Pošto ćete se malo ulenjiti, trudićete se da pronađete lake i brze načine da se izborite sa svim eventualnim problemima. Na vašu sreću, okolnosti će vam biti naklonjene.
Ako ste u vezi, partner će pokazati razumevanje za neke vaše slabosti. Slobodni neće ništa inicirati kada je ljubav u pitanju, ali će zato rado prihvatiti nečije udvaranje.

Ovan 21.3.- 20.4.

Pošto ćete se malo ulenjiti, trudićete se da pronađete lake i brze načine da se izborite sa svim eventualnim problemima. Na vašu sreću, okolnosti će vam biti naklonjene.

Ako ste u vezi, partner će pokazati razumevanje za neke vaše slabosti. Slobodni neće ništa inicirati kada je ljubav u pitanju, ali će zato rado prihvatiti nečije udvaranje.

Pomak na finansijskom planu prijatno će vas iznenaditi i skrenuti vam pažnju sa nekih i dalje aktuelnih poteškoća sa kojima se susrećete na radnom mestu.


Bik 21.4.-21.5.

Promenićete ugao posmatranja, pa vam situacija u kojoj se trenutno nalazite više neće delovati tako komplikovano. Bićete spremni da primenite neko alternativno rešenje.

Slobodni među vama, neće ni biti svesni koliko se jednoj osobi sve više dopadaju. Zauzeti će imati skladan odnos sa partnerom, ispunjen obostranim razumevanjem.

Bićete voljni da unesete određene promene u svoj sistem rada, smatrajući da ćete na taj način sebi povećati šanse za napredak u karijeri u nekom skorijem periodu.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Pošto vam ljudi u vašem okruženju mogu delovati kao da su na potpuno drugačijoj talasnoj dužini nego vi, okrenućete se sebi i uživati u vremenu koje budete proveli sami.

Ako ste u vezi, partner će imati utisak da ga izbegavate, što će donekle biti tačno. Slobodni će razmišljati o tome šta im je trenutno potrebno na emotivnom planu.

Bićete skloni neobičnim i maštovitim rešenjima, ali nećete svako od njih moći da primenite bez da se prethodno konsultujete sa svojim saradnicima.


Rak 22.6. - 22.7.

Današnji dan biće vam mnogo manje naporan od jučerašnjeg. Međutim, pratiće vas određena doza nesigurnosti, pa ćete verovatno tražiti problem i tamo gde ga nema.

Ako ste slobodni, bićete raspoloženi za izlazak u veće društvo. Zauzeti će poželeti da svoj odnos sa partnerom na neki način osveže i učine ga sadržajnijim.

Bićete vrlo kooperativni, pa vam je uspeh osiguran kroz bilo koji vid timskog rada. Sa druge strane, imaćete tendenciju da preterujete sa primenom inovativnih rešenja.

Lav 23.7.- 22.8.

Bićete sigurni u sebe, ali ćete imati utisak da je potrebno da izađete iz svoje zone komfora kako biste i ljudima iz svog okruženja pokazali koliko zaista vredite.

Ako ste slobodni, zadovoljićete se sanjarenjem o ljubavi. Istina je da ćete imati isuviše visoke kriterijume koje će retko ko moći da zadovolji. To se odnosi i na one u vezi.

Na radnom mestu ćete se pokazati pouzdanim i predanim radnikom, međutim, bićete preambiciozni, pa tako nećete u potpunosti biti zadovoljni svojim učinkom.


Devica 23.8. - 22.9.

Na sve načine ćete se truditi da izađete iz kolotečine. U tome možete i preterati, pa se nemojte iznenaditi ako bliske osobe ne budu bile oduševljene vašim ponašanjem.

Ako ste slobodni, ostavljaćete utisak osobe kojoj emotivna veza, barem trenutno, nije potrebna, iako to nije sasvim tačno. Zauzeti će uživati u ljubavnoj idili.

Neke poslovne izazove koji su se činili teško savladivim, prevazići ćete mnogo lakše nego što ste mislili. Ipak, pojedinih briga još uvek nećete moći da se oslobodite.


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete prilično zatvoreni i nepoverljivi i to bez nekog specijalnog razloga. Prema bliskim osobama odnosićete se slično kao prema onima koje slabo poznajete.

Ako ste u vezi, interesovaće vas jedino fizički aspekt odnosa sa partnerom. Slobodni će aktivno razmišljati o jednoj osobi, ali neće biti sigurni da je ona pravi izbor za njih.

Na radnom mestu ćete se truditi da nikom “ne upadate u oči”. Sa druge strane, na polju finansija vam predstoji neočekivano pozitivan razvoj događaja.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Naći ćete vremena za svakog ko vam se bude obratio, ali nećete u potpunosti biti iskreni u tome. Biće to i vaša taktika kojom ćete nastojati da unapredite svoj društveni imidž.

Slobodni će kroz kontakte sa prijateljima i poznanicima tragati za osobom koja bi mogla da im odgovora i na emotivnom planu. Zauzeti neće imati nikakvih trzavica u vezi.

Pravićete raznorazne dogovore sa poslovnim partnerima i drugim važnim saradnicima. Na suptilan način ćete uspeti da ih ubedite u ispravnost svojih stavova.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas vam ništa neće biti teško. Bićete aktivni tokom celog dana i sa zadovoljstvom ćete izvršavati svakodnevne obaveze. U večernjim satima čak nećete osećati umor.

Ako ste slobodni, ni na koji se način nećete angažovati na emotivnom planu. Zauzetima ne predstoje bitni događaji u kontaktu sa voljenom osobom.

Napravićete malu reorganizaciju u uobičajenom redosledu ispunjavanja svojih dužnosti na radnom mestu, što će se pokazati korisnim jer ćete na taj način postati efikasniji.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete lepo raspoloženi, druželjubivi i zabavni. Ukoliko, ipak, svoju radost ne budete imali s kim da podelite, pronaći ćete način da uživate u sopstvenom društvu.

Slobodni među vama, biće svesni svoje neodoljivosti i koristiće je u svakoj prilici. Zauzeti će biti više nego zadovoljni razvojem događaja na ljubavnom planu.

Današnji dan biće naklonjeniji onima koji rade u oblasti umetnosti. Ostalima njihove kreativne sposobnosti neće pomoći da ostvare uspeh u poslu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete želeti da se malo primirite, možda i posvetite nekim stvarima koje imate običaj da često zapostavljate, a za koje znate koliko su vam zapravo važne.

Slobodni neće biti nešto naročito usmereni na traganje za novim uzbuđenjima na ljubavnom planu. Zauzeti će se relativno dobro slagati sa partnerom.

Iako ćete najpre sumnjati u sebe, stići ćete da završite jedan veliki posao na vreme. To će vam podići samopouzdanje, pa nećete bežati od suočavanja sa novim izazovima.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete se bliskim osobama otvoriti po nekim pitanjima koja ste dosad uglavnom čuvali samo za sebe. Moguće je da vam neko od njih da dragocen savet.

Slobodni će biti vrlo komunikativni i pristupačni, ali ne i preterano zainteresovani za nešto više od flerta. Zauzeti će imati odličnu komunikaciju sa partnerom.

Atmosfera na radnom mestu će i dalje biti prilično uzburkana, ali ćete zato vi biti na visini zadatka, pa ćete sa lakoćom pronalaziti rešenja za neke kompleksne situacije.

svetplus.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori