U suprotnom, možemo brzo odustajati od započetog, ne znajući tačno šta želimo da postignemo.

Napravite sebi idealnu atmosferu...

Mars ulazi u znak Vage u petak i boraviće u ovom znaku sve do 19. novembra. Budući da je ovo znak u kojem je Mars u izgonu, biće potrebno da radimo sa svojom energijom tako da je snažno fokusiramo. U suprotnom, možemo brzo odustajati od započetog, ne znajući tačno šta želimo da postignemo.

Mars kao planeta koja govori o tome gde mi fokusiramo svoju energiju, kada se nađe u znaku Vage, govori da se možemo fokusirati na sve što ima estetski pečat, na bilo koji domen javnog života, na odnosne sa drugima i primarno - kako znak Vage označava lepotu i sklad, biće nam važno da ostavimo dobar utisak. Potrebno je da se uskladimo sa drugima, ali isto tako da pratimo svoje reakcije i ne potiskujemo negativne emocije samo da bismo ostavili utisak ljubazne osobe. 

Za vikend nas očekuje mirnija atmosfera, budući da neće biti planetarnih aspekata. Mesec će prolaziti kroz znak Jarca - iako nas može pozivati na radnu atmosferu, s obzirom da će Mesec obrazovati prvo konjunkciju sa Saturnom pa posle sa Plutonom, biće nam potrebno da predahnemo i posvetimo se odmoru svog tela. Napravite sebi udobnu i prijatnu atmosferu, oslobodite se mentalnosti i negujte tišinu! “Ćutanje je odmor duše.” 

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori