Do sredine meseca ne menja se finansijska situacija, a u drugom delu aprila preuzimate potpunu kontrolu nad novcem.

Ovan
Početak meseca donosi promenu energije i dinamike, pa sve gde ste mislili da ste blokirani sada će biti prohodnije. Očekuju vas kraća putovanja, ali svađe sa najbližom okolinom. Poslovna atmosfera se ne menja nešto puno, sem što će od odruge polovine aprila početi da se ponavljaju neki stari problemi. Zauzete Ovnove očekuje malo lakši period, u kome će dominirati potreba za prepuštanjem. Slobodni Ovnovi imaju šansu za afere ili kratke tajne avanture.
Do sredine meseca ne menja se finansijska situacija, a u drugom delu aprila preuzimate potpunu kontrolu nad novcem.
Mogući su problemi sa glavoboljom i lošom ishranom.

Bik
April donosi potpunu promenu vašeg fizičkog i psihičkog stanja. Imaćete malo pozitivniji stav, a i energija će se podići. Na poslu ćete biti zainteresovani da pokažete nove ideje i rešanja, koja mogu izazvati pozitivnu reakciju među nadređenima. Zauzeti Bikovi
postaju malo „mekši“ i romantičniji pa će zbog toga partner promeniti svoj stav. Slobodne očekuje flert sa osobom koja se predstavlja kao prijatelj.
Biće nekoliko neplaniranih izdataka koji mogu da se uduplaju, pa pripazite na novac i ušteđevinu.
Moguće su oticanja usled previše soli i šećera.

Blizanci
April donosi potpunu promenu naličnom planu. Mnogi će prekinuti odnose i ući u krug razočarenja i nezadovoljstva. S druge  trane, ovi sllobodni mogu da očekuju avanture koje će im podići samopuzdanje. Svadljivost i razdražljivost će dominirati tokom ovog
meseca, a to bi trebalo iskoristiti za fizičku aktivnost kao vid rasterećenja. Brige zbog finansisja ne jenjavaju, ali se polako nazire rešenje. Mnogi pripadnici znaka će imati ozbiljnije životne preokrete.
Moguće su povrede ruku i glave.

Rak
Mnogi rakovi će biti izazvani na mnogim poljima. Za početak potrebno je da se obrati pažnja na pojedine spletke i tračeve, jer oni mogu da ugroze posao ili potencijalnu poziciju. Zauzteti su se skroz udaljili od partner i pronašli su izlaz u ignorisanju svega.
Slobodne očekuje neki malo nemirniji period, sve će biti kreni/stani sve do sredine meseca. Druga polovina obećava veću akciju.
Finansijski ne bi trebalo da bude problema, ali nije preporučljivo da se prave veliki izdaci.
Pokušajte da uvedete malo dijetalniju ishranu.

Lav
Lavovima će za nijansu biti lakše nego prošlog meseca. Neki veliki posao je obavljen, ali tu nije kraj. Stižu novi izazovi, a sve zarad testiranja izdržljivosti i discipline. Novac će pristizati, ali ćete morati i da radite. Partnersk odnosi prelaze u mirniju fazu, a mnogi planovi će morati da se promene. Slobodne očekuje poznanstvo sa zauzetom osobom ili sa nekim ko ne zna šta želi.
Zdravstveno stanje je bolje nego inače, a mogući su bolovi u kičmi.

Devica
Intezivno se bavite preuređenjem ličnog prostora. Izbacujete ljude koji vam nisu prijatelji i stari nameštaj. Poslovno napredujete, ali se i iscrpljujete. Zauzete Device konačno pronalaze zlatnu sredinu u partnerskim odnosima i ponovo se zaljubljuju. SLobodnima
su zagarantovani lepi trenuci i neki romantični momenti. Bitno je da pokušate da se zaustavite u trošenju novca, ali će neplanirani izdaci da vam vežu ruke. Uzdržite se od komentara kada razgovaate sa roditeljima.
Opušteniji san će vam popraviti imunitet.

Vaga
April donosi malo smireniju atmosferu na poslu i nalet pozitivne kreativne energije. Odnos sa kolegama se poboljšava, takođe.
Zauzete Vage će postati malo blaže i nežnije prema parteru, dok će slobodne skoro sigurno da se zaljube. Ono gde može potencijalno da leži problem je u pomalo agresivnijem i nestalnijem stavu suprotne strane. Pripazite se naglog trošenja na skupocene stvari, specijalno one koje svaki dan koristite.
Druga polovina meseca je izuzetno loša za ulaganja.
Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Škorpija
Ono o čemu ne morate da brinete je ljubavni život. Bilo da ste zauzeti ili slobodni, na ovom polju, sve će doći u red. Bićete izazvani raznim događajima, pa ćete nekada reći i nešto što ne mislite. Pojačana je seksualna energija. Na poslu ćete imati
šarenolike dane, borite se slobodno za to mesto ili napredovanje koje ste zacrtali. Nervoza i napetost će loše uticati na varenje, ali u smoguće i urinarne infekcije. Finansije stagniraju.

Strelac
Strelčevima je sve u znaku novca i borbe na radnom mestu. Tokom aprila vas očekuje nekoliko izazova na polju komunikacije sa klijentima kao i sa saradnicima. Tek u drugom delu meseca možete da očekujete priliku za neke konkretnije poteze. Uaziuzeti mogu ući
u nepotrebne konflikte već početkom meseca i to zbog različitih želja u vezi tog kuda bi odnos trebalo da ide. Slobodni mogu da očekuju dosta dinamike po pitanju novih osoba i simatija.
Druga polovina meseca donosi neke dinamičnija dešavanja. Fizičko
iscrpljivanje na radnom mestu ostavlja posledice.

Jarac
Ništa vam drugo ne preostaje nego da konačno stavite tačku tj odlučite u kom pravcu ide vaš odnos u kome niste srećni. Ceo april mesec će biti obojen partnerskim odnosima, bilo da ste singl ili zauzeti. Slobodni mogu da očekuju dvostruke signale koje ne mogu da dešifruju, ali ta situacija neće trajati dugo. Potrebno je da napravite bolju organizaciju na poslu, ali i da ućivate u dosadašnjim uspesima.
Mogući su sukobi na radnom mestu. Prilivi novca stagniraju pa sačekajte drugu polovinu meseca za veće kupovine. Moguće su upale disajnih organa.

Vodolija
KOnačno će se smiriti nesporazumi i haotično poslovanje. Druga polovina meseca obećava neke nove povoljnosti na polju posla,
specijalno ako putujete. Zauzete Vodolije neće moći da se smire na jednom mestu, pa će to praviti dodatne probleme u odnosu.
Slobodne očekuje potencijalni kontakti sa nekime koga već znaju. Promenite pristup koji imate prema nepoznatima.
Finansijska situacija se već smiruje početkom meseca.
Prekontrolišite osnovnu krvnu sliku.

Ribe
April će biti idealan za posao i planove. U drugoj polovini meseca će biti nekih finanasijskih poteškoća koje nećete moći da rešite odmah. Poslovna atmosfera će biti povoljna i potrebno je da iskoristite sve povoljnosti koje se budu nametale. Zauzeti pripadnici znaka će imati malo mirniju atomosferu nego prethodnog meseca, dok slobodni mogu da očekuju dosta prilika za avanture.
Ne budite egocentrični u odnosima.
Potencijalno su mogući problemi sa probavom.

žena.blic.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori