Znatiželjni ste kakvi izazovi vaš horoskopski znak očekuju u 2020. godini? Kakvi god oni bili, zvijezde imaju savjet koji će vam pomoći da se lakše nosite s njima. Doznajte i koja bi bila najbolja odluka da vaš znak donese u 2020., kao i vaš najsretniji broj u ovoj godini.

OVAN

Savjet za 2020. godinu: Usporite, čuvajte energiju i prakticirajte metode opuštanja poput meditacije i joge. Sada je vrijeme da razradite i realizirate ideje o kojima razmišljate već neko vrijeme i da učvrstite odnose s ljudima koji su vam bitni. Možete očekivati puno mirniju i plodonosniju godinu jer je kaotični Uran nakon sedam godina napustio vaš znak.

Najbolja odluka: Biti strpljiv.

Najsretniji broj: 9

BIK

Savjet za 2020. godinu: Izbjegavajte sklonost opsesivnom ponašanju i naučite nove načine kako da se opustite, kuhajte iz ostataka, uzgajajte začinsko bilje i povrće; pročistite svoj prostor. Ne zatrpavajte um s trivijalnostima – pokušajte ga pročistiti zapisujući misli na papir. Kako je Uran ušao u vaš znak, možete očekivati želju za novim projektima, svježim idejama pa možda i promjenu posla.

Najbolja odluka: Izaći iz zone komfora.

Najsretniji broj: 6

BLIZANCI

Savjet za 2020. godinu: Pokušajte prakticirati život u trenutku, izbjegavajte se upuštati u rasprave s ljudima s lošom energijom, budite dobri prema sebi i u potrazi za novim načinima učenja kako biste svoj um njegovali znanjem. Život koji se temelji na istini u ovoj će vam godini biti jedna od najvažnijih stvari. Ne budite previše kritični prema sebi – prije svega, volite sebe.

Najbolja odluka: Umjereno koristiti društvene mreže.

Najsretniji broj: 5

RAK

Savjet za 2020. godinu: Budite zahvalni na svemu što ste postigli, na svemu što imate i što jeste. Pokušajte negativnosti preokrenuti u pozitivnosti i vjerovati u dobrotu ljudi. Napokon ćete dobiti priliku da pročistite prošlu karmu mijenjajući toksične navike. Ove godine “nemilosrodni” Saturn nakon tri godine napustit će vaš znak što će vam vratiti optimizam.

Najbolja odluka: Biti glasan i jasan.

Najsretniji broj: 1

LAV

Savjet za 2020. godinu: Dajte ljubav sebi i drugima bez očekivanja jer tako ćete izbjeći nevolje. Plešite, svirajte i kroz pokret pustite energiju srca da teče. Pokušajte vlastiti ego staviti u drugi plan. U ovoj godini bit ćete osnaženi energijom vama suprotnog znaka, vodenjaka humanitarca. Što više date drugima bez da išta očekujete zauzvrat, to ćete biti sretniji.

Najbolja odluka: Štedjeti novac.

Najsretniji broj: 1

DJEVICA

Savjet za 2020. godinu: Zapitajte se “je li ovo zaista važno?” prije nego što počnete previše analizirati i paničariti. Opustite se i unesite u svoj život više smijeha i sreće. Ovo je dobra godina da ostvarite ciljeve i projekte o kojima već dugo razmišljate. Zemljani znakovi bit će posebno aktivni u 2020. godini, što će i vas pokrenuti, sve dok ne dopustite da vas strah od kritike i pretjerana potreba za kontrolom ne ograničavaju.

Najbolja odluka: Zauzeti stav.

Najsretniji broj: 5

VAGA

Savjet za 2020. godinu: Radite na tome da vam svi aspekti života budu u ravnoteži, izbjegavajte zanemarivanje vlastitih potreba i samosvijesti te usvajajte zdrave načine života. Važno je da razriješite bilo kakve razmirice s drugima i izbjegavate situacije koje vas energetski i podsvjesno iscrpljuju. Usmjerite vlastitu energiju na to da oko vas, i kod kuće i na poslu, vlada mirno okruženje i fer kompromis.

Najbolja odluka: Više vježbati i biti fit.

Najsretniji broj: 6

ŠKORPION

Savjet za 2020. godinu: Otpustite ono što zamjerate drugima i pomognite onima koji to ne mogu napraviti sami, budite empatični, ostavite prošlost u prošlosti i krenite dalje. Bit ćete osnaženi energijom Marsa, planeta privlačnosti, a naročito naglašena bit će vaša sposobnost intuicije na koju se u ovoj godini itekako možete osloniti. Još bolje ćete funkcionirati uz prakticiranje metoda meditacije i mirnog sjedenja.

Najbolja odluka: Više se koristiti riječima.

Najsretniji broj: 9

STRIJELAC

Savjet za 2020. godinu: Suočavajući se sa samima sobom, život vam je dao priliku da rastete. To će osnažiti vašu dušu i osigurati da budete na pravom putu na dubljoj razini. Izbjegavajte pretjerano uživanje i prigrlite umjerenost. Ulazak Marsa u vaš znak u siječnju bit će prilika da se ponovno povežete s dubljim aspektima vaše naravi i da pažljivije osluškujete vlastito srce.

Najbolja odluka: Puniti se energijom.

Najsretniji broj: 3

JARAC

Savjet za 2020. godinu: Tjelovježba i izleti u prirodu daleko od strke i zahtjeva svakodnevnog života pomoći će vam da održavate visoku razinu serotonina. Proteklih nekoliko godina bile su prilično izazovne, a u 2020. naučit ćete prihvatiti prošle događaje i krenuti dalje zahvaljujući i Jupiteru, planetu sreće, koji će čitavu godinu biti u vašem znaku. Lakše ćete pronaći unutarnji mir i zadovoljstvo.

Najbolja odluka: Isprobati novi hobi.

Najsretniji broj: 8

VODENJAK

Savjet za 2020. godinu: Neka vaša spavaća soba bude vaše utočište u kojem ćete pronaći spokoj nakon svakodnevnih obveza. Stvorite u njoj mirno i opuštajuće okruženje, isključite mobitel i njegujte svoj um pomoću meditacije te glazbe i umjetnosti. U 2020. ulazimo u novo doba vodenjaka, kakvo nismo imali od 1960-ih pa možete očekivati velike i uzbudljive životne promjene. Pazite da od tolikog uzbuđenja ne izgorite – naučite prepoznati kada vam je potreban odmor, povucite se i napravite pauzu.

Najbolja odluka: Izbjegavati pretjerano kritiziranje.

Najsretniji broj: 8

RIBE

Savjet za 2020. godinu: Pazite na to da redovito hranite svoj duh i izražavate svoje osjećaje kroz kreativne medije poput umjetnosti i glazbe, izbjegavajte eskapističko ponašanje i prakticirajte duhovnost kao oblik samosvjesnosti. U 2020. moći ćete u potpunosti biti svoji i to će biti fantastično.

Otvaraju vam se mogućnosti da ostvarite nevjerojatne stvari, ovo je godina u kojoj će vaša sanjarska priroda slaviti jer ćete shvatiti da snovi nikada nisu preveliki.

Najbolja odluka: Otpustiti zamjeranja.

Najsretniji broj: 3

zadovoljna.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori