Ona nije savršena, ali nisi ni ti. I vas dvoje možda nikada nećete biti savršeni zajedno, ali ako te ona može nasmejati, naterati te da se dvaput zamisliš, priznati da je ljudsko biće i da greši, drži se nje i daj joj najviše što možeš. Možda neće misliti o tebi svake sekunde u toku dana, ali će ti dati deo sebe za koje zna da ga možeš slomiti – njeno srce.

Ovan

Ovna najviše nervira čekanje. Njemu je najveća noćna mora da bude strpljiv i da čeka, u redovima, na telefonskoj liniji ili bilo gde drugde. U ovakvim situacijama Ovnovi jednostavno pošize.

Bik

Selidba je najstresnija stvar za jednog Bika. Naravno, pakovanje i premeštanje sa jednog mesta na drugo stresno je za sve, ali Biku zaljubljenom u stabilnost haos zbog selidbe izgleda kao horor film. Nemojte da se iznenadite ako ga zateknete kako od nervoze plače u kupatilu.

Blizanci

Blizanci se groze strogog rasporeda. Oni su slobodnog duha, pa ne vole da se pridržavaju čvrstih pravila, a naročito mrze striktne rokove i rutinu. Usiljena tačnost narušava njihovu nezavisnost, što izaziva trenutni napad panike.

Rak

Rakove izluđuje raskid. Iako je svima teško kada se veza prekine, Rakovi jednostavno ne mogu da se suoče sa tim. Za njih je gubljenje partnera kao gubljenje sebe samih. A to je svakako veoma bolno.

Lav

Lavovi zareže kada nešto nije po njihovom. Jaki i samopouzdani Lavovi mogu da izdrže skoro sve, osim toga da nije sve kako oni hoće. A pošto je Lav temperamentan, njegovi izlivi besa su veoma dramatični.

Djevica

Devicu najviše izluđuje nered. Neuredni cimeri, haotična porodica i nedovoljno pažljivo održavanje hotelske sobe izazivaju nervni slom kod Device.

Vaga

Vaga se užasava konflikta. Drugi mogu da se svađaju, ali ako su Vage upletene u svađu, osećaju se kao da se ceo svet obrušava na njih. Oni se povijaju i popuštaju kako bi što pre izgladili svađu.

Škorpija

Škorpije se najviše uznemire zbog neverstva. Iako je svima teško kad ih partner prevari, Škorpiji, koja je opsednuta intimnošću, neverstvo je najgori oblik izdaje. Kada ih partner prevari, Škorpije besne i postaju opsednute time u toj meri da godinama ne mogu da se oporave.

Strijelac

Strelčeve izluđuje statičnost, stalnost. Oni žude za avanturom, za novim iskustvima i novim idejama. Kada se osete kao da stagniraju u bilo kojoj oblasti života – u vezi, na poslu i slično – osećaju se zarobljeno i šize zbog toga.

Jarac

Jarac se najviše uznemiri ako ga otpuste sa posla. Kada cenite finansijsku sigurnost i svoj posao kao što ga ceni Jarac, otpuštanje vas mora potresti u korenu. Srećom, Jarčevi imaju 6 rezervnih planova, ali ipak ih boli.

Vodolija

Vodolije najviše nervira nepravednost. Većina nas nauči da život nije fer već tokom prvih dana u vrtiću, ali Vodolije odbijaju da prihvate tu činjenicu. Bilo koja vrsta nepravde dovodi ih do ludila.

 

 

 

 

 

 

malihoroskop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori