Slobodni Blizanci imaju nekoliko opcija, ali odluka pada tek u drugom delu meseca.

Ovan
Početak meseca obećava razrešenje nekih zamršenih i komplikovanih situacija vezanih za posao, ali se u svakom slučaju klonite  neproverenih informacija bar do 20.decembra. Već od prvog decembra očekujte navalu strasti i neke malo vatrenije momente koje dugo očekujete. Ova atmosfera će se zadržati do kraja meseca, a oni koji su u vezi mogu da očekuju i neke dobitke baš kroz partnera. Singl Ovnovi će provesti dosta vremena u vreloj postelji.
Ovnove će tokom decembra mučiti nemiran i iscekan san, koji će značajno uticati na zdravlje.

Bik
Tokom decembra se vraćate na razradu planova koje ste imali pre, ali ste ih zapustili. Mnogi Bikovi će se odlučiti na otkaz na regularnom poslu i krenuti putem nekog drugog, mnogo kreativnijeg. Zauzete očekuje mnogo akcije na polju partnerstva, biće tu više kandidata. Zauzeti Bikovi mogu da se oslobode svih stega i otvore se prema partneru, sa naglaskom na seksu. Novac će stizati, ali ne u količinama koji je potreban zbog zaostalih dugova koji su još prisutni.
Zdravlje će biti stablilnije, ali uz potrebu da se ishrana kontroliše.

Blizanci
Ukoliko imate neka posla sa strancima, specijalno ako su klijenti u inostranstvu, možete dobiti odlične ponude ok kojima bi trebalo da odlučujete tek u drugoj polovini meseca. Fokusirani ste na odnose, ali ipak očekujte već u prvom delu meseca da se otkriju neki uzroci i razlozi koji su usporavali sve. Moraćete da istupite direktno i jasno. Zauzeti su fokusirani na ozbiljne poteze sa aprtnerom, kao što je zajednički život. Slobodni Blizanci imaju nekoliko opcija, ali odluka pada tek u drugom delu meseca.
Posle sedmog decembra je očekivano poboljšanje na polju finansija.
Zdravlje je odlično.

Rak
Već u prvoj nedelji decembra ćete imati potrebu da vratite sve na mesto, u smislu organizacije i reda. Želite standardnu rutinu i vraćanje izvršavanju zadacima koji se gomilaju. Decembar iskoristite za vežbe i bolju ishranu jer ste malo preterali sa ugljenim hidratima. Nakon 15. decembra sve se nekako vraća na mesto. Zauzeti Rakovi mogu da očekuju nesuglasice sa partnerom i rasprave o tome ko je više doprineo vezi. Slobodni Rakovi bi trebalo da stave posao u drugi plan, a da više vremena posvete ljubavi i zabavi.
Potrebno je napraviti neke ozbiljnije finansijske rezove.

Lav
Tokom celog meseca imaćete potrebu da se odmaknete dalje od posla i da se posvetite zabavi i uživanju. Aktivna vam je kuća veza i flerta, pa će nam tom polju biti najviše akcije bilo da ste zauzeti ili singl. Najveći problem tokom poslednjeg meseca u godini će biti preterivanje u projektima ili akcijama koje se preuzeli na sebe, pa će umor i stres biti povećani. Tek nakon 13. decembra krenite u trošenje i neophodne kupovine, a do tada novac čuvajte.

Devica
Tokom decembra glavno pitanje će se povesti unutar porodice. Vraćaćete se u prošlost kako biste zalečili neke rane i ostavili to iza sebe. Mnogi pripadnici ovog znaka će krenuti u razradu plana u vezi sa preseljenjem. Na poslu je sve dobro dok je na nivou praktičnog i preciznog. Slobodne Device bi trebalo da obrate pažnju na osobe koje im se konstantno nalaze u veoma bliskom okruženju i koje ih provociraju. Zauzete očekuje mesec dokazivanja ljubavi i kompletnog strastvenog prepuštanja.
Druženje i šetnje bi trebalo da vam prijaju kao vid opuštanja.

Vaga
Vage tokom decembra očekuje period prikupljanja energije. Mnogi će imati potrebu da nauče neke nove veštine, prošire znanje ili nauče nešto novo od nekog iskusnijeg. Takođe, poslednji mesec u godini će provesti u pripremi za neke nove poslovne ciljeve kojima su postavili temelje početkom oktobra. Zauzete očekuje više rada na osnaživanju bliskog odnosa, dok slobodne već u prvim danima meseca nova veza koja će u potpisu imati strast. Finansijska situacija će takođe biti dobra, mada postoji opsanost od impulsivnih kupovina.
Polje zdravlja je pod uticajem Marsa pa je preporuka da se malo uspori i racionalnije troši fizička i umna snaga, specijalno na poslu.

Škorpija
Od samog početka meseca fokus je isključivo na novcu i materijalnim dobicima. Tu su planovi, sve je grandiozno i nalet pozitivne energije se kombinuje sa nepogrešivom škorpijskom intuicijom. Konačno prestaju sumnje u uspeh posla i želja za radom ne jenjava. Ova motivisanost se prenosi i na privatni plan, s tim što je kod zauzetih naglasak na prepuštanju i uživanju, a slobodne Škorpije su magnet za oklinu, specijalno za suprotan pol.
Moguće su glavobolje i problemi sa disajnim organima.

Strelac
Kakva god da je situacija na poslu ne brinite, ono loše će se odmah pokazati kao takvo pa ćete imati priliku da se sklonite ili prekinete saradnju. Vaša koncentracija ovog meseca je najviše na partnerskim odnosima, poslovnim i emotivnim. Oni slobodni već razmišljaju o ozbiljnijim koracima i konačnom upuštanju u ozbiljniji odnos, dok zauzeti Strelčevi žele da naprave neke nove korake u odnosu, što mogu biti brak ili zajednički život. Novac nije toliko upitan, ali se situacija menja na malo bolej već posle 13.decembra.
Mogući su problemi sa bešikom i upalama.

Jarac
Za Jarčeve decembar će biti mesec punjenja baterija i završavanja započetih poslova. Sve ono što postoji kao ideja neka ostane za januar i postprazničnu atmosferu. Tokom poslednjeg meseca 2018. potrebno je čuvati energiju i tražiti balans između fizičkog i mentalnog kako kroz posao tako i kroz odnose. Zauzeti Jarčevi, specijalno oni koji su tek ušli u veze, bi trebalo da popuste i sagledaju partnera kroz njegove stvarne osobine. Partner je nervozan i potrebna mu je podrška, što mnoge Jarčeve nervira. Slobodni Jarčevi će imati priliku da prošire krug poznanika kroz koji može da se pojavi neko nov i malo romantičniji.
Mogući su problemi sa kičmom i isprekidanim snom.

Vodolija
U drugoj polovini decembra bi bilo dobro da konačno napravite neki generalni plan koji neće uključivati toliko rada i posla. Več početkom decembra će se odigrati nešto vezano za ljubavni plan što će ovaj mesec pretvoriti u ljubavno igralište. Posao će napredovati jer ste u prethodnom periodu uloživi veliki napor i uradili i više nego što ste zamslili. Slobodne Vodolije neka se pripreme za nova poznanstva sa nekim ko ambiciozno i uporno gradi karijeru i status, a zauzeti se spremaju na romantično putovanje koje će ih zbližiti još više.
Nedostatak tečnosti donosi dodtna iscrpljivanja i niz zdravstvenih problema.

Ribe
Mesec pred vama je obojen ambicijom i višim ciljevima koji se tiču posla. Kako to obično biva kada vas vodi intuicija, nema greške znate sve unapred i osećate svaku vibraciju, pa je to i sada slučaj. Ne odustajte i ne povlačite se pred izazovima jer vas u realizaciji očekuju neke poteškoće. Zauzeti pripadnici znaka usklađuju obaveze i odnos koji su zapustili zbog posla, a slobodne očekuje neka osoba koja će im malo prodrmati svakodnevnicu i zbog koje će morati da rizikuju.
Mogući su problemi sa cirkulacijom.

ženskimagazin.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori