Budite ono što jeste i razmašite se kad god ste u društvu. Uspjet ćete.

Ovan

Niz dobrih prilika za zaradu vjerojatno će vas potaknuti da se angažirate oko posla. Neki će tako možda preskočiti ili odgoditi planirani predah.

Osobni odnosi bit će dobri, a ako još tražite srodnu dušu, najlakše i najbrže ćete je naći putujući. Bit će i nekih financijskih kalkulacija koje će vam zadati glavobolju, ali riješit ćete ih.

Bik

Ljubav biste ovaj mjesec mogli osjetiti kroz diplomaciju i kompromise. Kod mnogih će glavnu riječ voditi partner, a oni će se uglavnom trebati prilagođavati. Na poslu vas čekaju male protekcije zbog kojih ćete se veseliti.

Imat ćete dovoljno snage. Neki će povremeno živjeti na staroj slavi, ali njihov šarm će razoružati sve moguće kritičare.

Blizanci

Vaš privatni život bit će pod mješovitim utjecajima. Bit će dobrih prilika i skladnih odnosa, ali i provokacija pa i rasprava. Na vama je da prepoznate što je što i da kormilarite najbolje kako znate.

Neki će tak sad biti na zasluženom godišnjem, a oni koji rade polako će planirati nove promjene i trenirati diplomaciju kroz suradnje.

Rak

Bit će ovo mjesec u kojem će biti svega pomalo. Nećete biti nezadovoljni. Na poslu će biti zanimljivo i šareno. Događat će se transformacije koje će vam osvježavati dan, ali i poneka rasprava koju ćete smatrati nepotrebnom.

Vaš ljubavni život razvijat će se dobro i bez većih potresa. Jedino treba štedjeti tjelesnu snagu jer će vam ponekad nedostajati.

Lav

Bez obzira na male peripetije ovo će biti sjajan mjesec. Velike su mogućnosti kvalitetnog povezivanja s ljudima, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu.

Stoga dajte sve od sebe, te aktivirajte svoju poznatu sposobnost komunikacije. Budite ono što jeste i razmašite se kad god ste u društvu. Uspjet ćete.

Djevica

Vjerojatno ćete se malo ohladiti i distancirati od partnera. Ne pokušavajte ništa na silu, jer je ovo vrijeme kad se svaki krivi potez obije o glavu. Čuvajte se skandala ili sramote. Budite ne zemlji i strpljenjem njegujte dobre odnose.

Moguć je i prekid jednog prijateljstva, ali brzo ćete naći novo društvo. Ispitivat će se vaši radni rezultati.

Vaga

Ono što ste postigli, postigli ste. Sad je vrijeme za mirovanje i održavanje solidnog status quo-a. Ne pokušavajte pokrenuti velike ljubavne akcije, jer neće ispuniti vaša očekivanja.

U poslu će neki doći na svoje jer će dočekati priznanja ili prihvaćanja. Vodite računa što govorite jer bi vas mogli krivo razumjeti.

Škorpion

Mjesec je dobar za osobne odnose. Bit ćete opušteni i uživati bez ikakvih pritisaka. Voljena osoba podržavat će vas. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći preko svojih prijatelja.

Zaposleni u poslovima čiji je karakter istraživački dolazit će do neočekivanih otkrića. To će pokrenuti lančane reakcije, a bit će i stresa.

Strijelac

U svoj odnos s voljenom osobom vi ćete većinu ovog mjeseca unositi novosti. Ova transformacija ići će kako kroz dnevnu svakodnevnicu, tako i kroz seksualnost.

U poslu ćete imati podršku drugih ljudi koji će vas simpatizirati. Neki će naći izdašne sponzore koji će im pomoći da ostvarite svoje željno iščekivane projekte.

Jarac

Pred vama je lijep mjesec. Strastvenost i emotivnost provlačit će se kroz vaše osobne odnose gotovo svakodnevno. Veze će oživjeti, a oni koji su još sami gledat će čim prije preći s riječi na djela.

Bit će uspješni u zavođenju. I posao će se razvijati dobro. Bit će i onih koji će usavršiti svoja stručna znanja. Imat ćete energije.

Vodenjak

Dobar razvoj osobnih odnosa nastavit će se većinu ovog mjeseca. Neki će otkrivati nove horizonte u svojoj vezi, dok bi drugi mogli ostvariti ljubav s osobom koja je pomalo egzotična.

U poslu će se sve više cijeniti vaše znanje. Najbolje će proći oni koji su već stekli svoje diplome. Redovno se odmarajte.

Ribe

Uzvišenost osjećaja ili idealiziranje bit će obilježja ovog mjeseca. Samci će tražiti osobu svojih snova i ništa manje od toga. Nije nemoguće da je i nađu. Probleme koji su stvarali distancu između vas i druge strane rješavat ćete lakše.

Neki će dobiti priliku za napredovanje u karijeri. Ne izlažite donji dio tijela hladnoći.

index.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori