Ako gledate stvari iz drugog kutka, ako ste u vezi, naći ćete prave riječi , podržati partnera ili se obraniti u slučaju da vas partner za nešto okrivljuje. Savjetujemo da ne kritizirate voljenu osobu.

OVAN

Ljubav i veze

Kuću veza Ovna planete aktiviraju intenzivno tijekom rujna 2018. godine, što znači da je ljubavni život Ovna pun događaja, mogućnosti i radosti.

 Kroz kuću ljubavi Ovna 5. rujna prolazi Merkur i pravi harmoničan aspekt s Venerom, planetom veza Ovna. Pokrenuti će se konstruktivni razgovori u solidnim vezama. Ako niste u vezi, sada je pravo vrijeme da pristupite nekome tko vam se sviđa i da kažete što osjećate. Ako započinjete novu vezu s osobom koja vas je privukla i vjerujete da je to to, razgovarajte o ozbiljnim namjerama koje imate.

Kroz osmu kuću Ovna Venera prolazi 9. rujna, a to je kuća osjećaja i intimnosti. Kvadrat s Marsom i opozicija s Uranom ukazuju na svađe, gubitak strpljenja i emotivnu nestabilnost. Mogli bi osjetiti snažne strasti ili iznenadnu privlačnost, ali s druge strane, potreba za slobodom bit će jača.

Sredinom rujna imat ćete dojam da u postojećoj vezi ne može doći do napretka i da vas ta veza ograničava i sputava. Može doći do naglih prekida veza, ponajprije zbog ljubomore, posesivnosti, nepovjerenja i želje za dominacijom.

Merkur ulazi u kuću veza Ovna 22. rujna, uz pratnju Sunca, 23. rujna, što znači da će se situacija stabilizirati zahvaljujući konstruktivnom razgovoru, te opuštenoj i romantičnoj atmosferi. Ako niste u vezi, imat ćete sreće u ˝lovu˝.

 Posao i novac

Rujan 2018. godine je mjesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu i bolju zaradu. Prve dvije dekade mjeseca su obećavajuće. Donosit ćete važne odluke i odlučno ćete koračati prema većoj materijalnoj stabilnosti. Sredstva s kojima raspolažete koristit ćete mudrije i postići ćete veću učinkovitost, inspirirat ćete okolinu i istaknuti se tako u poslovnom i društvenom životu.

Tri kuće materijalnog dobra, posla i novca Ovna podržane su Velikim trigonom u zemljanim znakovima, koji uključuje Urana (u Biku), Saturna (u Jarcu), Sunce (u Djevici do 23. rujna) i Merkura (u Djevici, u periodu od 6. do 22. rujna). Mars, vladar Ovna, isto tako prolazi kroz vašu kuću karijere i društveno – profesionalnog ugleda, do 11. rujna. Izdržljivi ste, imate puno snage i dobru koncentraciju na detalje, posebno nakon 6. rujna.

Vrijeme je da pokrenete one najambicioznije planove i da djelujete odlučno kako bi ostvarili dugo željene ciljeve. U profesionalnom životu ukazat će vam se puno novih prilika. Savršeno je vrijeme za razvoj vlastitog posla i dobivanje pozajmica. Ako ste nezaposleni, sreća je na vašoj strani tijekom rujna 2018. godine. Izražavat ćete se s lakoćom i znat ćete što treba i kada reći. Briljirat ćete u pregovorima! Doradite zamolbe i šaljite ih na što više mjesta. Na razgovore krenite bez oklijevanja i pregovarajte o uvjetima. Nakon 11. rujna savjetujemo da više pažnje posvetite zajedničkim projektima ili dobrima.

 Zdravlje i moral

Ovaj mjesec ćete se bolje osjećati nego prethodnih mjeseci. Prve dvije dekade mjeseca povoljne su za reorganizaciju u privatnom životu, ali nemojte se iscrpljivati, jer se puno toga događa u vašem profesionalnom životu.

Uspjeh uvelike ovisi o odmoru, zdravom tijelu, bistrom umu i dobroj organizaciji.

Savjet

Nemojte trošiti na luksuzne predmete i riješite dugove!

Nepromišljen potez pojesti će značajnu svotu novca, možda čak i novac koji bi mogli dobiti na dar.

BIK

Ljubav i veze

Sunce ostaje u kući ljubavi Bika sve do 23. rujna 2018. godine, uz društvo Merkura u periodu od 6. do 22. rujna. Bit ćete dobri s riječima, ljubavne izjave bit će manje kičaste, a više iz dubine duše. Ljubavni život Bika postaje vedriji, a oni koji nisu u vezi imat će niz prilika i puno novih susreta. Trenutnu privlačnost može potaknuti dobar tijek razgovora ili malo ironije.

Ako gledate stvari iz drugog kutka, ako ste u vezi, naći ćete prave riječi , podržati partnera ili se obraniti u slučaju da vas partner za nešto okrivljuje. Savjetujemo da ne kritizirate voljenu osobu.

U drugoj dekadi rujna može doći do svađa zbog ljubomore ili nesporazuma. Venera, vladar Bika, 9. rujna ulazi u kuću partnerstva i u napetom je odnosu s Marsom i Uranom, što donosi nesporazume i napetost u životu para.

 Neki Bikovi bit će svjesni da zanemaruju ljubavni život, ali u ovom periodu glavna briga bit će profesionalan život. Ipak, bilo bi dobro da nađete vrijeme za sebe i voljenu osobu, kao i za privatne projekte. Ako niste u vezi, nemojte ni trčati prema novoj vezi u ovom periodu.

U zadnjoj dekadi mjeseca u vašem životu mogla bi se pojaviti bivša ljubav ili ćete biti u kušnji da nastavite staru vezu. Najbolje što možete je donijeti puno korisnih zaključaka i krenuti dalje.

Posao i novac

Veliki trigon u zemljanim znakovima, kojeg prave Uran (smješten u Biku), Saturn (u Jarcu), Sunce (u Djevici do 23. rujna) i Merkur (u Djevici u periodu od 6. do 22. rujna), podržavaju vaše kuće osobnog razvoja i kreativnosti. Planete koje prave Veliki trigon povezane su s novcem i karijerom Bika i zato na ta područja trebate usmjeriti pažnju, jer možete ostvariti veliki uspjeh.

U ovom periodu vaši se talenti mogu pokazati u najboljem svijetlu, kao i proizvodi koje želite plasirati na tržište ili usluge koje nudite. Ako vodite vlastiti posao, moći ćete ostvariti dobre dogovore. Harmoničan aspekt između Jupitera i Plutona, jačeg je utjecaja u periodu od 6. do 18. rujna i ukazuje na dobit kroz suradnje s inozemstvom, partnerstva, oglašavanje, obrazovanje ili pravna pitanja.

 Mars kreće direktnim hodom 11. rujna 2018. godine u kući karijere i društveno – profesionalnog statusa Bika. Budući da je u blizini Južnog čvora, može doći do kašnjenja ili ponavljanja pogrešaka iz prošlosti kada se radi o poslovnim suradnjama. Pazite na koji način razgovarate s poslovnim partnerima, kolegama, suradnicima i slično.

U drugoj dekadi mjeseca može doći do blokada u komunikaciji. Obratite pažnju na ono što vam drugi govore. Merkur, vladar novca Bika, 22. rujna ulazi u kuću posla, u pratnji Sunca 23. rujna. Na poslu ćete ostaviti dobar dojam ili, ako tražite novi posao, imat ćete sjajne izglede da ga i dobijete. Nadređeni će tražiti više od vas, pa ćete osjećati pritisak i stres, ali financijski rezultati će biti jako dobri, posebno ako pokažete volju i predložite svoje originalne ideje.

Zdravlje

Prolazak Urana kroz Bika i aspekt koji pravi tijekom rujna, pokreće vas i gura prema promjenama. Strah od promjena može donijeti stres i loše prehrambene navike, a to donosi neravnotežu. Oni koji imaju poteškoća s mjehurom ili jetrom trebali bi se više čuvati.

Savjet

Odnosi s drugima mogu teći iz jedne krajnosti u drugu. Postavite se diplomatski, posebno kada ne znate što točno tražite!

BLIZANCI

Ljubav i veze

Mars je u kući emocija i intimnosti Blizanaca do 11. rujna 2018. godine, a Venera, vladar kuće ljubavi Blizanaca, je u kući ljubavi Blizanaca do 9. rujna. Ovakav astrološki sklop govori o intenzivnom adrenalinu, snažnoj privlačnosti i strasti.

Krajem prve dekade mjeseca stvari mogu izmaknuti kontroli u ljubavnom životu i teško ćete se nositi sa situacijom. Velika ljubav iznenada se može pretvoriti u neprijateljstvo ili donijeti gorčinu i neugodnosti.

Nakon 9. rujna, ulaskom Venere u kuću posla i zdravlja Blizanaca, ljubavni život kretat će se više u smjeru obaveza ili bi mogli imati aferu na poslu. Druga dekada može donijeti rasprave i svađe, afere ili dvojbe u ljubavnom životu. Imat ćete potrebu da se oslobodite obaveza i pravila i nastojat ćete na stvari gledati iz druge perspektive. Blizancima koji nisu u vezi može se dogoditi ljubav na prvi pogled, možda i na poslu. Vrlo brzo može postati jasno da taj plamen nije kratkog vijeka, nego ta ljubav na prvi pogled može prerasti u dugotrajnu ljubav i prijateljstvo.

 Budući da 6. kuću povezujemo sa zdravljem, ta ljubav na prvi pogled može se dogoditi i pri obilasku doktora ili ljekarne. Tu kuću povezujemo i s brigama svakodnevice i rutinskim poslovima. Ne bi iznenadilo da tu osobu sretnete na istom mjestu, u isto vrijeme dok obavljate neke rutinske stvari. Blic pogled, osmjeh ili doslovno nalijetanje jedno na drugo mogu donijeti bliskost na koju ni ne pomišljate.

Merkur, vladar Blizanaca, 22. rujna ulazi u vašu kuću ljubavi, djece, flerta, zabave i kreativnosti. Slijedi ga Sunce, 23. rujna. Razgovori postaju zabavniji i otvoreniji, ali bi mogli imati potrebu da budete u stalnom centru pažnje.

Posao i novac

Rujan je povoljan mjesec za posao i novac. Moći ćete si priuštiti nešto što želite kupiti duže vremena. Veliki trigon kojeg prave Uran (smješten u Biku), Saturn (u Jarcu), Sunce (u Djevici do 23. rujna) i Merkur (u Djevici u periodu od 6. do 22. rujna), uključuje jednu od kuća Blizanaca koju povezujemo s novcem. Jupiter, smješten u kući posla Blizanaca, pravi harmoničan aspekt s Plutonom (smješten u kući zajedničkih dobara Blizanaca, računa i naslijeđa).

 Pluton vlada kućom posla Blizanaca, a kroz aspekt s Jupiterom ukazuje na to da ćete za uloženi trud biti nagrađeni, priljev novca voljene osobe će se povećati ili ćete ostvariti značajnu dobit kroz suradnje (zato što Jupiter vlada kućom partnerstva Blizanaca). Na poslu ćete dobiti bonus ili nagradu ili ćete biti u dobroj prilici za pregovore o povišici ili dodatnoj zaradi. Ako sa sadašnjim poslom niste zadovoljni, naći ćete alternativu.

Ako ste nezaposleni, tijekom rujna imate izgleda za pronalazak novog posla. Važno je da probate, da date ono najbolje od sebe. Zemljani znakovi pomažu pri stabilizaciji stvari općenito, a to znači da ćete poboljšati svoje financijsko stanje, čak iako imate dugova ili neočekivanih troškova. Za neočekivane financijske poteškoće brzo ćete naći rješenja.

Zdravlje i moral

Veliki trigon u zemljanim znakovima aktivira psihološke kuće koje imaju veze s korijenima emocija, nesvjesnim i podsviješću. To znači da ćete tijekom rujna imati unutarnju snagu i potrebnu uravnoteženost kako bi se suočili s društvenim, poslovnim i financijskim problemima. Isto tako, u dobroj ste formi. U zadnjoj dekadi mjeseca bilo bi dobro da više vježbate, da budete aktivniji, jer će vam to pomoći razbistriti misli.

 Savjet

Budite strpljivi i postavite se diplomatski i puno toga riješit ćete uz smirenost. Iskoristite prilike koje će vam se ukazati u rujnu i popravite životni stil.

Nemojte pretjerivati s trošenjem novca na ekstravagantno!

telegraf.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori