“Srećna sam što živim u svetu u kom postoji oktobar.”Ribe očekuje strastvena veza krajem mjeseca, a početak oktobra će biti ispunjen dvoumljenjem da li da nešto kažete, ili uradite, jer se plašite ishoda.

OVAN

Najvažnije je u toku mjeseca posvetiti pažnju svima sa kojima imate partnerski odnos, bilo u poslovnom, ili privatnom životu. Logičan redosljed dešavanja je da ćete zbog boravka Jupitera u Lavu i Venere u Vagi je da ćete neki svoj kreativni, ili takmičarski uspjeh krunisati uspješnim ugovorom, ali i zaradom. Možete dobiti unapređenje, ali i dalje treba da održavate dobar odnos sa svima sa kojima ste do juče sarađivali. U ljubavnom životu, pomirićete se i izgladiti odnose sa ljubavlju vašeg života. A ako tek tražite srodnu dušu, možete je naći na filmskoj, ili pozorišnoj predstavi, ili na vjenčanju svojih prijatelja. Bićete zdravi i u formi tokom čitavog mjeseca.

Bik

Na poslu će najviše uspjeha imati svi koji se na bilo koji način bave sopstvenim poslom, bilo da su privatni preduzetnici, ili rade kod kuće. U kući posla boraviće Venera, pa obezbjeđuje sreću u pogledu redovnije i bolje zarade. Kupovina poslovnog, ili stambenog prostora može biti jako interesantna tokom cijelog mjeseca, jer će sigurno biti jako povoljna. Uzdržite se od konfrontacija, jer se sada od vas očekuje maksimalna diplomatija i takt. U ljubavi ćete biti više raspoloženi za nježnosti i pažnju, nego za strasti. Može se desiti da u drugoj polovini mjeseca, otputujete sa voljenom osobom na kraći put. Obratite pažnju na unošenje dosta tečnosti i više kretanja.

Blizanci

Inače ste komunikativni, ali ovog mjeseca vaš um će raditi brže nego što ste i sanjali, a svaka vrsta komunikacija biće vaš uspjeh. Naročito ako je vaše polje posla organizovanje sastanak i događaja, marketing, novinarstvo, ili predavački rad. Može se desiti da dobijete posao prevodioca, ili tumača. Dakle, ne propuštajte nijednu šansu, jer ovog mjeseca je informacija i brza reakcija, vaš glavni adut za dobar posao i opšte poboljšanje egzistencije. U ljubavi ćete biti tako zaljubljeni da nećete moći da vjerujete šta vas je snašlo. Ukoliko vam je partner u znaku Vage, ili Lava, možete se nadati i zajedničkom životu. Zdravlje će biti odlično.

Rak

U vama kao da se sve prelama i ono što ste odlučili juče, nije dobro danas, a kao da se plašite da danas odlučite za sutra. Tačno je da zvijezde prema vama postavljaju izazovne aspekte koji kao da poručuju „ko ne rizikuje, taj ne dobija“, a vi tako volite sigurnost i provjerene poslove. Izađite hrabro iz svih onih rutinskih stvari i izabarite da radite nešto o čemu ste oduvijek maštali, ali ste se plašili neuspjeha. Na kraju mjeseca, vaši napori će se više nego isplatiti. U porodičnom životu, imate osječćaj da ste jako opterećeni i da nemate vremena ni za šta. Željni ste ljubavi, a tako ste sjetni, treba vam zagrljaj i saosjećanje. Moguće su glavobolje sredinom mjeseca.

Lav

Energije i želja imate napretek, ali bi trebalo da je dobro usmjerite kako vam se ne bi desilo da započnete mnogo, a ne dovršite ništa. Planirajte kratkoročno i napravite zamišljeni redosljed poslova i prioriteta u glavi. Najbolju perspektivu će imati oni koji su na bilo koji način, javno eksponirani. Novac može doći od ideja, od posredovanja, ali i od transporta i turizma. U ljubavi se uzdržite od iskušavanja koliko sreće imate u osvajanju novih potencijalnih partnera, već posvetite svoja osjećanja osobi koja vas iskreno voli,a i vi nju. Sa djecom sa kojom ste imali probleme, može doći do kompromis. Pazite na dobijanje kilograma.

Djevica

Osjećate se tako prezauzeto, radno i užurbano, kao da mnogo radite, a rezultati baš nisu na zavidnom nivou. Neptun u polju vašeg svakodnevnog posla, pa još u neharmoničnom aspektu, djeluje kao da vam se stalno nešto dešava iza leđa, ili da vam je nejasno. Imate osjećaj kao da vas kolege smatraju radoholičarom. Dobro ćete napredovati u toku mjeseca, ako se izborite za zaradu koju ste odavno zaslužili. U ljubavi imate osjećaj da sve želite da promijenite, ali ne znate kako. Dobro je da se lično angažujete i da ne očekujete da partner poboljšava čitav vaš odnos. Moguć je varijabilan krvni pritisak naročito sredinom mjeseca.

Vaga

Konačno kao da ste svoj na svome, dugoočekivanih vaših pet minuta je pred vama, a vi ne znate šta biste prije. Zaostale poslove i obaveze riješite bez odlaganja, jer ćete biti toliko efikasni da ćete sami sebe zaprepastiti. Zatražite i ono što vam pripada i što ste zaradili i zaslužili napornim radom. Dobićete podršku uticajnih osoba i to vam pomaže u daljoj karijeri. U ljubavi je vrijeme da jasno i glasno kažete šta želite i da pokažete bez straha od neuspjeha, koliko vam je važno da imate skladan i srećan ljubavni život. U porodici ćete biti oduševljeni nečijim poklonom i pažnjom. Malo veća potreba za snom i jesenji umor će biti česta pojava.

Škorpija

Vaša šansa ovog mjeseca da uspijete u poslu i finansijskim poduhvatima je samo ako budete strpljivi i spremni na moguće komplikacije i odlaganja. Od vas će se očekivati spremnost da izađete na kraj sa svim izazovima i otežavajućim okolnostima. Oni koji se bave istraživanjem, istragama, ili građevinarstvom, mogu imati uspjeha, ostali neka se u periodu od 8.­ do 14. oktobra paze da ne izgube važan dokument, ili neko ne preuzme njihov projekat, ili ideju. U ljubavi ćete imati osjećaj da vam voljena osoba ne uzvraća dovoljno, ili da je nešto hladnija nego do sada. To može biti samo subjektivan osjećaj. Mogući su problemi sa virusima i prehladama.

Strijelac

Mjesec odluke da li želite da odete u inostranstvo, upišete akademske, ili postdiplomske studije, prihvatite unapređenje, ili rukovodeći položaj. Entuzijazam je izražen, ali ipak ne budite previše oduševljeni, pa da zanemarite konkretne pokazatelje koliko je taj veliki iskorak zaista u pravo vrijeme i na pravom mjestu. Vaša promišljenost i organizovanost će biti najbolji putokaz ka uspjehu. U ljubavi ste kao da ste vrlo mladi i puni žara. Zaljubite se pet­/šest puta u toku dana, bilo u više, ili uvijek u istu osobu. Naučite da dajete i slušate i budite onaj koji osjeća kada je vrijeme za koje riječi. Treba vam rekreacija i relaksacija.

Jarac

Oktobar u vaš život unosti svođenje računa. Nekakvo sumiranje rezultata na svim poljima vas očekuje. To znači da ste vi sada spremni za nove poduhvate i da kao da jedno poglavlje zatvarate, a nova otvarate. Tokom lunarne eklipse, nekoliko dana oko 8. oktobra, nemojte dozvoliti da taj prekid bude burniji i teži nego što bi trebalo. Naročito se čuvajte konflikata, kako sa nadređenima, tako i sa podređenima. Porodičan život i brak su pod vašim kritičkim okom pokazali mnogo nedostataka. Promjne su nužne, ali one moraju biti spontane, a ne bolne poput rezova. Mogući su bolovi u nogama i osjećaj umora.

Vodolija

Vi imate najviše šansi da se zaposlite, ako vam to treba. Ozvaničenje nekog ugovora, potpisivanje važnog i za vas korisnog pravnog akta je sasvim izvjesno. Ako i jeste zaposleni, moguć je prelazak na bolji posao i poboljšanje egzistencije na duži vremenski period. Najbolje će proći oni koji se bave proizvodnim djelatnostima, ili informacionim tehnologijama. U ljubavi, vrijeme je za stabilnu vezu, a čak i razmišljate o zajedničkom životu i braku. Moguća je i odluka za prinovu, a to zaista želite. Prijatelji će vas maksimalno podržavati, možete računati na njih. Sasvim dobro ćete se osjećati.

Ribe

Uzdržite se od naglih i krupnih odluka sve do posjednje nedjelje ovog mjeseca. A iskušenja će biti. Djeluje kao da će vas ponijeti dobre mogućnosti i ponude, ali ne precjenjujte svoje materijalne mogućnosti, jer možete da se prezadužite, ili uđete u prevelike investicije. Slobodni umjetnici, zaposleni u osiguravajućim društvima i u medijima će imati izazovne, ali jako važne trenutke u karijeri koji im donose uspješno eksponiranje. Strastvena veza vas očekuje krajem mjeseca, a početak oktobra će biti ispunjen dvoumljenjem da li da nešto kažete, ili uradite, jer se plašite ishoda. Mogući su problemi sa visokom temperaturom.

24sata.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori