Ovan će se tijekom godine suočiti s mnogim izazovima, ali će 2020. prvenstveno za njih biti dobra poslovna godina. Lavovima je fokus u ovoj godini također posao i novac, što je za Lavove od presudne važnosti da se osjećaju dobro u svojoj koži, a što se tiče ljubavnih odnosa, čekaju ih razne avanture.

Ovan

Tijekom 2020. godine znak Ovna će biti napadnut od Saturna, Plutona, Jupitera, kao i Južnog Mjesečevog čvora. To znači da će ovaj znak imati dosta izazova tijekom godine. Za neke Ovnove ovo će biti pokretački motor da naprave nešto više, dok će za druge biti veliko opterećenje pa neće ustrajati u svojoj borbi.

S obzirom da se sve ove planete u Jarcu nalaze u polju karijere (10. kuća) za ambiciozne Ovnove ovo može biti težak, ali vrlo uspješan period. Samo trebaju nastaviti i izboriti se s preprekama. Od 16. veljače/februara do 30. ožujka/marta Mars će također prolaziti kroz Jarca, odnosno kroz polje karijere. Ovo je najbolji period u godini kada će Ovnovi imati izuzetnu snagu na profesionalnom polju. S obzirom da sve ove planete u Jarcu prave odličan aspekt (trigon) na polje novca, očekujemo dobru i stabilnu zaradu tijekom cijele godine. Dakle, 2020. godina će za Ovnove prvenstveno biti dobra poslovna godina.

Sve ove planete pravit će loš aspekt na 7. kuću, tj. polje braka pa su Ovnovi ovdje na tankom ledu. Mogući su konflikti, svađe, ponekad pravi rat, a ako za to imate predispoziciju u svom horoskopu, moguć je i razvod. Polje ljubavi nije tako loše (5. kuća), tako da je bolje onim Ovnovima koji nisu u braku ili zajednici. Od ljeta su bolji aspekti za ulazak u novu vezu. Proljeće će također donijeti neke izazove u ljubavi. Ipak, ovo nije godina u kojoj bi Ovnovi trebali stupiti u brak.

Što se zdravlja tiče, može biti problema s glavoboljama, tlakom, zglobovima i kičmom, ali nekih većih tegoba ne bi trebalo biti. Ipak, treba pripaziti na povrede, jer su Ovnovi izloženi svemu ovome cijele godine, a naročito tijekom veljače/februara i ožujka/marta.

Bik

Bikove prve dekade očekuje mnogo promjena u životu. Kroz ovaj dio znaka kreće se Uran, koji kroz Bika prolazi jednom u 84 godine. Uran je planet nepredvidivih i naglih promjena. On uzdrmava temelje skladnog i organiziranog života. Kaže se da je s Uranom sve moguće, čak i ono što nam ne pada na pamet.

Za žene rođene u prvoj dekadi ovog znaka problem dolazi s ocem ili mužem. Sve ovisi što je osjetljivo u natalnom horoskopu. Može biti gubitak oca, ili razvod, a možda i gubitak muža. Međutim, ako nema predispozicije za ovo u osobnom horoskopu, nema razloga za brigu.

Puna 9. kuća sugerira na putovanja. Možda ove godine odete na destinaciju o kojoj duže vrijeme razmišljate. Planeta posla, Saturn, u polju inozemstva – pa ovdje mogu biti i poslovna putovanja.

Dobar aspekt Jupitera, Saturna i Plutona iz Jarca prema 5. kući (ljubav) označava karmičku vezu. Pojavit će se netko s kim ćete ući u vezu, a osjećat ćete kao da tu osobu dugo poznajete. To prepoznavanje je znak da ste već u nekom životu imali odnos. Ipak, pošto Saturn aspektira polje ljubavi, možda se radi o nekom dugu koji se vuče pa obratite pažnju malo više na skrivene znakove i poruke.

U ženskom horoskopu će zbog tranzita Marsa kroz 12. kuću doći do ulaska u tajnu vezu s jednim interesantnim muškarcem. Za neke ovo može biti vrlo neobična ljubavna avantura. U pitanju je neki sportaš, kirurg ili vojnik. Polje novca nije ugroženo, tako da će Bikovi dobro zarađivati u 2020. godini.

Što se tiče zdravlja, najviše pažnje treba obratiti na stresove zbog tranzita Urana kroz Bika. On zna donijeti disbalans štitne žlijezde, hormonske poremećaje, ali i sklonost ka debljanju. S obzirom da ste gurman i da volite slatkiše, povedite malo više računa o prehrani.

Blizanci

Početkom juna/lipnja Sjeverni Mjesečev čvor ili Rahu ući će u znak Blizanaca. Rahu je nepredvidiva, nevidljiva i čudna planeta koja zna život preokrenuti u potpunosti. Iako je Rahu poznat po tome da donosi materijalne uspjehe, novac ili moć, on to uvijek radi s nekim ciljem. Ako iskoristite na pogrešan način to što budete dobili, može vas provesti kroz vrlo delikatne situacije. Zato trebate osjećati zahvalnost prema svemu što dolazi od njega.

Blizanci će zbog ovog tranzita biti jedan od najuspješnijih znakova. Ovo je izuzetno ambiciozna planeta i kad tranzitira kroz neki znak, onda daje snagu i moć tom znaku da napravi velike stvari u svom životu. Blizanci će puno toga naučiti tijekom 2020. godine. Mijenjat će poslove, tražit će se i upoznati veliki broj ljudi.

Iako će u sebi nositi neodoljivi šarm i privlačnost, ljubavni život u ovoj godini nije baš nešto gdje će nizati uspjehe. Veze mogu biti kratkotrajne, ili bez velikog uzbuđenja. Saturn napada 5. polje ljubavi pa može doći i do preispitivanja veze u kojoj se nalaze. Ovo je karmički upliv na ljubavni život. Ako natalni horoskop nije karmički opterećen po pitanju ljubavi, onda te osobe neće osjetiti takav efekt. Međutim, ako on u horoskopu postoji, ova godina je period kada se sreću ili se odlazi od karmičkih ljubavi.

Tranzit Južnog Mjesečevog čvora kroz polje braka ukazuje na iskušenja koja će doći sa ove strane. Partner je stalno nezadovoljan. Što god da napravite ne možete promijeniti situaciju. Radi se o nekom unutrašnjem nezadovoljstvu koje se projicira na cijeli odnos. Ako ulazite u brak ili zajednicu u 2020. to je znak da imate dug prema osobi s kojom ulazite u brak. Ako ste već u braku, onda ga preispitajte, jer lako može da dođe do njegovog prekida. Ako imate astrološke aspekte za razvod, ova godina može biti baš takav period.

Zdravlje je generalno dobro kod većine pripadnika ovog znaka. Inače, Venera će u Blizancima boraviti od travnja/aprila do kolovoza/avgusta pa je to odličan period za zaljubljivanje i puno drugih lijepih stvari.

Rak

Glavni fokus ovog znaka bit će na braku i odnosima. Kroz polje braka će se tijekom 2020. kretati tri planete, Saturn, Pluton i Jupiter, a u prvoj polovini godine Južni Mjesečev čvor. Kad ovoliko puno planeta prolazi kroz jedna znak, odnosno kuću, ona postaje dominantna u toj godini.

S jedne strane, ovo će mnoge Rakove uvesti u bračne vode. Sve one ozbiljne veze koje pretendiraju da uđu u brak tako će se tijekom ove godine i realizirati. To se događa sudbinski, jer se Saturn, kao pokazatelj sudbine, nalazi u polju braka i definira odnose kroz vjenčanje.

Međutim, ovo je veći problem za one koji su u braku, jer Pluton, Saturn i Južni čvor imaju tendenciju da sruše brak ili da ga dovede u veliko iskušenje. Saturn ukazuje da će se mnogi u svojim brakovima preispitivati da ili se nalaze sa pravom osobom. U najgorem slučaju, ove planete mogu donijeti bolest ili smrt partnera. Ako se u njegovom horoskopu nađu pokazatelji opasnosti, onda ovo može biti upozorenje. Pluton, Saturn i Ketu u 7. kući donose udovištvo, kako u natalu, tako i u tranzitu.

Polje novca je solidno pa to neće biti preveliki problem ljudi rođenih u znaku Raka. Bez obzira na to, polje posla će da bude prilično opterećeno, ali ne mora biti neuspješno. Ova godina je teška za karijeru i trebat će puno strpljenja, borbe i rada da se dođe do kvalitetnih rezultata. Mnogi će tijekom 2020. mijenjati poslove.

Osjetljivi su stomak, želudac i reproduktivni organi, a prisutne su i česte promjene raspoloženja. Najosjetljiviji period za ovaj znak su siječanj/januar i veljača/februar, kada se preko puta Raka bude nalazio i Mars. Ovo je također opasnost od povreda, a moguće su i kirurške intervencije.

Lav

Lav je prilično sretan znak, ne samo tijekom 2020. godine, nego općenito. Njime upravlja Sunce, planet života, radosti, topline i sigurnosti, tako da je to dovoljan razlog da Lavovi sami sa sobom budu sretni i zadovoljni. Sunce, koje se polako kreće iznad Zemlje, obasjava je svjetlošću i donosi joj život. Tako i Lavovi drugima donose svjetlo. Istina je da mogu biti egocentrični, ali to se odnosi na niže tipove Lava. Viši tip je velikodušan, otmjen, zaštitnik i netko tko pruža sigurnost.

S obzirom da će njihovo polje karijere imati izuzetno dobre aspekte od Saturna, Plutona i Jupitera, ovo će za njih biti sretna godina. Naravno, da bi se ovo ispunilo, trebate imati u natalnom horoskopu predispoziciju za dobru karijeru. To nikada nemojte zaboraviti. Može nam se dogoditi samo ono što već negdje imamo kao predispoziciju.

Polje novca je također izuzetno postavljeno. To znači da će lako da dolazi s više strana. Bitno je da otvorite polja kroz koja novac može stići. Nemojte sjediti prekriženih ruku i očekivati da se nešto dogodi. Vi napravite jedan korak, a Svemir će prema vama deset. Dakle, fokus u ovoj godini je posao i novac, što je za Lavove od presudne važnosti da se osjećaju dobro u svojoj koži.

Što se tiče ljubavnih odnosa, bit će raznih ljubavnih avantura, naročito od ožujka/marta. Za one koji su u braku, prolazak Marsa kroz Vodenjaka može biti  uznemiravajući pa obratite pažnju tijekom proljeća, jer će se upravo ovaj aspekt aktivirati. Polje ljubavi će naročito biti aktivno tranzitom Venere kroz znak Ovna od 8. veljače/februara do 4. ožujka/marta. U ovom periodu su velike šanse da sretnete osobu u koju se možete zaljubiti. Ako vezu počnete u ovom periodu, možete se nadati i braku s tom osobom.

Zdravstveno stanje je dobro, iako bi trebali napraviti neke kontrole organa koji su vam slaba točka, jednostavno da znate da je sve u redu. Ljeto je izuzetno dobar period, jer se vide lijepa putovanja i neke nove destinacije. Za one koji planiraju djecu najbolje je da preskočite ovu godinu, makar kad je porođaj u pitanju. Za to je bolja 2021. godina.

Djevica

Djevica je pod dobrim tranzitima gotovo cijele godine. Sve Djevice koje se bave uslužnom djelatnošću ili trgovinom imat će uspjeh u poslu. Znamo da su Djevice radoholici i da rade i kada treba i kada ne treba. To je jednostavno opis njihovog karaktera. S obzirom da će se Venera dugo zadržati u polju posla, od travnja/aprila do kolovoza/avgusta, to je period kada će raditi, uživati i zarađivati. Drugim riječima, gledajte da se najviše angažirate u ovom periodu, jer ćete puno toga moći postići. Imat ćete mnogo energije i volje da dođete do nekih ciljeva koje dugo planirate.

Međutim, interesantno je da će ta Venera, koja se kreće kroz polje karijere, donijeti i neke ljubavne dogodovštine, jer ona uvijek predstavlja ljubavne odnose. S obzirom da tranzitira kroz 10. polje, velika je vjerojatnost da će se sve te stvari događati baš na poslu. Neki kažu na ne treba miješati posao i ljubav pa je najbolje da vi to procijenite.

S obzirom da će se ona kretati unazad, tj. retrogradno, to mogu biti neke ljubavi iz prethodnih života koje se sada vraćaju da bi se srele s vama. U polju braka je Neptun, što baš i nije neka pozicija za brak. Ima dosta onoga što se u braku skriva. Ako je u pitanju ženski horoskop, možete biti sigurni da vas muž vara i to s osobom koju je upoznao na poslu. Ona je dosta mlađa i ne namjerava prekinuti taj odnos, tako da obratite pažnju na sve to. U muškom horoskopu nema takvih problema.

Zatim, povedite računa o prehrani i pijte više tekućine da ne biste imali problema sa bubrezima. Probava je također osjetljiva pa naročito tijekom ljeta i na putovanju pazite što jedete.

Vaga

Vaga će dobrim dijelom godine biti pod pritiskom Saturna, Plutona, Jupitera i Južnog Mjesečevog čvora, što znači da će osobe rođene u ovom znaku biti na raznim iskušenjima. Sve ove planete napadat će Vagu iz 4. kuće, koja se odnosi na roditelje i pretke. To može ukazati na problem s roditeljima, njihovu bolest, a možda i smrt. U manjem obliku, ovo može biti i nerazumijevanje s roditeljima, potreba da se od njih odvoji ako žive zajedno, roditelji koji se previše miješaju u njihov život ili slične situacije.

U ovom periodu mnoge Vage mogu riješiti pitanje nekretnina, jer grupa planeta u ovoj kući može i to donijeti. S obzirom da Saturn i Pluton predstavljaju dugove predaka i obiteljsko prokletstvo u 4. kući, može da se dogoditi da je tijekom 2019. sve to bilo ili će 2020. biti aktivirano. Ako vas budu pratili pehovi, nezadovoljstva, emotivni ili zdravstveni problemi i drugi loši događaji, moguće je da su ovi tranziti upravo nešto tako probudili u vašem horoskopu. Naravno, trebalo bi onda da sve to imate kao predispoziciju, jer ako nemate, neće se ni dogoditi. Ovi aspekti će se tada manifestirati kroz drugačije događaje.

Ova godina može biti opterećujuća za odnose, naročito za brak. Polje braka će također biti pod udarom svih ovih planeta od srpnja/jula do prosinca/decembra, jer će Mars prolaziti kroz polje braka pa obratite više pažnje na odnos s partnerom. U dobrim horoskopima ovo će donijeti samo sitne sukobe, dok će u lošim horoskopima srušiti brak. Ako je situacija već negdje problematična, znajte da će 2020. donijeti problem, ali će i razriješiti situaciju.

Financije neće biti problematične. Ali, na poslu će sve biti pod dozom opterećenja. Zdravstveno stanje je generalno osjetljivo, naročito ako bude emotivnih stresova. Od travnja/aprila do kolovoza/avgusta vaš vladar Venera tranzitira kroz Blizance i šalje na Vagu odličan aspekt. Ako je dobar horoskop, ovo će donijeti nove ljubavi, putovanja, ljubav na putovanjima i druge lijepe avanture. Ako je problematičan horoskop, ovo može donijeti komplicirane karmičke veze s partnerima iz prethodnih života prema kojima postoje neki zaostali dugovi.

Škorpion

Osim Urana, koji će prvu dekadu Škorpiona napadati iz 7. kuće, nema pretjerano drugih teških aspekata. Tranzit Urana kroz 7. kuću, ili Bika koji se nalazi preko puta Škorpiona, ukazuje na bračne probleme, neugodna iznenađenja i stresove. Uran je vjesnik razvoda i nepredvidivih situacija pa će se mnogi Škorpioni suočiti s dilemom: otići ili ostati? Iako se ovo najviše odnosi na Škorpione rođene u prvoj dekadi, ne treba zanmariti ni one koji su rođene kasnije, jer se ovaj utjecaj djelomično može odnositi i na one rođene u drugoj i trećoj dekadi, ali sa slabijim intenzitetom.

Također, tranzit Neptuna kroz 5. kuću može ukazivati na tajnu ljubav, paralelnu vezu, naročito zato što se Neptun kreće kroz znak Riba (tajna, paralelna veza) i iz polja ljubavi pravi odlične aspekte na Škorpiona. Zbog Neptunovog retrogradnog kretanja pretpostavljamo da će biti neka fatalna veza s osobom koju znate iz nekoliko prethodnih života. Znači – spremite se na novu avanturu.

Ali, ono na što Škorpioni posebno trebaju obratiti pažnju u 2020. je zdravlje. Ovo se naročito odnosi na žensku populaciju koja ima osjetljivije reproduktivne organe od muškaraca. S obzirom da će se Mars kretati kroz polje bolesti od kolovoza/avgusta pa do kraja godine, treba obratiti pažnja na ginekološke probleme. Mars ove godine dugo boravi u vašoj 6. kući, a on donosi upale, moguće kirurške intervencije, pojavu cista, mioma i sl.

Kada je riječ o poslu, 2020. će biti u relativno dobra iako će neki Škorpioni mijenjati posao već od proljeća. Što se financija tiče, u dobrim horoskopima ovo je odlična godina, dok će u problematičnim horoskopima biti poteškoća oko zarade. Ipak, novac će dolaziti i van posla, iz nekog drugog izvora.

Strijelac

Jupiter, koji vlada Strijelcem, polako se seli u znak Jarca, gdje će boraviti do kraja 2020. godine. To nije baš povoljan znak za njega, jer se Jupiter tu nalazi u znaku svog pada. Jarac je depresivan, hladan i težak znak, dok je Strijelac (Jupiter) avanturist, veseo, optimističan pa se zbog toga Jupiter ne osjeća najbolje u Jarcu. On gubi dio svoje dobre energije i funkcionira s ograničenjem.

Treba mu mnogo više truda, zalaganja i snage da postigne iste rezultate. S obzirom da se Strijelac i ne voli pretjerano angažirati, možda mu zbog toga neke stvari izmaknu iz ruke. Nije navikao mučiti se, već da sve ide lako. Tijekom 2019. godine Jupiter je bio u Strijelcu i donio je puno toga Strijelcima na lak način. Jupiter nema u Jarcu takav vjetar u leđa pa će se Strijelci osjećati ograničeno, umorno i povremeno bez snage.

Naravno da će tijekom godine biti malo boljih i malo lošijih perioda, ali je druga polovica godine znatno bolja od prve polovice 2020. S obzirom da će Mars dugo biti u Ovnu i da će praviti odlične aspekte na Strijelca (od kolovoza/avgusta do prosinca/decembra) to će Strijelcima dati mnogo više snage, optimizma i energije pa će se polako vraćati u svoju prirodno dobru formu. Južni Mjesečev čvor od ljeta ulazi u Strijelca, što ukazuje da će biti dosta karmičkih događaja. Ketu je u Strijelcu dobar za duhovni rad, sazrijevanje, preispitivanja, ali može ukazivati i na neka karmička ispoljavanja koja mogu donijeti gubitke ako je horoskop karmički opterećen.

Paralelno s tim, Sjeverni čvor, tj. Rahu, ulazi u 7. polje koje se odnosi na brak. Time će mnogim Strijelcima biti obilježena 2020. godina. Pored Rahua, koji drugom polovinom godine ulazi u 7. kuću, planet ljubavi će tu boraviti od travnja/aprila do kolovoza/avgusta, kada će se Strijelcima pojaviti ljubav iz prethodnog života. To je zbog toga što je Venera tijekom ovog perioda često retrogradna, a to ukazuje da se netko vraća iz prošlosti. Ako se susret dogodi u vrijeme retrogradnog kretanja Venere, obratite više pažnje na taj odnos.

Poslovna situacija je dobra, a što se zdravlja tiče većina pripadnika ovog znaka će biti zdrava ove godine. Moguć je povremen osjećaj kroničnog umora, pad imuniteta, glavobolje, problemi s kičmom, ali sve je to u granici podnošljivosti.

Jarac

Jarac je znak kroz koji tranzitira najveći broj planeta. Tu je Saturn, Jupiter, Pluton i Ketu. Oni će ovom znaku donijeti veliku dinamiku i puno događaja. Neki od njih će biti lijepi, neki teški, ali sigurno je da je ovo znak koji će pretrpjeti najviše promjena tijekom 2020. godine. Čak je i numerološki ova godina u znaku broj 4, koji je u astrologiji Saturn, odnosno Jarac. Tako da ova godina generalno neće biti laka, ali je sigurno godina zrelosti i odrađivanja neke karme.

Opet ponavljam da se sve temelji na predispoziciji osobnog horoskopa. Oni Jarci koji imaju snažnije obojen karmički horoskop ili u kojima ima dugova predaka, teže će proći kroz ovu godinu. Oni koji nemaju tako naglašene elemente karme i dugova, proći će lakše.

Od sredine veljače/februara pa do kraja ožujka/marta, kroz Jarca će tranzitirati i Mars, što će nekim Jarcima donijeti još više snage i energije. Za ambiciozne, ovo je fantastičan period u kome mogu ostvariti puno uspjeha. Ipak, ovo je period naglašenih strasti pa lako može doći do povrjeđivanja, sukoba, ili nekih drugih elemenata koji mogu donijeti problem.

Najbolji period za posao je kada Mars bude prolazio kroz 10. kuću, što je od kolovoza/avgusta do prosinca/decembra. Ovo je vrlo snažan period u profesionalnom smislu pa će mnogim Jarcima donijeti prosperitet. Za one koji nemaju posao, mogu ga očekivati u ovom periodu.

Nije emotivno obojena godina pa se većini neće dogoditi neka bitna promjena. Ipak, ako se nešto bitno treba dogoditi na ovom polju, to će biti u travnju/aprilu, svibnju/maju, listopadu/oktobru i studenom/novembru.

Zdravlje je relativno dobro, iako može doći do neugodnosti sa zubima, kostima, zglobovima, kičmom, glavoboljom i probavom.

Vodenjak

Kod Vodenjaka se uvijek događa nešto novo i nepredvidivo. Čak i kad nema posebnih aspekata, ovaj znak kojim upravlja Uran sam sebe iznenađuje. On će praviti kvadrat iz Bika na osobe rođene u prvoj dekadi Vodenjaka, što će naročito u ženskom horoskopu prouzrokovati promjene na emotivnom planu, kao i preseljenja zbog tranzita Urana kroz 4. kuću. Kvadrat Urana na Sunce će kod mnogih Vodenjaka ukazivati na stresove u braku, s ocem, a možda i na razvod.

Ovo se naročito odnosi na osobe rođene tijekom 1975. i 1976. kada su Vodenjaci imale aspekt Sunce kvadrat Uran. Onima koji su u podznaku Lav, a nisu razvedeni, ova godina to lako može donijeti. Za one rođene u drugoj i trećoj dekadi, to će se događati kasnijih godina. Ipak, trigon Venere iz Blizanaca od proljeća do sredine ljeta može ukazivati na neku novu ljubav, jer će se Venera dugo zadržati u polju ljubavi (5. kuća).

U travnju/aprilu Saturn ulazi nakratko u Vodenjaka i ostat će tu do početka srpnja/jula pa može nagovijestiti neke probleme oko posla i financija. Ipak, nije nedostatak novca u pitanju, koliko su izvjesni troškovi u tom periodu. Možda kupovina automobila, uplata ljetovanja ili sređivanje stana.

Zdravlje je generalno dobro, iako živčani sistem uvijek može biti osjetljiv. Kod žena štitna žlijezda, povišen šećer, gojaznost, kao i ginekološki problemi. Gotovo sve ovo je uzrokovano stresovima i gledajte da se makar ne živcirate oko nebitnih stvari, kojima dajete preveliki značaj bez potrebe. Godina će svakako biti dinamična s puno druženja, putovanja, lijepim godišnjim odmorom i novim poznanstvima.

Ribe

Posljednji znak Zodijaka, Ribe, imat će prilično lijepu 2020. Sve spore planete, kao što su Saturn, Uran, Pluton pa čak i Jupiter, gotovo cijele godine daju podršku ovom znaku. Počevši od ljubavi, tj. Venere koja će ući u znak Riba već 14. siječnja/januara, koja nosi nagovještaj lijepih ljubavnih doživljaja.

S obzirom da su Ribe vodeni znak, najvažnija stvar za njih su emocije. Dovoljno je da malo nešto ne bude kako treba pa da se ovaj znak skroz poremeti. Venera će na samom početku godine donijeti lijepe dane provedene sa svojim partnerom, a ako ga nema, ovo je pravi period za upoznavanje nekog novog. Venera će boraviti u Ribama do 7. veljače/februara, kada polako ulazi u znak Vodenjaka. To je prvi period kad vam se u 2020. otvaraju vrata za ljubavnu romansu.

Naravno da to nije jedini period, ali je prvi koji će Ribama donijeti neke lijepe stvari. Ovaj period nije dobar samo za ljubav, već generalno za mnoga zadovoljstva i uživanja. S obzirom da je polje braka aspektirano od više planeta, ne bi me čudilo da mnoge Ribe uđu u brak u 2020. godini. Vrijeme za trudnoću je kada Venera bude u Raku, što je od 7. kolovoza/avgusta do 5. rujna/septembra. Ovo je također drugi dobar period za ulazak u ljubavnu vezu.

Tranzit Venere kroz polje ljubavi će sigurno mnogim Ribama uljepšati život. Neptun će se kretati kroz Ribe, što može ukazivati na neke iluzije ili lošu procjenu. Ovo su, inače, sklonosti Riba pa obratite pažnju jeste li dobro procijenili neku osobu, jer vam se često događaju razočarenja. Vi, jednostavno, želite vjerovati u lijepo, bez obzira što vam intuicija govori drugo. Slušajte svoju intuiciju i sigurno ćete se manje razočarati.

Poslovno ćete osrednje biti zadovoljni, a one Ribe koje nisu zaposlene, posao mogu očekivati u ožujku/martu, travnju/aprilu pa tek u listopadu/oktobru. Što se novca tiče, snalazit ćete se nekako. Možda često kupujete nepotrebne stvari pa je možda to uzrok manjka novca u novčaniku.

Zdravlje je optimalno dobro, ali mogu se dogoditi oscilacije u raspoloženju, pad tlaka, prehlade i manje stomačne smetnje. Tijekom ljeta pijte veću količinu tekućine.

24časa.hr

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori