Mnogi odnosi se spremaju da zakorače u neuporedivo ozbiljniju fazu od dosadašnje. 

OVAN


Veze koje su suštinski stabilne, kroz decembar mesec će proći maltene bez ikakvih distrakcija, trzavica ili problema. Šta više – postoji velika mogućnost da se ljubavne vatre ponovo žestoko razgore i strasti obnove. Oni odnosi koji već neko vreme klackaju - od ulaska Jupitera u znak Jarca, potom punog Meseca u polju komunikacije i na kraju – pomračenja Sunca u znaku Jarca – i zvanično ulaze u fazu u kojoj je moguće razdvajanje. Naime, znak Jarca predstavlja vaše polje statusa, ne samo onog poslovnog već i emotivnog, bračnog, porodičnog. U prevodu, počevši od ovog decembra i kroz narednu, 2020-u godinu – odrediće se koji odnosi će opstati, a koji su se približili svom kraju. Početak kraja kod nekih može doneti i mogućnost vrlo jakog, tajnog odnosa sa osobom koju upoznajete preko poslovnog segmenta. Slobodni Ovnovi – decembar je vaš mesec strasti, ali i mesec u kojem se možete jako zaljubiti u osobu pored koje ćete poželeti da se smirite i trajete.


BIK


Mars je u vašem polju partnerstava tokom celog decembra, ali “svoj na svome” i u povoljnim aspektima sa Saturnom što će onima u emotivnim i bračnim vezama pogodovati. I vaša vladarka se nalazi u stabilnom znaku Jarca, pa će trajanje, posvećenost, poštovanje, bliskost biti osnovne karakteristike vašeg odnosa tokom ovog perioda. Ukoliko povremeno I dođe do nekih, kratkotrajnih “iskakanja iz koloseka” i trzavica – to će biti lako rešivo. Veze koje imaju duži staž mogu krenuti I ka nekim ozbiljnijim potezima i planovima. Slobodni Bikovi – boravak vaše vladarke u znaku Jarca I njen kontakt sa Saturnom kod pojedinih može doneti veći ili manji dašak prošlosti. Ukoliko vam se baš tokom decembra prošlost vrati, postoje ozbiljne šanse da se i zadrži u vašem životu. No, ovo nije samo period za prošlost, već i za nova ljubavna dešavanja, pa će se mnogi od vas zaljubiti i ući u vrlo stabilne i trajne ljubavne priče. Za mnoge od vas će čekanje na ljubav tokom ovog perioda biti istinski završeno…


BLIZANCI


Pun Mesec u vašem znaku početkom druge dekade, kao i izlazak Jupitera iz polja partnerstava doneće u vašim emotivnim I bračnim relacijama različite situacije. Kod onih parova koji već duže vreme ne uspevaju da pronađu zajednički jezik ovo bi moglo da označi početak kraja, mada se taj “konkretni” kraj može dogoditi I ne sada, već tokom januara I februara naredne godine. No, naravno – oni parovi koji su u prethodnom periodu rešili nesuglasice koje su imali I posvetili se jedno drugom i očuvanju svog odnosa, sada će dobiti dodatni podstrek – pronalazićete više vremena za zajedničke aktivnosti, uživati u trenucima opuštenosti I u praznicima, više se razumeti I više voleti. Slobodni Blizanci – ukoliko do sada niste pronašli dovoljno zanimljivu osobu koja bi mogla privući vašu pažnju, budite uvereni da će je decembar doneti! Još kad Venera pređe u znak Vodolije početkom treće dekade meseca – čeka vas jedan lep period sa mnogo provoda, izlazaka, društvenih dešavanja i naravno – ljubavi.

RAK


U vašem polju partnerstava i braka već neko vreme borave Saturn I Pluton, a tokom decembra će im se pridružiti I Venera, Jupiter, Sunce pa Merkur. Na sve ovo, u zadnjim danima 2019. godine imamo I pomračenje Sunca i mlad Mesec u ovom polju. U prevodu – kod Rakova dolazi do jako velikih promena na emotivnom planu. Postojeće veze i brakovi će biti na jednoj velikoj raskrsnici. Mnogi odnosi se spremaju da zakorače u neuporedivo ozbiljniju fazu od dosadašnje. No, da uprostimo – u partnerstvima će tokom decembra uglavnom vladati mir, harmonija i pozitivan pogled na dešavanja sa partnerom. Slobodni Rakovi – vi već neko vreme imate razlog da očekujete pozitivna dešavanja u svom ljubavnom životu. Možda su u početnoj fazi stvari išle sporo I uz mnogo prepreka, ali sada već dolazimo do ozbiljnih dešavanja. Pred vama su izuzetno jake šanse da uđete u stabilnu, trajnu i vrednu ljubavnu priču. Period do kraja druge dekade meseca pokreće dešavanja sa postojećom simpatijom ili donosi nove. One prave.


LAV


Svesni ste da je potrebno promeniti mnogo toga u vašim partnerskim odnosima i mora se priznati da ćete se zaista truditi da partner I vi funkcionišete maksimalno korektno jedno prema drugom. Rezultati će većim delom meseca biti polovični, ali u poslednjoj dekadi decembra će ipak doći do jedne pozitivnije I življe atmosfere u vašoj vezi. Nekima od vas posao i obaveze će zaista oduzimati previše vremena, pa i to može biti razlog za nedovoljnu posvećenost partnerskom odnosu. Obzirom na to da postoje osobe sa kojima sarađujete a koje su jako zainteresovane za vas – možda bi bilo najbolje ne dozvoliti da se ova blaga flertovanja zahuktaju, jer vam vremenom zaista mogu napraviti problem. Slobodni Lavovi – sve otvorenije pokazujete nekome da vam se zaista dopada i da biste želeli da se između vas pokrenu ljubavna dešavanja. Tako nešto i jeste moguće u drugoj polovini ovog meseca. Može vas privući osoba preko poslovnog segmenta, ali I preko izlazaka, prijatelja ili društvenih mreža.


DEVICA

Ulazak Venere i Jupitera u vaše polje ljubavi, kao i pomračenje Sunca koje se u ovom polju dešava pred kraj decembra – jaki su pokazatelji da će kod Devica na emotivnom planu doći do velikih promena koje će zahvatiti ne samo decembar, već I celokupnu narednu godinu. One veze koje su na stabilnim odnosima sada će procvetati, a partner i vi ćete se povezati još jače i krenuti sa ozbiljnim planovima za budućnost. No, oni odnosi u kojima već duže vreme postoji rascep, mogu krenuti silaznom putanjom, i to od druge dekade decembra I punog Meseca. Kod nekih od vas baš u tom periodu ili par dana kasnije, može doći do odvajanja, pa makar ono ne bilo trajnog karaktera. Slobodne Device zaista imaju razloga da budu optimistične – počev od decembra vi ulazite u izuzetno stabilnu ljubavnu fazu koja će dugo potrajati, a prava osoba se može pojaviti već tokom ovog meseca. Odnosi započeti u ovom periodu biće obeleženi stabilnošću, trajnošću i postojanom emocijom.

VAGA


Odnos sa partnerom je dosta stabilan i možda previše miran – u nekim momentima će vam to prijati, a u drugim jednostavno nećete pronalaziti pravo zadovoljstvo i ispunjenje. Takođe, moguće je da će vas obostrane poslovne obaveze jako odvlačiti od toga da posvetite više pažnje jedno drugom ili da imate vremena za zajednički provod, izlaske I neke zanimljive, vesele trenutke. Ovo će se malo popraviti ulaskom u treću dekadu meseca. Slobodne Vage će baš do te treće dekade biti na neki način vezane za prošlost – da li misaono (što im neće dozvoljavati da se otvore prema nekim drugim osobama), da li zaista – time što će biti u kontaktu sa ljudima koji su deo njihove emotivne prošlosti. No, ulazak vaše vladarke Venere u trećoj dekadi decembra u vaše polje ljubavi, zabave – znak Vodolije – prekinuće ovaj statični niz i pokrenuti vas. Poželećete da ludujete, da izlazite, da se družite i naravno – otvorićete svoje srce za nove emotivne prilike. Društvenost i aktivnost donose nove osobe u vaš život.


ŠKORPIJA


Vi u ovom mesecu odlučujete koliko ćete pažnje i vremena posvetiti partneru. Iako ga nećete u potpunosti zapostaviti, ipak ćete sebe I svoje potrebe I obaveze stavljati na prvo mesto. To povremeno može dovesti do sitnijih razmirica I trzavica, ali relativno lako I brzo rešivih. Ono što je potencijalni problem jeste mogućnost da u vaše okruženje u ovom mesecu uđe nova osoba koja vam itekako može privući pažnju, a takođe – mogu se javiti neke stare, maltene pa zaboravljene ljubavi sa kojima ćete želeti da se vidite, popričate, obnovite kontakt. Vodite računa samo da ne izazivate partnerovu ljubomoru I sumnju. Slobodne Škorpije – em privlačite pažnju, em je I vaša inicijativa prema suprotnom polu sada jako pojačana. Sledi vam mesec sa mnogo kontakata, mnogo susreta – može biti u pitanju samo jedna osoba, ali ne bi me iznenadilo da bude I više njih. U svakom slučaju – uživaćete u flertovanju i mnogobrojnim dešavanjima, a sada se može roditi I vrlo ozbiljna ljubavna priča.


STRELAC


Obratite pažnju na drugu dekadu decembra, jer u tom periodu može biti pojačane nervoze I potencijalnih razmirica sa partnerom. Ostatak perioda je dosta korektan, samo je bitno da više pažnje I vremena posvetite jedno drugom. Strelčevima je Mars iza leđa tokom celog decembra, u polju tajni, a pošto on vlada vašim poljem ljubavi i zabave – itekako je moguće da kod nekih od vas dođe do pokretanja tajne ljubavne, vrlo strasne priče. Ova godina je preispitivala vaše emotivne konekcije, a ne zaboravite da sledeća treba da da rezultate tog “preispitivanja” – zato se zapitajte, ukoliko ulazite u nešto tajno – da li vam to zaista treba…..Slobodni Strelčevi – I poslovni segment, ali I polje okoline, saobraćaja, kratkih putovanja – donosi sada ljubavne šanse. Međutim, iz nekog razloga sve što je vezano za ljubav tokom decembra mora ostati pod velom tajne I biti sklonjeno od radoznalih očiju. No, to vam svakako neće smetati da uživate u dešavanjima I ljubavnoj ispunjenosti.

JARAC


Imate pred sobom period u kojem je itekako moguće stabilizovati, učvrstiti ali I popraviti odnos sa voljenom osobom. Umećete da date više od sebe – više prisutnosti, poštovanja, nežnosti, bliskosti – a druga strana će itekako znati da odgovori na to. No, neki od vas će I pored boljih dešavanja sa partnerom imati potrebu da “švrljaju” a tokom druge dekade meseca je posebno dobar period da otpočnete nešto što biste želeli da sakrijete od radoznalih očiju. Ne zaboravite – Jupiter u vašem znaku u narednih godinu dana tražiće odgovornost, korektnost i moralnost – ukoliko toga ne bude, biće i problema…..Slobodni Jarčevi – sa Venerom u svom polju ličnosti sigurno je da ćete privući pažnju suprotnog pola. Ovo je odličan period da gurnete prošlost I negativna ljubavna iskustva na stranu i otvorite se za nove emotivne prilike, kojih će biti. Ono što je jako bitno jeste da, ukoliko se sve kockice poklope, zaista možete ući u odnos koji će imati i stabilnost i pravu vrednost, a naravno - i trajnost.


VODOLIJA

Ljubav je nekako u drugom planu kod zauzetih Vodolija. Vi ste se okrenuli drugim prioritetima, najpre poslovnim I dajete voljenoj osobi onoliko vremena koliko imate – a to je sada jako malo. Ne znači da će decembar doneti probleme, ali će vašu vezu nekako pauzirati, usporiti. Kod nekih od vas postoji opcija I tajnih dešavanja – biće prilike za flertovanja, pa I za neke konkretnije događaje – od vas samo zavisi da li ćete se tome prepustiti ili ne. Svakako će odnos sa voljenom osobom živnuti tokom poslednje dekade decembra I tada ćete moći da se više posvetite jedno drugom. Slobodne Vodolije – postoje dobre šanse da je neko već prisutan kod vas, ali kao simpatija ili kao “prijatelj” – sa ovom osobom može doći do razvoja dešavanja, najpre u drugoj polovini decembra. Ukoliko još uvek u mislima nosite neku prošlost, batalite – ko je još vajde od prošlosti video….Treća dekada decembra I ulazak Venere u vaše polje ličnosti dodatno će pokrenuti lepa dešavanja na emotivnom planu I privući ljubav u vaš život.


RIBE

Dosta mirnije funkcionišu zauzete Ribe tokom decembra. Malo obratite pažnju na drugu dekadu meseca jer može doneti tenziju sa partnerom, ali ovo su prolazna dešavanja koja neće ostaviti traga na vašem odnosu. Tada može dolaziti do problema u komunikaciji, nerazumevanja ili se čak probuditi sumnja u vernost partnera – ali ćete brzo shvatiti da ste mnogo toga pogrešno protumačili. Neke duže emotivne veze sada mogu krenuti zaista ozbiljnijim putevima – vaši planovi jesu ostvarivi i vreme je da im se posvetite, bilo da je u pitanju planiranje zajedničkog života, braka ili prinove. Trudite se samo da vam poslovne obaveze ne oduzimaju previše vremena I skraćuju zajedničke momente sa osobom koju volite. Slobodne Ribe – ljubavne prilike vrte se oko poslovnog segmenta, oko izlazaka, provoda i druženja. Neko sa kim imate duži, ali površan, prijateljski kontakt – sada vam može postati značajan i u nekom trenutku možete poželeti da sa ovom osobom ostvarite i nešto više….

svetplus.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori