Dodatno će pripomoći razvoju situacije, ako izađu iz svoje komforne zone.

Period pred nama savršeno je vreme da ostavimo probleme iza sebe i okrenemo se budućnosti, u kojoj će pripadnici pojedini znakova pronaći veliku ljubav.

 Ovan

 Ovan će nekoga upoznati u novoj godini, ali samo ako je voljan da usopri i vodi duboke razgovore. Otprilike oko 3. januara, Mesec prolazi kroz Ovna. To je prilika teškim Ovnovima da smekšaju, otvore svoje srce i pokažu ranjivost.

Ovan obično juri kroz život i fokusira se na lične ciljeve i dnevni red. Retko usporavaju dovoljno dugo da bi pronašli partnera ili razmišljali o sigurnosti.

Devica

 Zahvaljujući Jupiteru, Device će imati više sreće u pronalaženju odnosa u novoj godini. Osim toga, čeka ih i puno zabave.

 Pronalazak partnera mogao bi im biti jednako jednostavan kao i započinjanje razgovora sa neznancem. Dodatno će pripomoći razvoju situacije, ako izađu iz svoje komforne zone.

 Ako lako uđu u novu vezu, ne smeju da se zanesu i pomisle da će trajati zauvek. Moraju biti oprezne da se ne bi previše ponadale i dale previše. Ta nova veza najvjerojatnije će biti dobra zabava i male su šanse da će se pretvoriti u trajniji odnos.

Strelac

 Strelac će novu godinu započeti zabavnom vezom, zahvaljujući Marsu. Već 3. januara Mars će ući u znak Strelca, što će sa sobom doneti dodatnu vatru, veće uzbuđenje i avanturističku atmosferu. Čekaju ih zanimljive situacije i flertovi.


Od njih zavisi kako će se ta veza dalje razvijati. Ako žele da to ostane samo na krevetu, tako će i biti, mada postoji šansa da preraste u nešto ozbiljnije.

 Vodolija

 Kad uđemo u 2020. godinu, planeta ljubavi, Venera, naći će se tačno usred svog tranzita kroz Vodoliju. To će pripadnike ovog znaka podstaknuti da više vole sebe, ali i da se mogu zaljubiti u drugu osobu.

 Ovo može biti novo iskustvo za njih, jer oni obično žele da rade sve po svom i retko razvijaju vezu. Ali ako je trajan odnos ono što žele, lako će ga ostvariti u ovoj godini. Važno je da shvate da treba puste ljude u svoj život. To možda može biti teško, ali će na kraju biti jako srećni.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori