Pazite, ovo su mogući sukobi usled nerazumevanja i različitih stavova u odnosu na partnera. Zato budite taktični. Ukoliko ste slobodni, vi ste inicijator flerta, udavaranja I veze.

Ovan

Planeta koja vlada vašim znakom se preselila u znak Blizanaca. Tokom aprila ćete primetiti kako ste aktivniji, brži i skloniji akciji. Takođe, pritisak koji je bio prisutan poslednjih nekoliko nedelja iščezava. Mars boravi u vašem prirodnom trećem polju što može izazvati napete odnose sa mlađom rodbinom. Povremeno ćete biti sarkastični prilikom komunikacije, a savetuje se oprez u saobraćaju. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, imaćete potrebu da se izolujete, a to može uticati na odnos. Bilo da ste slobodni ili ne, ovo je mesec kada će se ukazati prilika za tajne veze. Dobro razmislite da li želite u to da se upuštate, posebno što je moguće da je osoba za koju ste zainteresovani zauzeta. Vitalni ste pa ćete se više kretati I baviti sportom.

Bik

Pripremite se za kvalitetan period. Za početak, obnavljate energiju i više se nećete zaustavljati. Nedostatak volje koji se kod većine vas javio tokom marta polako jenjava. Prioritet će vam biti finansijska situacija, odnosno, materijalna sigurnost. Razlog za brigu nemate, ali znajte da će nepredviđenih troškova biti, moguće čak I u vidu pomoći nekom drugom. Venera, koja ujedno i vlada vašim znakom je u Ribama i u povoljnom aspektu sa vašim Suncem pa ćete na svim poljima napraviti značajan korak napred. Ukoliko ste zauzeti, sada je prilika da se kvalitetno posvetite voljenoj osobi. Ako ste još uvek usamljeni, moguće je zaljubljivanje u osobu koja je prilično tajanstvena što će vas izazvati da još više istražujete. Zdravlje je u redu.

Blizanci

April će pripadnik vašeg znaka biti dinamičniji nego inače. Ipak, Mars je napustio vaše prirodno dvanaesto polje što govori o prestanku pritajene napetosti koju ste uspevali, doduše teško, kontrolisati. Na svim poljima ćete biti aktivniji. Planeta poznata kao “mala sreća” se na lazi u vašem prirodno polju karijere I statusa pa su moguća priznanja za zasluge, ali i napredovanja na koja dugo čekate. Na polju ljubavi se mogu desiti strastveni momenti. Pazite, ovo su mogući sukobi usled nerazumevanja i različitih stavova u odnosu na partnera. Zato budite taktični. Ukoliko ste slobodni, vi ste inicijator flerta, udavaranja I veze. Moguće povrede zato oprezno sa oštrim predmetima. Budite umereni ako se bavite sportom.

Rak

Na poslovnom planu vam ide dosta tog na ruku. Planeta Jupiter u aprilukreće retrogradnim hodom, tačnije desetog aprila, što znači da je sada vreme za malu rekapitulaciju onoga što ste do sada uradili. Iako ćete imati osećaj da stojite u mestu, ne očajavajte, jer će posla biti a javiće se i kontakti iz prošlosti sa kojima ste nekada želeli uspostaviti saradnju. Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem, a do sada niste imali sreće, aprila je mesec koji može donetine očekivani poziv potencijalnog poslodavca. Savet je da ne tražite previše, već da prihvatite ponudu jer će vam to biti od koristi u budućnosti. Na polju ljubavi, Venera u povoljnom aspektu donosi harmoniju i stabilizaciju u postojećem odnosu. Slobodnim Rakovima se ukazuje prilika da započnu novu ljubav. Ova planeta se u poslednjoj nedelji aprila seli u znak Ovna pa se mogu javiti trzavice. Zdravlje je u redu.

Lav

Povoljan aspekt Sunca na vaš horoskopski znak tokom prve tri nedelje meseca vam omogućava da realizujete planove koji već neko vreme stoje sa strane i čekaju pravi trenutak. Komunikacija sa okolinom se značajno popravlja ali važne razgovore ipak ostavite za period nakon sedmanaestog aprila jer će planeta komunikacije tada biti u daleko povoljnije aspektu za vas. Takođe, planeta ljubavi u drugoj polovini meseca ulazi uznak Ovna i njena vatrena energija će vam omogućiti da sklopite kvalitetne dogovore, poslove ili da jednostavno harmonizujete odnose koji su na neki način oštećeni. Ovo se tiče i ljubavnog života, a Veneri će pomoći i Mars u znaku Blizanaca, tako da ćete moći izgladiti napet odnos sa voljenom osobom koji se sigurno desio u prethodnom mesecu. Slobodni pripadnici vašeg znaka se trude da osvoje osobu koja će ih zainteresovati. Ne budite previše transparentni. Zdravlje je stabilno.

Devica

Vaša planeta se još uvek nalazi u Ribama, bar do prve polovine meseca i zato je i dalje važno da ne započinjete nove poslovne projekte, već da se bavite tekućim i prošlim obavezama jer je još uvek prisutna Merkurova “senka”. U drugoj polovini aprila ete se fokusirati na novac, dugovanja i vraćanje istih. Moguće je brzo rešenje. Takođe, moguća su i putovanja u inostranstvo, što će vam prijati, bilo da je razlog profesionalne ili privatne prirode.Tokom prve polovine meseca Merkur i dalje, zajedno sa Venerom, tranzitira vašim prirodnim poljem partnerstava. Imate priliku da se više posvetite voljenoj osobi, ali do sedamnaestog aprila ne donosite nagle zaključke i vodite se intuicijom. Ovo može biti veoma kvalitetan mesec na polju ljubavi. Ukoliko ste usamljeni, Venera “gleda” direktno u vas i vrlo vas teško može zaobići nova ljubav. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Pred vama je mesec u kojem ćete se najviše posvetiti poslu. Planeta “mala sreća” prolazi ovim poljem pa su moguća napredovanja, dodatni, unosni poslovi honorarnog tipa i slično. Ukoliko vam je potrebna podrška, ona će doći od strane žena. Pored toga, ovo je idealan period za sve one koji se bave nekom vrstom umetnosti ili uređenjem enterijera. Budite obazrivi ukoliko putujete u inostranstvo. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti distanciraćete se u odnosu na voljenu osobu. Slobodni pripadnici vašeg znaka mogu osetiti naglašene simpatije pa I emocije prema nekome sa kime radite. Ne činite ništa pre sedamnaestog aprila, jer ćete možda sami sebe ubediti sebe da je to nešto jače negošto je zaista. Proverite žlezde.

Škorpija

Pred vama je mesec u kojem ćete intenzivno razmišljati o novcu, posebno onom koji ste pozajmili. Vraćanje kredita ali i povratak sopstvenog novca će vam biti važan a mogu se desiti i poteškoće, usled velike želja da što pre rešite zacrtano. Ne uzrujavajte se jer Jupiter u polju novca daje podršku i benefite. Na polju ljubavi, April donosi prilično zanimljive događaje. U ovom vašem prirodnom polju se nalazi Venera ali I Merkur, koji je tu prve dve nedelje meseca. Telefon će vam se usijati, na kraćem putu se može desiti romansa koja će vas poprilično prodrmati. Proverite da li je osoba zauzeta pre nego što bilo šta preduzmete. Ukoliko ste zauzeti, sa voljenom osobom ćete razgovarati I potomstvu, željama I planovima koji se tiču budućnosti… Ako ste u mogućnosti, April je idealan za kraći, zajednički put. Zdravlje je u redu, ali mesec nije pogodan za hirurške intervencije.

Strelac

Jupiter je u vašem znaku i dalje, ali će od desetog aprila krenuti retrogradnim hodom. Naravno, svaka planeta, osim Sunca I Meseca ima svoje retrogradno kretanje, a sada je došao red na Jupitera. Ne, nećete imati štete, sada je vreme da se napravi rekapitulacija onoga što ste do sada postigli I da ponovite “gradivo” tamo gde je to potrebno. Na polju ljubavi može doći do nerazumevanja potreba suprotne strane I zato ne donosite nagle zaključke. Još jednom preispitajte svaki razgovor. Pored toga, sada, zajedno sa voljenom osobom možete raditi na planovima koji su do nedavno bili zapostavljeni. Slobodni pripadnici vašeg znaka ljubav mogu pronaći u okolini doma, ili čak ljubav može zakucati na njihova vrata. Zdravlje je u redu.

Jarac

Pred vama je mesec koji će doneti pojačanu komunikaciju sa okolinom, a posebno sa braćom I sestrama I porodicom uopšteno. Neki od vas će razmišljati o preseljenju, iz bilo kog razloga: potreba za promenom, većim prostorom I slično. Benefična planeta je uz vas pa ćete prevazići prepreke na koje budete nailazili. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će se porpilično posvetiti voljenoj osobi u želji da poprave komunikaciju I da se zbliže. Ukoliko ste slobodni, planeta ljubavi je u vašem prirodnom polju komunikacije I kraćih putovanja I očekuje vas prilično dinamičan April u smislu ljubavi. Zdravlje je dobro, ali su moguće stomatološke intervencije.

Vodolija

Odahnućete iako ste prilično trpeljivi bili u prethodnih nekoliko nedelja. Planeta Mars je pravila napet aspekt sa vašim Suncem I stvarala unutrašnju nervozu a kod nekih od vas je donela I otvorene sukobe sa okolinom. Sada je ova planeta u odličnom aspektu sa vašim znakom I donosi obnavljanje energije, harmonične odnose sa nadređenima, proaktivniji ste I smireniji. Na polju ljubavi, ako ste slobodni, srodnu dušu možete sresti preko članova svoje porodice, u restoranu… ukoliko ste zauzeti, a bili ste u nestabilnom odnosu, sada je vreme da se to popravi I u tome ćete uspeti. Vitalni ste I javiće se želja da se fizički aktivirate.

Ribe

Prve dve nedelje meseca ćete biti pod uticajem Merkura u vašem znaku koji se oporavlja od retrogradnosti pa je neophodno da I dalje budete oprezni, u vašem slučaju, na svim poljima. Proveravajte I dalje informacije koje dolaze do vas. Od sedamnaestog aprila vaš fokus će biti na finansijama, mogu se desiti kraća poslovna putovanja I dodatni honorari. Planeta ljubavi se nalazi u vašem prirodnom polju ličnosti I zato blistate I opčinjavate okolinu. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će imati želju da razjasne nesporazume koji su se desili u prošlosti sa partnerom, ali je preporuka da se to uradi tek u drugoj polovini meseca. Slobodnim Ribama ljubav kuca nav rata, moguć je kontakt stare ljubavi I to će ih zbuniti na trenutak ali će se ipak odlučiti za novu osobu. Zdravlje je dobro.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori