Na polju posla ste inicijator i lider, uz podršku saradnika. Ukoliko ste zauzeti, Venera doprinosi skladnom odnosu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka će se tokom juna prolepšati, sijaće po posebnim sjajem i samim tim, privući poglede okoline.

Ovan

Dragi Ovnovi, jun mesec će biti nešto naporniji nego inače, a razlog su Saturn i Mars u opoziciji koji prave napet aspekt na vaše Sunce. Ma koliko se trudili da date sve od sebe (na polju posla, na primer), imaćete utisak da ne postižete željeno. Umirite svoju nestrpljivost, jer nije vreme za ishitrene odluke koje mogu samo naškoditi. Ljubavni život je dinamičan, imate utisak da nemate kontrolu u vezi u kojoj se nalazite i mogući su izlivi besa s obe strane. Zadržite hladnu glavu, kasnije ćete videte da je to bio mudar potez. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na pragu nove romanse sa osobom koja je potpuno drugačija od vas. Na samom početku, privući će vas, bez obzira na razlike, lakoća sporazumevanja, kao i osećaj da se već dugo, intuitivno poznajete. Zdravlje stabilno.

Bik

Dragi Bikovi, već neko vreme osećate zabrinutost na polju finansija, jer imate osećaj da novac prosto izmiče iz vaših ruku. Situacija se popravlja od druge polovine meseca i ponovo imate kontrolu. S obzirom na to da je planeta koja vlada vašim znakom od devetog juna u Blizancima, koja će vas pokrenuti i ubrzati. U jednom trenutku ćete raditi nekoliko stvari kao, obavljati pozive i pisati poruke. Vodite računa da ne zalutaju na pogrešnu adresu. Ako ste zauzeti, na polju ljubavi je potrebno da budete podrška voljenoj osobi, jer sada prolazi kroz neku vrstu krize. Slobodni Bikovi ulaze u paralelnu komunikaciju sa dve osobe što inače nije svojstveno vama ali želite znati o kome se radi pre nego što se odlučite na konačan izbor. Zdravlje je stabilno.

Blizanci

Dragi Blizanci, vi ste tokom ovog meseca jedan od najrazigranijih ali i najoptimističnijh znakova zodijaka. Sunce je u vašem znaku prve tri nedelje juna, a njemu se pridružuje i Venera 9.6. a ove dve planete, posebno Venera, daju vitalnost i beneficije toko svojih tranzita. Sopstvene potrebe će vam biti prioritet, pa će ostati malo mesta za nekog drugog. Na polju posla ste inicijator i lider, uz podršku saradnika. Ukoliko ste zauzeti, Venera doprinosi skladnom odnosu sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka će se tokom juna prolepšati, sijaće po posebnim sjajem i samim tim, privući poglede okoline. Prilika za novu ljubav će biti i više nego jedna. Zdravlje je u redu.

Rak

Dragi Rakovi, vi ste u fokusu tokom čitavog meseca juna, bilo da se to vama dopada ili ne. Vaša pojačana aktivnost može voditi i u agresivnost pa povucite ručnu na vreme. Pokušavate uvesti promene na polju posla, ali sada za to ipak nije trenutak. Partnerski odnosi mogu predstavljati opterećenje, posebno ako ste već neko vreme nezadovoljni tim poljem. Uvek možete biti strpljivi I sačekati. Pored toga, moguća je tajna veza sa osobom koja je mlađa od vas ili je samo mladolika. Ukoliko ste slobodni, takođe postoji mogućnost tajne veze. Preporuka je da se bavite fizičkom aktivnošću. Budite na oprezu, ne preterujte, jer su moguće povrede kao i problem sa stomakom.
Lav

Dragi Lavovi, prepreka sa kojom ćete se suočiti u junu je nervoza i to prilično naglašena. Bićete u potrazi za unutrašnjim mirom I zato je neophodno da se klonite svake vrste rasprava koje vas mogu dodatno nadražiti. Naporno radite i posao vam je na neki način izlaz. Na polju partnerstava vas očekuje dobar odnos sa voljenom osobom, s tim što se povremeno mogu desiti nesporazumi, pa povedite računa o onome šta i kako govorite i imajte strpljenja za suprotnu stranu. Slobodni Lavovi preko društvenih mreža započinju interesantan kontakt. Kvadrat Neptuna i Venere može biti uzrok zabluda ili idealizacije koja donosi razočaranje i savet je da se ne zalećete nego idite polako da vidite šta će vreme pokazati. Neispavani ste i nervozni.

Devica

Drage Device, u mesecu pred vama ćete biti fokusirani na polje doma. Moguće u promene mesta stanovanja, odlazak u inostranstvo koji se već dugo planira, a iz nekog razloga nije realizovan do sada… takođe, mnogi od vas će rešiti pitanja nekretnina, u smislu prodaje ili kupovine stana ili kuće. Poslovna situacija je stabilna uz moguću promenu planova. Ukoliko ste zauzeti, ovo je mesec u kojem ćete moći obnoviti ili popraviti odnos sa voljenom osobom, ili bar možete pokušati. Rezultat će pokazati da li je ta relacija još uvek vredna truda. Slobodne Device silno žele krenuti napred ali se često vraćaju u prošlost. Ako sa time niste završili kada je trebalo, pokušajte dokučiti šta je zapravo proble. Zdravlje je stabilno.

Vaga
Drage Vage, i dalje vam je prioritet pozicija kao i imidž u javnosti a tako će biti tokom čitavog meseca. S obzirom na to da se pod uticajem Saturn i Plutona, a sada i Marsa koji su u kardinalnim znacima i u izazovnom aspektu sus a vašim horoskopskim znakom, biće vam potrebno dosta snage i strpljenja da biste postigli ono što želite. Preporuka je da se ne sukobljavate sa autoritetima jer nećete ništa postići. Ukoliko ste zauzeti, u narednih mesec dana će doći do ozbiljnog preispitivanja partnerstva. U nedoumici ste šta dalje. Dobra vest je da vazdušni element na nebu može doneti relativno dobro razumevanje sa voljenom osobom i prevazilaženje barijera. Slobodne Vage imaju priliku da jedan površni odnos razviju u nešto bolje i ozbiljnije. Umorni ste.

Škorpija

Drage Škorpije, naoružajte se strpljenjem narednih tridesetak dana. Poslovna situacija je u redu ali ćete povremeno biti frustrirani zato što ne ide onako kako ste planirali. Obnavaljate komunikaciju sa ljudima koji su se distancirali od vas. Ukoliko želite doći do nekoga, biće potrebno nekoliko puta pokušati pre nego što uspete. Partner će biti zadovoljan prihodima što će i vama puno značiti. Jun je strastven mesec za one koji su zauzeti. Slobodni pripadnici vašeg znaka su spremni za svaku promenu, jer vam je već preko glave kolotečina. Nedostaje vam adrenalin. Ne žurite zbog toga. Problemi sa želucem.

Strelac

Dragi Strelčevi, nedelje pred vama vam donose harmonizaciju na polju međuljudskih odnosa kojima ćete se posvetiti više nego inače jer postoje razlozi za to. Komunikacija sa saradnicima će se odvijati nesmetano, uz samo povremene nesuglasice kojima nećete pridavati veći značaj. Moguće je sklapanje poslovnih dogovora. Na polju ljubavi, Venera u znaku Blizanaca od devetog juna intezivira komunikaciju sa partnerom, vodi na kraća putovanja, ili se bar razmišlja o tome, ali se prave i dogovori za budućnost. Partner je zabrinut za finansijsku situaciju i potrebni su mu vaša pomoć i oslonac. Ako ste slobodni, vreme je da se to promeni. Privlačite pažnju komunikativne i mladolike osobe. Sam početak relacije će se zansnivati samo na komunikaciji a takav stav je i poželjan. Tokom juna povedite računa o zdravlju i ne izlažite se fizičkim naporima, a stres izbegavajte.

Jarac

Dragi Jarčevi, u narednih mesec dana ćete se i dalje suočavati sa preprekama koje niste savladali u prošlosti. Pripazite se prilikom kontakta sa autoritetima, jer se mogu desiti nesuglasice. Iako vas prvenstveno generalno zanima sfera posla i karijere, akcenat će ipak biti na partnerskim odnosima. Već neko vreme u vama tinja plamen želje da se pomerite sa tačke na kojoj se nalazite. Ukoliko ste zauzeti, mogući su otvoreni sukobi sa partnerom, a okidač može biti sitnica, usputni komentar… Slobodni pripadnici vašeg znaka tokom juna imaju utisak da stoje u mestu, a kardinalna priroda vašeg znaka jednostavno na to nije navikla. Usmerite se na poslovni segment, a ljubav se i može desiti upravo kroz ovo polje. Napeti ste i često umorni.

Vodolija

Drage Vodolije, na poslovnom planu tokom juna vas očekuju prilično dinamične situacije a glavni “krivac” za to je tranzitni Mars, koji je već neko vreme u znaku Raka I prolazi kroz ovo vaše prirodno polje. Imaćete želju da se dokažete, a time ćete i sebe iznenaditi. Kod nekih od vas će se desiti da ne mogu uskladiti želje i realne mogućnosti, a to čak može biti usled sputavanja od strane saradnika. Klonite se sukoba. Na polju ljubavi, imamo donekle drugačije, optimističnije vesti. Planete u vazdušnom znaku kroz polje ljubavi vam omogućavaju da unapredite odnos u kojem se nalazite, ali samo ako obe strane ne budu vukle svako na svoju stranu. Slobodni pripadnici vašeg znaka će iz dana u dan imati potpuno različite stavove u smislu da će se smenjivati želja za ljubavlju kao i potreba da budete sami. Flerta I komunikacije neće nedostajati. Moguće povrede ili poseta stomatologu.

Ribe

Drage Ribe, iako tranzitni Mars može izazvati povremenu razdražljivost, na vašoj strani je dobar aspekt ove planete na vaš znak. Izborićete se sa barijerama sa kojima se suočavate i nastaviti “plivati” dalje. Moguća ponuda za promenu posla. Na polju ljubavi dolazi do naglašenih strasti. Ukoliko ste zauzeti, energični ste i voljni pokazati voljenoj osobi koliko vam je do nje stalo. Ako ste još uvek usamljeni, ne brinite, ljubav će vam zakucati na vrata. Preporuka je da budete racionalni i ne idealizujte suprotnu stranu. Moguće su alergije.

dnevno.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori