Između 15. i 18.08. je period koji će negativno utjecati na osobe koje pate od kostobolje, ali i srca. U danima od  19.-22. bit će prisutne niske energetske vibracije koje će većini donijeti blage glavobolje ili blagu ošamućenost. U periodu od 23.-27. mogu se očekivati niske energetske frekvencije”

Kolovoz/avgust je inače mjesec ženske plodnosti i slobodno se može reći da je pravi period tj. mjesec za buduće majke kao i dobar zaštitnik novorođenčadi. U vremenu prije Krista postojala je Boginja Dijana, majka prirode. Dijana je u rimskoj mitologiji, odnosno Artemida u grčkoj, bila boginja Mjeseca i lova, zaštitnica žena, a u ranijem dobu i Velika boginja, majka cjelokupne prirode. Kult Velike majke došao je u Rim iz Frigije, u 2. stoljeću prije Krista, a bio je vezan za plodnost, smrt, ponovno rađanje i spas duše pokojnika.

Bračnim parovima koji žele potomstvo zbog velikih negativnih energija koje se povezuju sa svemirsko-zemljanim frekvencijama nikako ne preporučujem rad na tom polju u periodu od 6. do 19. kolovoza/avgusta jer može doći do negativne konotacije u plodu, a i kasnije kod beba. Toplo preporučujem da u periodu od 02. do 08. kolovoza/avgusta djecu do 12 godina okupate u rijeci, kako bi bila zdravija.

Utjecaj Mjesečevih mijena

Dani od 1. do 5. kolovoza/avgusta utjecat će na naše tjelesno polje i to, grudni dio, vratno-rameni i kičmeni dio ali i događanja u predjelu stomaka.

Sedmi na deveti kolovoz/avgust – očekuju se ravne linije, tako da se očekuju samo normalne energetske vrijednosti koje neće utjecati globalno na širu masu.

U danima od 10. do 14. mogu se očekivati nešto jače psihičke aktivnosti.

 Između 15.og i 18.og kolovoza/avgusta je period koji će negativno utjecati na osobe koje pate od kostobolje ali i srca.

U danima od  19. – 22. Bit će prisutne niske energetske vibracije koje će većini donijeti blage glavobolje ili blagu ošamućenost.

Period od 23. – 27. mogu se očekivati niske energetske frekvencije tako da će se one odraziti u blažem formatu na psihološko polje, štitnu žlijezdu, stomačne blaže tegobe, tlak – kako krvni tako i u grudima, a kod populacije ljepšeg spola i jača ginekološka događanja.

Posljednja četiri dana kolovoza/avgusta pratit će nas povećana kostobolja, psihička napetost, nervoza, nesanica ali i problem s vidom.

Evo i jedan od prijedloga kako prepoznati pravi odabir ponuđenog posla ili rješavanja eventualnog problema. Ukoliko trebate riješiti neki problem, lakše ćete to učiniti ako se oslonite na intuiciju.

Za početak, važno je prepoznati signal koji nam šalje tijelo prilikom donošenja odluke. On se može manifestirati kao ugodan ili neugodan osjećaj u želucu, kao i pojedine misli ili slike koje iznenada prolete kroz glavu. Za ovu vježbu pomoći će vam i tehnika vizualizacije.

Kao primjer može poslužiti slučaj kada su vam ponuđena dva posla, a vi ne znate za koji se odlučiti. Da biste donijeli ispravnu odluku, povucite se na mirno mjesto, zamislite kako ste prihvatili jedan od poslova i pratite kako vam tijelo reagira. Potom to isto učinite i za drugi. Opuštenost, ugodan osjećaj, sreća kao i radosno treperenje srca, bit će savršen pokazatelj.

Magični dani u kolovozu/avgustu*******

Od prvog dana kolovoza/avgusta pa u naredna tri tjedna obavezno treba pojesti po žličicu meda. Posljednji dan treba se okupati u nekoj rijeci.

9. kolovoz/avgust– Na ovaj dan poželjno je jesti jabuke, ali i poklanjati ih drugima. Jabuke su simbol ljubavi i povjerenja.

10. kolovoz/avgust – U predvečerje, prije nego što sunce zađe, treba bos hodati po zemlji kako bi se čovjek nakupio njene iscjeliteljske energije.

11. kolovoz/avgust – Nabrati orahe i naredna tri dana držati ih na trpezarijskom stolu, jer oni na taj način privlače blagostanje u dom.

Bosiljak za čaroliju

Bosiljak – (Ocimum basilicum) se koristi u čarolijama ljubavi i novca. Nosi se u džepu ili novčaniku za privlačenje bogatstva, u ritualnim kupkama za privlačenje nove ljubavne veze ili raskida stare, te za pročišćenje tijela od negativnih energija.

Prosipa se po podu kao zaštita od neželjenih sila i duhova ili se spaljuje kao jaki i djelotvorni element egzorcizma.

sensaklub.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori