Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da sa partnerom ostvare pozitivniji i emotivniji ljubavni odnos.

OVAN (21.3.- 20.4.)

 Ovnovi ove sedmice mogu osjećati više bliskosti i povjerenja u svojoj vezi, a odnos sa partnerom biće veome pozitivan. Slobodni će se zabavljati ako se nađu na nekom putovanju gdje je moguća i neka novaj veza, a nekima se može dopasti osoba iz inostranstva.

BIK (21.4.- 21.5)

Bikovi ove sedmice mogu biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi, u kojoj neće biti nekih iznenađenja. Slobodni pripadnici znaka mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju, ali će nova paoznanstva trenutno ostati na nivou površnih kontakata.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci će ove sedmice biti u poztivnijem ljubavnom razdoblju kada će truditi da imati pozitivnije odnose u emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu vezu sa osobom koja može biti zauzeta.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi ove sedmice treba da iskoriste povoljne prilke u emotivnim odnosima i reše neke probleme koje ih opterećuju. Slobodni pripadnici znaka mogli bi u drugoj polovini sedmice imati više novih kontakata, dok će zauzeti imati stabilniji odnos sa partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove sedmice očekuju pozitivne promene na emotivnom planu, koje će mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i ljubavne veze. Zauzeti će se više truditi da održe skladne odnose sa partnerom i obnove emocije.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Djevice će ove sedmice osjećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima, ali će željeti da bude po njihovom, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Slobodni će se više družiti i imaće više šansi za nova poznanstva i emotivne veze.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će i ove sedmice pratiti povoljne prilike na emotivnom planu, biće šansi za nova poznanstva, neke bi se mogle zaljubiti, ali i započeti novu emotivnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka trudiće se da sa partnerom ostvare pozitivniji i emotivniji ljubavni odnos.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove sedmice mogu više razmišljati o svojoj emotivnoj situaciji, nego što će im se nešto događati, a partner može da se oseti zanemarenim. Nekim pripadnicima znaka može se dopasti osoba koja može biti zauzeta, pa su moguće tajne veze.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.)

Strijelčevi će ove sedmice dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom planu, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji i interesantniji za suprotni pol. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati poboljšanje emotivnih odnosa sa partnerom.

JARAC (22.12.- 20.1.)

Jarčevi ove sedmice mogu ozbiljnije razmišljati o svojoj ljubavnoj situaciji i emotivnim odnosima, a neki mogu donijeti važne odluke ili riješiti neke probleme koji ih opterećuju. Slobodni pripadnici znaka moći će da uspostave trajnije emotivne kontakte.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije ove sedmice mogu očekivati više izlazaka i druženja sa prijateljima, kao i novih poznanstava, na nekom putovanju. Moguće su kraće veze bez obaveza. Zauzeti će se više posvetiti partneru i emotivnoj vezi, koju će željeti malo više da dovedu u red.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe će ove sedmice biti raspoloženje za nove kontakte i poželeti da se više druže i izlaze. Biće više šansi za nova poznanstva, naročito prkeo posla ili na putovanju. Zauzete Ribe će biti otvorenije za dogovore sa partnerom i željet će da stabilizuju odnose u vezi.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori