Dan zaljubljenih nam se bliži. Ko će uspjeti da se zaljubi, a ko da izgladi postojeće nesuglasice i proslavi praznik ljubavi saznajte odmah u ljubavnom horoskopu za prvu polovinu februara 2020.

OVAN

 Čak i ako ste sami, mogli biste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo pričati o svemu onom što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti sretniji.

BIK
Potreba za dijeljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete da idete. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

BLIZANCI
Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspjeti da izrazite svoja osjećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

RAK
Ono čega trenutno nema u vašem emotivnom životu vi ćete uspijevati da nadomjestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lijepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

LAV
Trudit ćete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos ličnoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli da impresionirate mnoge oko sebe. Zapamtiće vas.

DJEVICA
Neobavezna druženja uz kafu mogla bi lako da se pretvore u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspjet ćete da u potpunosti pokažete ono što osjećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

VAGA

Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno s nekim ko nije iz vašeg kraja. Bićete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi razvijaju se dobro.

ŠKORPIJA
Bićete potpuno usresređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner lično tako tražiti. Samci će biti sretni u društvu ako ne pričaju previše, jer bi mogli da budu pogrešno shvaćeni. Potrebno je strpljenje. Neka sve ide korak po korak.

STRIJELAC
Povlačićete se u sebe i skrivaćete svoja osjećanja, premda vam to neće donijeti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Uspjeh će biti i samo izbjegavanje svađe.

JARAC
Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudićete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem prevazilazićete prazinu u emotivnim odnosima. Kad je već tako, najbolje je ne ulaziti u jalove rasprave.

VODOLIJA
Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu vjerovatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i lepa. Moguće je da vam se iznenada javi neko s posla i pozove vas da izađete na sastanak.

RIBE
Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni se*sualni zahtjevi. Malo ko će moći da vam odoli. Biće strasti, e*otike i zadovoljstva. Bićete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

lovesensa

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori