu sa osobom koju su upoznali na neobičan način, na mesto za zabavu. Slobodni, Vi pažljivo birajte sa kim ćete biti.

Posao

Istaknite se na poslu, budite spremni na nezgodne situacije, jer neće biti lako da izađete na kraj sa svim obavezama. Nemojte frustraciju pokazivati pred drugima, samo je bitno da se dobro organizujete. Možda ćete više trošiti ovog meseca. Svakako, imaćete dosta posla, pa se ne brinite zbog toga.

Zdravlje

Moguća prehlada.

Rak

Ljubav

Dragi Rakovi, ovog meseca treba što više da izlazite i da se viđate sa ljudima. Oni koji su u vezama ne treba da se nerviraju nego treba da se potrudite da njihov odnos ne bude dosadan. Budite romantični. Slobodni, možete uleteti u neku avanturu sa osobom koju znaju dugo.

Posao

Ovog meseca bi trebalo da iskoristite sve šanse koje Vam se pružaju. Sve Vam ide od ruke, ali nemojte žuriti i nagomilavati sebi obaveze. Najbolje bi bilo da budete malo pažljiviji, pa i kad ste pod stresom, jer ćete tako izbeći greške. Nemojte dozvoliti drugima da Vas izbace iz takta.

Zdravlje

Odlično.

Lav

Ljubav

Niste zadovoljni privatnim životom i shvatate da Vam treba osoba pored koje ćete imati ljubav i pažnju, a ne okove. Zauzeti, recite partneru šta Vam smeta da biste popravili odnos. Slobodni, ne ulazite u vezu ako niste spremni za to.

Posao

Bitno da je shvatite da li je određeni posao za Vas ili je vreme da prestanete da trošite energiju na to. Radite nešto u čemu ste najbolji i ne zadovoljavajte se sitnicama. Neodlučni ste zbog promena koje se dešavaju, ali vidite šta je to dobro po Vas. Ne žurite sa odlukama. Na poslu ne bi trebalo da brzate ovog meseca, jer nećete proći dobro.

Zdravlje

Hranite se zdravije.

Devica

Ljubav

Ovog meseca ste strastveniji nego obično. Skloni ste flertu, partnera ne možete da prepoznate u nekim situacijama, prija Vam vise pažnje. Ako ste slobodni, trebalo bi više da izlazite, manje da sedite kod kuće. Neku osobu možete upoznati preko posla. Zauzeti, pazite da Vam flert na poslu ne napravi neki problem.

Posao

Ovog meseca bi trebalo da se fokusirate na neke veće zadatke. Ako se dobro ne organizujete, jer ćete uspeti da se izborite sa tim zadacima. Napravite neke promene na poslu. Tako će Vam biti bolje i lakše. Neki ljudi Vam mogu pomoći da napredujete. Poboljšajte odnos sa kolegama.

Zdravlje

Bavite se nekom fizičkom aktivnošću ako stignete.

Vaga

Ljubav

Vage, zauzete, ali i slobodne Vage, mogu da očekuju dosta uzbuđenja i dobre stvari ovog meseca. Ponovo Vam se vraća stari ljubavni žar, zaljubićete se ili ćete biti bolji prema partneru. Romantičniji ste nego ikada i želite da se usmerite na poboljšanje odnosa. Slobodni mogu uleteti u neku avanturu, ali to i jeste opcija za Vage ovog meseca.

Posao

Ako se radite sa ljudima, bavite se nekim istraživanjima ili pomažete ljudima da se usavršavaju, ovaj januar će biti dobar za Vas. Imaće previše posla. Jako je bitno da se ne opterećujete privatnim životom saradnika, nego da se zadržite na poslovnoj saradnji. Bićete pod stresom tokom meseca jer nećete biti zadovoljni poslom.

Zdravlje

Ne prejedajte se, budite umereniji u svemu.

Škorpija

Ljubav

Ovog meseca ćete biti strastveniji nego obično. Pazite šta radite i u kakve odnose ulazite. Bitno je da ne nervirate druge, ali da Vi budete zadovoljni. Strast će biti na prvom mestu. Zato bi bilo dobro da udovoljite sebi i partneru. Moguće su sitne rasprave.

Posao

Ovog meseca bi bilo pametno da kupite neku tehniku ili telefon. To će Vam biti od koristi za posao. Odličan je mesec za trenere, edukatore, ali ne započinjite više stvari odjednom jer nećete sve stići da odradite. Budite realni i praktični.

Zdravlje

Odlično se osećate. Bavite se sportom.

Strelac

Ljubav

Januar je zanimljiv mesec za Vas, ali imate utisak da se ništa posebno ne dešava. Sve će se razrešiti. Neće više biti dileme šta treba da radite, sa kim treba da budete, kome da poklonite poverenje. Provedite više vremena sa voljenom osobom. Poradite na komunikaciji i možete praviti neke planove za dalje. Slobodni, konačno ćete uspeti da ostvarite kontakt sa osobom koja Vam se dopada duže vreme.

Posao

Ovog meseca ćete biti jako uspešni. Ne oklevajte da tražite povišicu. Imate više posla nego inače. Ne očekujte da sve ide lako, ali ćete krajem meseca videti konačno rezultate rada. Budite prijatni prema kolegama jer Vam mogu biti od velike pomoći.

Zdravlje

Odlično.

Jarac

Ovog meseca će sve biti dinamično. Ako primetite da partner postaje hladniji i rezervisan, recite mu to. Nemojte prihvatati izgovore, nego bi bilo pametno da oboje ugodite jedno drugom, ako možete da rešite problem. Možeteuzapočeti i neku poslovnu saradnju sa partnerom. Slobodni, preko posla možete ući u vezu sa nekom mlađom osobom.

Posao

Budite brži na poslu. Potrudite se da se fokusirate na detalje. Ovog meseca ste motivisaniji nego inače. Ne zapostavljajte sve što ste započeli zbog novih obaveza, malo se stabilizujte. Ne morate sve ideje da ostvarite ovog meseca.

Zdravlje

Mogući su problemi sa leđima.

Vodolija

Ljubav

Drage Vodolije, bilo bi dobro da pređete na poboljšanje Vašeg odnosa, da kažete partneru da ne možete više da budete u odnosu ako se ništa ne dešava. Makar idite na neki put. Budite prijatni prema partneru, ne raspravljajte se nego sve rešite mirno. Slobodni, nemojte čekati nekog, uskoro će neko nov ući u Vaš život.

Posao

Vredni ste. Postavii ste sebi izazove za početak godine, što je dobro. Imajte meru, nemojte se preforsirati nnaradnom mestu. Brinite više o sebi i razmislite o prioritetima. Morate se držati principa na poslu ovog meseca, da bi sve bilo kako treba do kraja meseca.

Zdravlje

Nervozni ste i premoreni. Brinite više o sebi.

Ribe

Ljubav

Neka osoba iz prošosti se može vratiti u Vama. Zauzeti, ne dozvolite da Vam greške iz prošlosti pokvare sadašnji odnos sa partnerom. Pojačane su strasti.

Posao

Ukoliko ne možete da stignete da sve odradite na poslu, pitajte nekog saradnika za pomoć. Pokušajte da se ne povlačite iz vecih zadataka jer smatrate da Vi to ne možete da odradite kako treba. Bilo bi dobro da se organizujete u odredite obaveze za svaki dan, ako je to moguće, a ne da čekate da Vam neko drugi kaže šta da radite. Budite odgovorniji nego do sada. Isplatiće se.

Zdravlje

Pomalo ste napeti zbog previše obaveza.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori