U nastavku saznajte šta vam ZVEZDE spremaju za mesec JANUAR?

OVAN

Januar mesec donosi turbulencije pripadnicima ovog znaka koji su u vezi ili braku. Potreba za avanturom, i akcijom, navešće vas da uđete u neke nedozvoljene, tajne odnose, koji vas mogu koštati vašeg odnosa sa voljenom osobom. Partner će pokazati ljubomoru, ovog puta sa razlogom, što će vas dodatno gušiti i gurati u avanturu. Probajte da razmislite i stavite na papir, šta želite, šta je ono što je dobro u vašoj vezi, a šta je loše, i koliko vredi boriti se. Potrebno je da se odlučite, i rešite to sami sa sobom, da li ćete biti slobodni, ili verni. Slobodnim Ovnovima sledi poznanstvo sredinom meseca, preko prijatelja, koje može biti interesantno, ukoliko ste otvoreni za nove ljude.

Poslovni period koji je pred vama, od vas će zahtevati dosta, ali će shodno tome i rezultati biti odlični. Važno je da budete usmereni ka kolegama, i da negujete timski duh, bez sukoba, takmičenja, i ljubomore. Budite svesni da najbolje rezultate možete postići zajedno, i ne libite se da tražite pomoć.

Zdravlje je korektno, ali vam energija nije baš na vrhuncu, pa se odmarajte što više, i izaberite adekvatnu relaksaciju koja vam najviše prija.

BIK

Tokom januara, privlačiće vas mnoge osobe, a ukoliko ste u vezi ili braku, to može biti pogubno po vaš odnos. Strasti će biti naglašene, ali je savet da se ipak suzdržite, jer i mali flert može izazvati buru emocija. Iako će prilika biti na pretek, potrudite se da ih zaobiđete. Slobodni Bikovi će imati priliku za flert na poslu, ili poznanstvo sa zanimljivom osobom, preko kolega ili poslovnih partnera. Svakako, zanimljiv period za sve pripadnike ovog znaka.

Januar mesec će za pripadnike ovog znaka biti veoma radan, ali i plodonosan. Uložite i dodatni napor na poslu, ukoliko je potrebno, kako bi ostvarili dobre rezultate, i finansijske benefite. Imate podršku kolega i nadređenih, što vam je dodatni vetar u leđa. Tokom ovog perioda, pripazite na ulaganja, i budite maksimalno oprezni. Neke od pripadnika ovog znaka očekuje i napredovanje u karijeri. Ovo je mesec u kome ćete blistati.

Stres, kao i manjak energije, probajte da regulišete relaksacijom koja vam prija. Ne bi bilo loše da svom organizmu priuštite detoks. Svakako, ne preterujte sa hranom tokom ovog meseca.

BLIZANCI

Pred Blizancima je jedan zanimljiv mesec, kada je u pitanju ljubavni život. Vazdušni, nestalni znak, sada će imati potrebu za sigurnošću i nekom ozbiljnom pričom. Ukoliko ste u vezi, velika je mogućnost da ćete poželeti brak, a nekim od vas će se to i desiti. Potrebna vam je toplina i sigurnost, i to ćete tražiti u partneru. Ukoliko ste slobodni, sledi zaljubljivanje, i potpuna opsesija jednom osobom, koju možete upoznati preko prijatelja. Stoga, tokom ovog meseca ne zaobilazite zabave i druženja. Za sve pripadnike ovog znaka, javlja se mogućnost ulaska u zabranjenu vezu, pa bilo da ste zauzeti ili slobodni, izbegavajte to.

Ovo će biti vrlo kvalitetan period, kada je u pitanju posao. Ukoliko imate neke ideje, planove, projekte, sada je vreme da krenete u realizaciju. Pripazite da vas neko ne preduhitri, i najbolje je da sve ideje odmah iznesete na videlo, kako bi nadređeni znali da je to vaša zasluga. Tokom meseca možete imati problem sa kolegama, ali sve sukobe rešavajte diplomatski, sada nije dobar momenat da se inatite. Finansijski rezultati stižu tek u drugoj polovini meseca, ali svakako pripazite na to kako trošite.

Skloni ste problemima sa stomakom, a u sezoni virusa je to naglašeno. Čuvajte se i pripazite na imunitet.

 RAK

Rakovi koji su u vezi ili braku, imaju izazovan period pred sobom, kada je ljubav u pitanju. Januar će doneti neka pitanja, koja se dugo plašite sebi da postavite. Mnogi od vas će shvatati da u njihovoj vezi više ne postoji ljubav i strast, i da ne postoji način da se vrati interesovanje za partnera. Imajte na umu da rešenje svakako nije beg u drugu vezu, tajnu naravno, jer vam afera može doneti samo još jedan problem više. Najbolje bi bilo da budete skroz otvoreni sa partnerom, i kakva god da je situacija, rešite je što pre. Slobodnim Rakovima sledi period zaljubljivanja, ali i flerta, zabave i druženja. Privlačni ste suprotnom polu, pa iskoristite ovaj period.

Na poslovnom planu, rezultati će pratiti vaše angažovanje, ali će vam i dosta toga ići na ruku tokom januara. Imajte to u vidu, kako ne bi posle bilo iznenađenja. Brojni projekti i planovi koje imate, sada kreću u realizaciju, i možete biti zadovoljni postignutim. Tokom januara vas očekuju i neke lepe vesti na poslovnom planu, ali i neke u koje ne bi trebalo da verujete na prvu loptu. Sve informacije dobro proverite.

Pod velikim ste stresom, iscrpljeni fizički i psihički, pa se tokom januara posvetite sebi, duhovnom odmoru i lakoj fizičkoj relaksaciji.

LAV

Lavovima koji su u vezi ili braku, tokom januara meseca veza će biti na testu. Niste zadovoljni partnerom i pažnjom koju vam pruža, i sada je došlo vreme za preispitivanje. Razmislite dobro koji ćete korak načiniti, jer će on biti trajan. Vreme je za promene, bilo da je prekid veze u pitanju, bilo da je rad na vašem odnosu. Slobodni Lavovi će tokom januara blistati, pa će biti obasipani pažnjom suprotnog pola. Iskoristite to i dobro se zabavite, ali sa nekim ozbiljnim pričama sačekajte. Trebalo bi da budete potpuno sigurni u ono što želite, stoga se ne zalećite odmah.

Dobar mesec na poslovnom planu je pred vama, mada bi trebalo da pripazite na šta usmeravate pažnju i energiju. Skloni ste sukobima sa kolegama i nadređenima, i to sa pravom, jer nećete biti tretirani onako kako zaslužujete. Mada će vam to teško pasti, ali sada je najbolje da se povučete i smirite strasti, jer ćete bespotrebno trošiti energiju na to, umesto na posao. Fokusirajte se na svoje obaveze a dobri rezultati neka vam budu motiv.

Skloni ste virusnim infekcijama, pa se potrudite da svaku tegobu odležite. Ne dozvolite da se i najmanja prehlada prolongira zbog vaše nemarnosti. 

DEVICA

Pred Devicama koje su u vezi ili braku, sledi jedan lep ljubavni period, pun uživanja sa partnerom. Postoji mogućnost i da zajedno odete na kraći put, ali svakako iskoristite svaki momenat za uživanje. Konačno su među vama stvari došle na svoje mesto, imate svu partnerovu podršku i ljubav, tako da možete da odahnete. Za Device koje su slobodne, predstoji zanimljiv i pomalo nemiran mesec. Brojne osobe će vam se pojaviti u životu, samo je pitanje na koga ćete obratiti pažnju. Neki od vas će pasti u zagrljaj osobe koja vas već duže vreme želi, i to najverovatnije sa posla. Takođe, može se desiti da neko vaše prijateljstvo preraste u ljubav. Svakako, mnogo zanimljivih dešavanja je pred vama.

Januar je za pripadnike ovog znaka, mesec kada će biti prezauzeti na poslu. Toliko obaveza i angažovanja je pred vama, bićete rastrzani na više strana, ali bilo bi dobro da se fokusirate, na samo one poslove koji će biti od koristi za vas. U tome imate podršku kolega, koji će vam ukazati gde bi bilo dobro da uložite svoje vreme, sredstva i energiju. Novac vam stiže krajem meseca, kao finansijska satisfakcija za toliki trud. Probajte da sačuvate živce i psihu tokom ovog burnog perioda.

Zbog previše nerviranja, imunitet vam je u padu, pa ste podložni virusnim infekcijama. Pojačajte unos vitamina.

VAGA

Pred Vagama koje su zauzete, januar će biti pomalo naporan mesec, kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. I kada nemate problem, kroz lošu komunikaciju, vi ga možete stvoriti, i to vas nervira i zamara. Sada bi bilo dobro da ne pokrećete nikakva značajna pitanja po vašu vezu, već pustite da prođe period. Ne trudite se da partnera ubedite u nešto, jer će vam se mišljenja mimoilaziti u velikoj meri. Pripazite, da izlaz iz situacije ne potražite u zagrljaju druge osobe, jer vam afera sada ne može doneti ništa dobro. Slobodne Vage će u ovom periodu imati poteškoće da upoznaju osobu koja im odgovara, ali ne treba da očajavaju, jer je to samo privremeno. Vaše vreme tek dolazi, jer za pravu osobu, morate imati malo strpljenja.

Na poslovnom planu, ovog meseca akcenat će biti na odnose sa kolegama, i u tim situacijama, vi ćete biti ti koji će izazivati trzavice i nervozu. Bićete raspoloženi za svađu i raspravu, ali to neće doneti ništa dobro. Nemojte potcenjivati kolege, kritikovati ih i misliti da su nesposobni, već probajte da ih makar razumete, ako već nije najbolje vreme za saradnju. Takođe, pripazite da ne izdate nekog od kolega, jer jednom izgubljeno poverenje, teško ćete vratiti. Što se poslovnih projekata i planova tiče, oni će se odvijati dobrim tokom, i možete očekivati pohvalu.

Ne forsirajte se tokom ovog meseca, jer će vam nedostatak energije doneti sklonost ka infekcijama, i generalno padom imuniteta. Ako imate problem sa srcem, ili osetite bolove u grudnom košu, ne odlažite posetu lekaru.

ŠKORPIJA

Škorpije koje su u vezi ili braku, imaće lep i romantičan period sa partnerom. Dajte sve od sebe, da stvorite prijatnu atmosferu i provedete lepe momente sa voljenom osobom. Tokom ovog meseca, možete napraviti zajedničke planove za budućnost, a možda to budu čak i zajednička finansijska ulaganja, jer je sada sjajan period za to. Partner će ceniti vaše zalaganje, pa će odgovoriti istom merom. Jedini problem koji vam se može stvoriti u toku ovog meseca su neki vaši ljubomorni ispadi, i nepoverenje, ali za to nema razloga, a samo vas može stvoriti problem. Slobodne Škorpije tokom januara mogu sresti osobu, koja je vrlo interesantna, i to najverovatnije tokom izlazaka i druženja. Pripazite da ne krenete naglo u tu priču, jer ćete odbiti tu osobu od sebe, a nećete stići da pokažete svoje prave kvalitete. 

Tokom januara, imaćete mnogo obaveza na poslovnom planu, ali ukoliko se dobro organizujete, sve ćete postići, i ostvarićete odlične rezultate, ali i finansijsku satisfakciju. Pripazite sa kim sarađujete, nisu vam svi poslovni partneri pouzdani, i od poverenja. Neki od njih će probati da vas izmanipulišu, ali ukoliko budete preduzeli mere opreza, to im neće uspeti. Sreća, pa imate instančanu intuiciju, pa vam cela situacija neće napraviti problem.

Pripazite na ishranu, sada nije vreme za preterivanje u hrani i piću. Pripazite na kičmu.

STRELAC

Za Strelčeve koji su u vezi, ovo će biti pomalo stresan period, kada je u pitanju njihova veza, i odnos sa partnerom. Došao je momenat, kada će sve stvari izaći na videlo, sve ono što vam smeta, što zamerate partneru, ali i on vama. Preispitivanje vaše veze je došlo na red, i to nije loše, jer će se sada videti, koje veze imaju kvalitet da opstanu, a kojima je nažalost došao kraj. Sve što ne valja, sada će se završiti, i to je dobro, jer nema potrebe da održavate odnos koji nema perspektivu, Slobodnim Strelčevima sledi period kada će upoznati jednu neobičnu, intrigantnu osobu, koja će im privući svu pažnju. Ovo je dobar momenat, jer ćete konačno sresti osobu kakvu zaslužujete, i koja je baš po vašoj meri. Nemojte pomisliti da je ona previše za vas, samo ne vidite sebe u pravom svetlu.

Tokom januara, bićete pod pritiskom usled nagomilanih obaveza, i zbog toga ćete posao raditi traljavo, nemarno i nedovršeno. Problem je što vi mislite da sve možete, i morate sami, a to nije rešenje. Potrudite se da imate više poverenja u kolege, i podelite posao. Morate naučiti da delegirate posao, kako bi on bio kvalitetno obavljen, a vi rasterećeni. U suprotnom, vaš elan i kreativnost su poprilično ugušeni i sav vaš trud nema poente. Pripazite na finansije, jer sada nije dobar period za finansijska ulaganja.

Vodite bitku sa alergijama, pa se pripazite, i nađite adekvatan način lečenja, koji će rešiti uzrok, a ne samo posledicu alergije.

JARAC

Jarčevi koji su uvezi ili braku, imaće poprilično miran period. Sada je dobro vreme da se posvetite vašem odnosu, i porodici, ukoliko je imate. Tokom ovog meseca, možete ostvariti čak i poslovnu saradnju sa partnerom, a partnerski odnos koji budete ostvarili sa njim, može doneti dobre rezultate. Partner je neko na koga se možete osloniti, i to bi bila sjajna emotivno- poslovna saradnja. Tokom druge polovine meseca, može doći do trzavica i nerazumevanja, ali ne podležite ljubomori, jer nema potrebe da sada pravite probleme u vezi. Za Jarčeve koji su slobodni, sledi period kada ćete poželeti da se vratite bivšem partneru, i tražićete sve načine da to i ostvarite. Pre nego što se upustite u to, stavite emocije sa strane i uključite razum, i razmislite koliko je to pametan korak.

Januar je period, tokom kojeg će sve doći na svoje mesto, kada je posao u pitanju. Konačno ste shvatili šta želite, i sa time dobijate volju i brojne kreativne ideje. Ukoliko želite da pokrenete sopstveni biznis, sada je pravi momenat, jer imate svu podršku za tako nešto. Strahovi i strepnja koju imate, normalna je, ali sada realno nemate razloga za to. Skupite snagu i prelomite, videćete da je to odlična odluka.

Tokom januara, moguće su jake glavobolje, kao i sklonost povredama. Potrudite se da se okrenete holističkom stilu lečenja, i nađite ono što vam najviše odgovara. 

VODOLIJA

Vodolije koje su u vezi, tokom ovog perioda mogu osetiti emotivno nezadovoljstvo, i stalno će preispitivati svoj odnos sa partnerom. Da li je to subjektivni doživljaj ili imate razloga za to, sada je manje važno, jer je najbitnije da što pre pronađete mir. Partner je pomalo zahtevan, ali nađite meru, i umesto da se date u potpunosti, okrenite se sebi. Jedino ako budete zadovoljni sobom, bićete dobri i za partnera. Ukoliko ste slobodni, ovo je period kada možete upoznati zanimljive osobe, a pitanje je da li ćete ući u avanturu ili ozbiljnu vezu. Sve u suštini zavisi od vas, i vaših želja i potreba. Svakako, posvetite se druženju i izlascima, jer ćete najpre preko prijatelja upoznati pravu osobu.

Tokom ovog meseca, bićete vrlo kreativni i puni ideja, koje ćete uspešno realizovati, ukoliko se fokusirate, i angažujete prave saradnike. Sada je organizacija ključna, i ukoliko sve bude proteklo po planu, očekuju vas sjajni rezultati, finansijski dobitak, ali i pohvale nadređenih. Sada nije momenat da ulazite u bilo kakve sukobe sa partnerima i saradnicima, jer može izazvati ljubomoru i zavist. Okrenite se timskom radu, sa osobama u koje imate poverenja, a one druge zanemarite i ignorišite.

Emotivni pad koji možete osetiti tokom ovog meseca, može uticati i na vaše psihičko zdravlje. Pokušajte da se oraspoložite, nađite zanimaciju, opuštajte se i probajte da svom organizmu priuštite detoks.

RIBE

Pripadnici znaka Ribe, koji su u vezi, imaće lep period sa partnerom, sa kojim treba da provodite više vremena, i posvetite se vašem odnosu. Može se desiti da se pojavi neki problem ili pitanje, koje prećutkujete oboje već duže vreme, ali sada je momenat da se to reši. Nakon toga ćete odahnuti oboje, i shvatiti da nije sve tako loše, kao što ste mislili da će biti. Potrebno je da gradite vaš odnos, i da shvatite da nema mesta tajnama, jer sledeći put kada budete nešto gurali pod tepih, nećete tako lako moći da rešite. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju udvarače, ali ne žele da se upuste u bilo kakav odnos. Zanemarite predrasude, kao i strah od neuspeha i odbacivanja, ovo može biti vrlo dobra priča, ukoliko dozvolite toj nekoj zanimljivoj osobi da vam se približi.

Tokom januara, vaša ambicija će biti na vrhuncu, i bićete puni ideja i planova, a imaćete i podršku kolega, da to sve zajednički i ostvarite. Sada je momenat da zablistate na poslovnom planu, i ostvarite uspeh, jer će vam se time otvoriti nove poslovne prilike, koje možete iskorisiti da promenite posao, ili makar napredujete na trenutnoj poziciji. Sredinom meseca vam se smeši finansijski dobitak.

Tokom ovog perioda, može vas mučiti neraspoloženje i depresija, pa se potrudite da više izlazite i družite se, kao i da boravite u prirodi.

mogujatosama.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori