U nastavku saznajte šta vam ZVEZDE spremaju za mesec APRIL...

OVAN

U aprilu svi Ovnovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju stabilan odnos sa voljenom osobom. Uživaćete u vremenu koje provedete zajedno i neće vam smetati nijedna partnerova mana. U ovom mesecu bićete primorani da donesete važnu odluku i voljena osoba će vam u tome pomoći. Planirate zajedničko putovanje, ali uključićete i bliske prijatelje kako bi zajedno uživali na odabranoj lokaciji. Slobodni Ovnovi će ovoga meseca svojim šarmom osvojiti nove udvarače, ali će svaki vaš razgovor ostati na nivou flerta.

April će za pripadnike ovog horoskopskog znaka biti veoma povoljan mesec kada su u pitanju poslovni planovi. Imaćete mnogo obaveza, poslovnih putovanja i radnih zadataka koje bi trebalo da realizujete u narednom periodu. Imaćete dobar odnos sa kolegama kao i sa nadređenima, a smeši vam se i unapređenje. Iako vam finansijska situacija na početku ovog meseca nije stabilna, do kraja će se sve srediti, ne brinite. 

Posvetite više pažnje zdravijoj ishrani i ne zaboravite da se redovno krećete. 

BIK

Zauzeti Bikovi će ovaj mesec uživati u ljubavi koja iz dana u dan cveta i napreduje. Rešili ste sve probleme i nesuglasice sa voljenom osobom i sada je vaš emotivni odnos počeo da napreduje. Potrudi se da u aprilu posvetiš više pažnje svom partneru kako ponovo ne bi došli u nepovoljnu situaciju. Bikovi koji nisu u braku ili vezi će u ovom periodu upoznati zanimljivu osobu koja će ih osvojiti svojim humorom i stavom. Prepustite se i uživajte u divnim trenucima flerta i zabave.

Bikovi će na poslovnom planu u aprilu zablistati. Mnoge ideje koje su vam se motale po glavi u prethodnom periodu do kraja ovog meseca ćete sprovesti u delo. Budite spremni da rizikujete i ne plašite se neuspeha. Nastavite da vredno radite kao i do sada i uskoro ćete videti rezultate. Kada je reč o finansijama, čvrsto stojite na nogama što vam je samo podstrek da nastavite dalje.

U aprilu fokusirajte se na kvalitetnu ishranu i dovoljan unos tečnosti. 

BLIZANCI

Ukoliko ste u braku ili vezi, vaš odnos sa drugom polovinom je poprilično klimav i nestabilan. Vi ste sumnjičavi i nemate mnogo razumevanja za voljenu osobu. Svu krivicu prebacujete partneru iako ste svesni da ste zajedno krivi za situaciju u kojoj se trenutno nalazite i da oboje treba da snosite posledice. Ali ne brinite, do kraja meseca zakopaćete ratne sekire i ljubav će ponovo krenuti da cveta. Slobodni Blizanci će ovoga meseca biti fokusirani na prijatelje i porodicu.

Ovog meseca nećete imati dobru komunikaciju sa kolegama na poslu što bi moglo uticati na vaše poslovne planove. Maksimalno ste fokusirani na radne zadatke koji su vam dodeljeni i trudite se da sve prođe onako kako ste i zamislili. To vam stvara pritisak, ali nemate razloga za brigu jer sve savršeno funkcioniše.

Stres i nedovoljno sna utiču na vaše zdravlje. Pokušajte da se više odmarate u narednom periodu.

RAK

U prvoj polovini meseca u životima Rakova sve stagnira. Radićete sve kao i uobičajno i neće biti izraženih turbulencija niti velikog napretka. Međutim, druga polovina aprila će za vas biti magična. Odnos sa voljenom osobom će biti nikad bolji i to će se odraziti i na vaše ponašanje. Strasti i hemije između vas i vašeg partnera neće manjkati u ovom periodu, zato uživajte u svakom trenutku koji provedete zajedno. Rakovi koji nisu u braku ili vezi će uploviti u novu ljubavnu romansu sa osobom koju poznaju iz poslovnog sveta.

Rakovi će u aprilu raditi punom parom. Sve obaveze, poslove i zadatke koje ste do sad odlagali u aprilu ćete ih konačno realizovati. U tome će vam pomoći i kolege, pa zbog toga obratite više pažnje kako teče komunikacija između vas. Iako ćete na početku meseca imati utisak da poslu nema kraja, u drugoj polovini aprila će se sve rešiti.

Problemi sa stomakom, pazite šta jedete.

LAV

Lavovi će tokom aprila uživati sa partnerom u divnim i romantičnim momentima. Ako ste planirali da započnete zajednički život, da vezu krunišete brakom, ovo je pravo vreme za to. Posvetite se maksimalno svom partneru i potrudite se da mu u narednom periodu napravite neko iznenađenje jer ćete tako rasplamsati vašu ljubav. Slobodni Lavovi će nakon dužeg perioda upoznati osobu koja će ih ostaviti bez daha. Ne plašite se ako vaš odnos krene da napreduje.

Na poslu je situacija takva da ćete morati da odredite koji su vaši prioriteti jer drugačije nećete moći produktivno da funkcionišete. Zbog mnogobrojnih obaveza, stvari koje je potrebno da uradite su se nagomilale i ne znate odakle da počnete. Zato, dobro se skoncentrišite i odredite šta je to što prvo treba da uradite.

Zdravlje vam je solidno, ali ukoliko patite od nekih hroničnih bolesti, obavezno obavite redovne preglede.

DEVICA

Device koje su u braku ili vezi na ljubavnom planu očekuju turbulencije i nerazumevanje sa partnerom. Iako se trudite da sve razjasnite mirnim tonom, u nekim situacijama vam to ne uspeva. Udahnite duboko i dobro razmislite koji je razlog vaših burnih razgovora. Možda je samo vaš subjektivni osećaj da je to nešto veoma važno. Opustite se, do kraja meseca ćete opet dobro funkcionisati. Slobodne Device u ovom mesecu će se najviše posvetiti zabavi, prijateljima i flertu.

Ako planirate promenu posla ili samo položaja, april je idealan mesec za to. Svesni ste koliko znate i koliko vredite i baš zbog toga razmišljate upravo o ovoj odluci. Nemojte da dozvolite da vas strah i zabrinutost spreče. Imate maksimalnu podršku svih dragih ljudi i nemate potrebu za brigom.

Skloni ste urinarnim infekcijama, pripazite se u ovom periodu.

VAGA

Ukoliko ste u vezi ili braku, nesuglasice koje imate sa voljenom osobom na početku meseca moguće je da prerastu u veći sukob zato povucite ručnu u nekim situacijama. Zbog toga što je vaš emotivni odnos poprilično klimam, više pažnje ćete posvetiti prijateljima i porodici. Možda je to i najbolji način da se situacija smiri i da možete mirnim i staloženim tonom da porazgovarate sa partnerom. Vage koje nisu u braku ili vezi će se u ovom periodu dvoumiti između dve osobe. Dobro razmislite sa kojom želite nešto više.

U aprilu Vage će biti fokusirane na poslovne projekte koji su im u planu da se realizuju u ovom mesecu. Imaće mnogo obaveza i malo slobodnog vremena, ali se neće požaliti jer je to ono što su želele. Sredinom meseca moguće je da ćete dobiti ponudu za rad u inostranstvu. Ukoliko su to to vaše ambicije, samo napred.

Problemi sa varenje, pripazite šta jedete.

ŠKORPIJA

April je mesec ljubavi za sve osobe u znaku Škorpije. Zauzeti pripadnici ovog znaka ukoliko su imale neke nesuglasice u vezi ili braku ovog meseca one će biti rešene i vaš odnos sa emotivnim partnerom će biti baš onakav kakav ste oduvek želeli. To vas pomalo začuđuje, ali opustite se i uživajte u vremenu koje ćete provoditi sa vašom voljenom osobom. Slobodne Škorpije ovog meseca upoznaće osobu koja će ostaviti jak utisak na njih, ali te varnice će jako brzo postati obostrane. Koliko god vi to negirali pažnja te osobe vam prija i ispunjava.

Na polju posla ovog meseca ipak drugačija situacija nego na polju ljubavi. Sve će vam krenuti nizbrdo i loši rezultati će vam se nizati, a vi nećete znati šta vas je snašlo. Poslovni zadaci vam se nagomilavaju, kontakt sa kolegama postaje sve lošiji, a vas panika počinje da hvata. Međutim ne brinite, sve će se do kraja meseca dovesti u normalu i sve će se donekle rešiti, ali morate biti strpljivi jer neće se nista preko noći desiti.

Previše stresa i nervoze vam utiče na zdravlje, pokušajte da se opustite.

STRELAC

April će za sve pripadnike ovog znaka biti veoma izazovan i turbulentan kada je ljubav u pitanju. Strelčevi koji su u vezi ili braku će imati sa partnerom burne trenutke u kojima će se osetiti ljubomora. Ipak, zapitajte se da li je ta ljubomora vaše voljene osobe opravdana, i da li ste je vi možda izazvali. Da li vaš emotivni partner ima razloga da se tako oseća, i šta možete da učinite povodom toga. Fokusirajte se na partnera, i vaš odnos, a manje na okolinu.

U ovom mesecu svi pripadnici ovog znaka će shvatiti koliko je komunikacija sa kolegama i nadređenima bitna u funkcionisanju kako projekata tako i cele organizacije. Iako osećate tenziju na poslu, pokušajte da shvatite šta je izaziva i koji je razlog tog pritiska, i ne dozvolite da to utiče na odnos u kolektivu. Samo tako ćete uspešno ostvariti ciljeve organizacije u kojoj radite.

Obratite pažnju na kožu, i promene na njoj.

 JARAC

Jarčevi će u aprilu osećati da njihova veza ili brak stagniraju i da se ništa nije promenilo u poslednje vreme. To ne mora nužno da bude loše. Nekim pripadnicima ovog znaka će to prijati jer im nudi osećaj sigurnosti. Međutim, neki će u ovoj situaciji uvideti problem i želeće da ga reše. Potrudite se da u tim trenucima ne uradite nešto zbog čega ćete kasnije da se pokajete. Dobro razmislite šta to koči vašu vezu da napreduje i kako najbolje to da rešite. Ukoliko ste slobodni, april je za vas period zaljubljivanja i to će u vaš život doneti promene.

U ovom meseci posao će ići po planu. Sve što ste zamislili uradićete i time ćete biti zadovolji. Nećete imati velike i krucijalne turbulencije na vašem putu ka uspehu, ali nemojte mnogo da se opustite. Krajem meseca će uslediti bitni sastanci i dogovori koji će uticati na vašu karijeru.

Bilo bi dobro da se malo više pozabavite svojim zdravljem i preventivom.

VODOLIJA

Period nervoze i trzavica je pred vama. Vodolije koje su u braku ili vezi neće imati najbolju komunikaciju sa voljenom osobom i to ih izluđuje. Svaki vaš razgovor uglavnom pređe u svađu što vam se ne dopada, a tačan razlog burnom odnosu i dalje ne znate. Pokušajte staloženo da porazgovarate sa partnerom i da na taj način uvidite u čemu je problem. Isplanirajte zajednički vikend ili putovanje, i tako ponovo probudite strasti u vašem odnosu. Slobodne Vodolije ovog meseca će dobiti poziv od osobe iz prošlosti kojoj se nisu nadale.

Iako sve ide po planu, u poslednje vreme sve završavate u pet do dvanaest što kod vas izaziva nervozu i napetost. Taj osećaj utiče i na vaš posao ali i na zdravlje. Koncentracija vam je slabija, sa kolegama lako stupate u konflikt i nemate volje za višim ciljevima. Potrudite se da poradite na organizaciji vašeg vremena i sve će se srediti.

Osećate umor i glavobolju. Odvojite u danu bar dva sata koja ćete posvetiti isključivo sebi.

RIBE

U početku meseca pripadnici ovog znaka će sa partnerom razjasniti sva nerešena pitanja koja su ih do sada mučila. April je mesec proleća, a u proleće se sve budi pa tako i ljubav i zaljubljenost. Nova energija će vas prodrmati i to će uticati da odnos sa voljenom osobom podignete lestvicu više. Potrudite se da ne shvatate olako vaš brak ili vezu, jer tada sve što ste zajedno gradili pređe u monotoniju, a zatim i doživi kraj. Posvetite pažnju svom partneru i budite sigurni da će vam veza samo napreovati. Slobodne Ribe ovog meseca neće imati velike preokrete na polju ljubavi.

Koliko god da se trudite, neke stvari vam izmiču kontroli i to vam se ne dopada. Iako pazite da svaka sitnica bude ispoštovana negde to jednostavno nije slučaj. Vaša profesionalnost i odgovornost se ne podudaraju sa trenutnom stvarnošću i to vam remeti sve planove. Opustite se jer nema potrebe da se stresirate oko nečega na šta ne možete da utičete. Sve će doći na svoje krajem meseca i sav trud i požrtvovanost će vam se isplatiti.

Konzumirajte više tečnosti, hranite se zdravije i povedite računa o vašem telu.

sensaklub.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori