Ostat će samo ona uz koju ćemo provesti svako popodne uz kafu, u miru i tišini vlastitog doma, ona čijem zagrljaju ćemo žuriti svaki dan, ona sa kojom ćemo se radovati tom što starimo, radovati se svakom novom jutru, radovati se svakom zalasku sunca. Ostat će najbolja majka, domaćica, ljubavnica, sve u jednoj ženi. Ostat će samo ona koja nam je suđena, i samo ona je prava.

Zodijak ima odgovor na sve, pa i na pitanje kakva ste domaćica. Šta mislite, da li su zvezde pogrešile?

Lav

Mitom i pretnjama pokušavate da nagovorite ukućane da umesto vas srede stan. Ako to ne upali, sve ih izbacujte iz kuće tvrdeći da ćete to najbolje uraditi sami.
Čim se ukućani razbeže, uzmiate telefon i zovete servis za čišćenje.

Djevica

Zgražavate se kako vam stan izgleda posle dva dana nečišćenja, pa se naoružani svim mogućim sredstvima za čišćnenje bacate na posao i trošite ih nemilice.
Kada vam kuća zablista, zadovoljno sedate pred televizor na kojem je program o zagađenju Zemlje hemijskim sredstvima za čišćenje. Opet zgroženi, i s grižom savesti, već sutradan se uključujete u akciju zelenih.

Vodolija

Čisteći stan na pamet vam padaju originalne ideje o preuređivanju, pa se ne želeći da gubite vreme, odmah bacate na premešanje nameštaja.
Na kraju dana u vašoj kući vlada haos, jer se se frižider nekako našao u kupatilu, a krevet na terasi.

Blizanci

Istovremeno kuvate ručak, ribate kadu i čuvate dete. I to vam ide fantastično. A onda vam zazvoni telefon i vi posle pola sata ćaskanja shvatate da vam je ručak zagoreo, a dete nestalo. Srećom, pronalazite ga kako se igra u poplavljenom kupatilu.

 

 

zenablic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori