Saznajte koji je najbolji način za obnavljanje i osnaživanje ili zabavu prema astrološkom znaku.

Ovan

Akcija, pokret, akcija… Ovnovi vole da budu fizički aktivni, a ako im nedostaje vremena, postaju nervozni. Kretanje oživljava njihovo raspoloženje.

Bik

Bikovi vole da kupuju stvari koje su skupe. Oni vole estetiku i žele luksuzne predmete, iako ih je teško priuštiti. Novi komad nakita ili modni komad odeće odmah će osvežiti njihov duh i doneti osmeh na njihova lica.

Blizanac

Smeh do suza sa osobom sa kojom ste bliski najbolja je terapija za Blizance, koji se po prirodi vole smejati i zabavljati. Njihov smeh je zarazan, kao i energija svih ostalih.

Rak

Ukusna večera ili piće je ono što će osvežiti Rakove. Skloni su da drugima pomažu pre nego sebi. Zato je dobro što ponekad uživaju u sebi – ako im skuvate omiljenu hranu ili im nabavite njihovo omiljeno piće, oni će odmah postati novi.

Lav

Lav je najviše opušten i živ kada pleše. Pogotovo ako ima publiku. Ohrabrite ga omiljenom muzikom!

Devica

Masaža će regenerisati njihovo telo i um, osloboditi svu napetost i nadahnuti ih snagom za nove izazove. Očarajte ih ugodnim mirisom ulja za masažu, što će dodatno probuditi njihova čula.

Vaga

Poseta muzeju, galeriji ili šetnja prirodom probudiće njihov duh i oživeti njihov već bogati unutrašnji svet, koji je ponekad, zbog obaveza i nedostatka odmora, prilično snužden.

Škorpija

Škorpija se stvarno aktivira samo kada se bori. Ako postavite izazov, pomoći ćete Škorpiji da brzo identifikuje svoje ciljeve i motiviše se za uspeh, bilo da konačno priušti to vreme sebi, ili da završi posao koji ga muči.

Strelac

Voli prirodu i duge šetnje. To ga podmlađuje i oslobađa. Naročito u dobrom društvu, gde može da razgovara satima, prikupljajući kilometre i radeći nešto dobro i za telo i za mozak i um.

Jarac

Mnogo puta akumulira negativnu energiju, koju ne zna da utroši jer ima previsoke zidove. Kad se odrekne svoje stroge unutrašnje straže, može se otvoriti radosti i lepoti života.

Vodolija

Autentičan smisao za humor Vodoliju brzo oslobode i podignu njihove vibracije. Izvući će najviše iz gledanja crnog humora ili originalnog smešnog videa.

Ribe

Ribe su vrlo u skladu sa ritmom svemira i često im pomaže da bace tarot karte. To ih uverava i budi, jer dobijaju potvrdu da su njihove sumnje bile tačne.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori