Jako je važno da se ne usporite nego da radite sve i dalje istim tempom, iako niste baš orni i raspoloženi za rad.

OVAN

Ljubav

Pokušajte da uskladite obaveze sa partnerom, pošto može da dođe do problema ako sve ne izbalansirate. Venera je u Vašem polju veza od druge nedelje avgusta, pa će sve ići kako treba. Ako ste slobodni, moguće je neko poznanstvo i ulazak u neku ozbiljniju “priču”.  Svakako, bićete srećni i zadovoljni tokom celog meseca.

Posao

Ne pričajte drugima kakve probleme imate na poslu i kako Vam ide, Tako ćete smanjiti pritisak u svom životu.  Jako je bitno da ne pozajmljujete novac nikome. Do 20. avgusta budite oprezni i nemojte da imate previše poverenja u druge ljude. Do tada ne započinjite ništa što se tiče posla, nego imajte strpljenja. Poslednja nedelja avgusta će biti jako uspešna.

Zdravlje

Bitno je da se ne prejedate, vodite računa o ishrani. Mogući su problemi sa varenjem.

BIK

Ljubav

Ako ste slobodni, bićete strastveni tokom meseca. Moguće je neko novo poznanstvo preko posla. Konačno ćete se posvetiti privatnom životu. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život, ali razmislite da li je to dobro.

Ako ste zauzeti, dobra komunikacija sa partnerom je najbitnija. Ne vraćajte se na neke stare probleme, nego planirajte budućnost.

Posao

Na poslu sve ide kako treba. Veoma se vredni i agilni. Drugi ljudi mogu biti od velike pomoći. Bitno je da ne preuzimate previše obaveza na sebe, nego se držite plana. Venera će biti skoro celog meseca u Vašem polju posla i imaćete dosta sreće i sve će Vam ići od ruke. Saradnja sa kolegama  će biti veoma uspešna. Manje trošite, malo više štedite.

Zdravlje

Prijaće Vam promena, idite negde na odmor makar nekoliko dana.

BLIZANCI

Posao

Novac će dolaziti u manjim količinama, ali će ga biti. Jako je važno da se ne usporite nego da radite sve i dalje istim tempom, iako niste baš orni i raspoloženi za rad. Budite odgovorni, uporni, nemojte da kasnite na dogovorene sastanke. Pomalo ćete biti nervozni na poslu, zbog obima posla, ali je moguća saradnja i sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta.

Ljubav

Partnera možete upoznati preko neke saradnje. Venera u polju veza  od druge nedelje avgusta će povećati mogućnost za ljubav. Strastveni ste i skloni flertu. Ako ste u vezi, nemate nikakve probleme. Samo ne zapostavljajte partnera zbog posla.

Zdravlje

Napeti ste zbog previše obaveza, gledajte da se opustite.

RAK

Ljubav

Budite romantičniji ovog meseca. Poradite na komunikaciji, ali i kraća putovanja mogu doprineti uspehu veze. Ako ste slobodni, možete stupiti u vezu sa osobom koju već znate, a možete je upoznati i na nekom putovanju.

Posao

Bićete prezadovoljni ovog meseca što se tiče posla. Nećete imati nikakve probleme, samo ćete ubirati plodove svog rada. Ne morate da štedite ovog meseca. Samo nastavite da radite istim tempom.

Zdravlje

Imaćete dosta energije i nećete imati nikakvih problema tokom meseca.

LAV

Ljubav

Ako ste u vezi, sada je pravo vreme da rešite svaki problem, nema odlaganja, nego postavite ultimatum i popričajte sa partnerom šta je bitno da uradite za vaš odnos. Kompromis je potreban. Ako ste slobodni, možete upoznati dosta novih osoba, ali izbegavajte one koje su zauzete, to Vam može samo napraviti problem.

Posao

Zadržite sa sebe informacije o poslu. Nije baš idealan period, jer mogu da se vrate neki stari saradnici, ali i neki problemi koje ste već imali. Samo je bitno da ostanete pribrani i da sačekate da dođu dobri aspekti. Od 20. avgusta će sve biti kako treba.

Zdravlje

Moguća je nervoza. Bavite se sportom ili šetajte.

DEVICA

Ljubav

Partner Vam donosi puno radosti, naročito u prvoj nedelji meseca. I dalje će Venera biti u Vašem znaku dok ne pređe u Vagu od druge nedelje. Svakako, uživaćete tokom celog meseca. Bitno je samo da ne pričate o poslu i problemima koji se vezuju za Vaše obaveze. To može uneti nemir. Slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo.

Posao

Bićete pomao napeti, ali već od druge nedelje avgusta ćete osetiti povećan priliv novca i sve će biti u redu. Najbolji put da imate povećan promet i više posla je da budete ljubazni i da imate dobar odnos sa kolegama. Budite smireni ako dođe do problema. Nije vreme za promenu posla.

Zdravlje

Vodite računa  o ishrani, skloni ste gojenju ovog meseca. Više se krećite.

VAGA

Ljubav

Puno zadovoljstava će biti ako se o svemu otvoreno priča. Budite otvoreni, ne gubite vreme sa nekim ako mislite da ta osoba ne može da napravi kompromis sa Vama. Budite romantični.

Slobodni, skloni ste flertu, ali je pitanje da li Vam je sad potrebna veza. Lakše Vam je da budete sa nekim privremeno, jer ne želite da se opterećujete.

Posao

Moguć je rad sa prijateljem ili preko prijatelja, ali će sve biti dobro i profitabilno. Jedino što je bitno je da ne brzate sa odlukama o promenama. Možda ishitrene odluke ne budu tako dobre. Lako ćete sarađivati sa drugima, bar ovog meseca to neće biti problem.

Zdravlje

Bavite se sportom. Moguć je problem sa cirkulacijom.

ŠKORPIJA

Ljubav

Strastveni ste i skloni flertu. Venera je u Vašem znaku od polovine ove nedelje i imaćete dosta prilika da nešto ostvarite, pa nećete morati da brinete o ljubavi. Slobodni, moguća je avantura ili neka nova ljubav, ali može početi tajno.

Posao

Sada su odlični aspekti za posao i budite zadovoljni jer ćete imati dosta posla. Nećete moći da postignete. Bitno je samo da održite dobro raspoloženje. Svi Vam izlaze u susret. Nemojte preterivati u trošenju, nego pametno raspodelite novac.

Zdravlje

Mogući su problemi sa stresom, pa nađite način da se relaksirate.

STRELAC

Ljubav

Strasti su uzburkane. Nemojte da se raspravljate sa partnerom jer do sporazuma neće doći. Bolje manje pričajte, idite negde zajedno, to će biti pametnije sada. Slobodni, preko prijatelja je moguće poznanstvo. Možete se pomiriti sa nekom osobom sa kojom ste već bili u vezi.

Posao

Ukoliko Vam je potreban kredit za posao, nemojte to sada uzimati, jer nije povoljno vreme. Bolje bi Vam bilo da sve radite ispravno. Držite se ustaljenog ritma rada i posla i sve će biti kako treba. Ne menjajte sada ništa.

Zdravlje

Ovog meseca ćete se osećati odlično.

JARAC

Ljubav

Posvetite partneru više pažnje. Potrudite se da date svoj maksimum i da ne stavljate posao na prvo mesto. Preko posla je moguć početak neke nove priče sa mlađom osobom.

Posao

Mnogo nervoze će biti ovog meseca jer su mogući problemi oko novca, računa i svakakvih obaveza. Promene su uvek potrebne, ali sada nije vreme za to. Problemi u komunikaciji sa saradnicima su izvesni. Promenite pristup rešavanju problema. Proverite sve što radite više puta.

Zdravlje

Moguć je problem sa leđima. Idite na rutinsku proveru kod lekara.

VODOLIJA

Ljubav

Zauzeti, trebalo bi da idete na neko putovanje sa partnerom. Nemojte dozvoliti da Vam bude dosadno, jer će to pogoršati vezu. Sada je vreme za kompromise.

Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu, ako ste slobodni. Bitno je da Vam prija vreme provedeno sa tom osobom, ne planirajte previše budućnost.

Posao

Moguć je rad sa drugima, ali ne treba sada započinjati ništa novo. Potrudite se da date sve od sebe i da se držite plana rada. Ide Vam sve kako treba ovog meseca. Ambiciozni ste.

Zdravlje

Provedite vreme u prirodi. Šetajte više.

RIBE

Ljubav

Zauzeti, imate odličan je odnos sa partnerom. Najbolje bi bilo da idete zajedno na neko putovanje, prijaće i Vama i njemu. Potrebna Vam je promena. Slobodni, neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.

Posao

Ukoliko radite u kući ili sa nekim članom porodice, možete ove nedelje imati neke probleme. Posao za privatnike neće baš imati uspeha. Ipak, neka uspešna osoba može biti od pomoći i lako možete rešiti problem. Imajte u vidu da bolji period kreće od 20. avgusta.

Zdravlje

Jačajte imunitet. Prijao bi Vam odmor, pa ako ništa drugo, iskoristite vikende za opuštanje.

mondo.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori