Mnogi pripadnici ovog znaka nisu zadovoljni načinom na koji im je  pocela ova godina. Ali, na vasu veliku sreću, u mesecu koji je pred nama ćete imati šansu da promenite svoj život iz korena.

BIK

Dragi bikovi, mesec jun vama donosi najveće promene. I to one koje niste mogli ni da zamislite, ali nema sumnje da ste ih zaslužili.

Mnogi pripadnici ovog znaka nisu zadovoljni načinom na koji im je  pocela ova godina. Ali, na vasu veliku sreću, u mesecu koji je pred nama ćete imati šansu da promenite svoj život iz korena.

Saznaćete da osoba koju želite oseća isto prema vama, ali će ona prosto čekati da vi učinite prvi korak. Ukoliko budete samo malo manje ponosni a više budete  slušali svoje srce i borili se za tu osobu sve će doći na svoje.

Krajem juna vas očekuje nagrada i za trud koji ste uložili na radnom mestu. Moguće je da će vam što se posla tiče jun biti veoma naporan.

No, nakon tolikog zalaganja dolazi do promene kakvu ste mogli samo da zamislite. Bićete nagradjeni za sve, a osim srece u ljubavi moguća je i ponuda za novo radno mesto.

Itekako ćete moći da uživate!


DEVICA

Drage device, vama će mesec jun biti najlepši u toku cele ove godine. Ocekuju vas neke neverovatne situacije i nema sumnje da ćete moći da se prepustite mastanju i uživanju. Mnoge vase zelje će tokom meseca juna biti  ispunjene.

To se pre svega odnosi na ljubav.

Jer, ako ste sada tužni i usamljeni i deluje vam da se vaša ljubavna situacija nikada neće promeniti, varate se.

Konačno će u narednim nedeljama u vas život ući osoba koja vam je suđena. To će biti jedna od onih veza koje su prosto osudjene na to da traju, na vasu veliku sreću.

Moguće je da je reč o jednom lavu, i da ćete imati problema u komunikaciji  jer ste različiti kao nebo i zemlja, ali prava  ljubav  nema rok trajanja i uvek pobedi svaku prepreku.


RIBE

Ako ste rodjeni u  znaku ribe za vas imamo neverovatne vesti. Ne možete ni da zamislite kakvu će vam sreću doneti početak juna meseca.

Ne samo u ljubavi, što vam je sada na prvom mestu, već i na polju karijere i novca. Mozemo  da  kažemo da je pred  vama period u kome ćete itekako moći da uživate jer su zvezde na vašoj strani i moguće je čak i ono što smatrate nemogućim.

Već u prvoj sedmici  juna dobićete poslovnu ponudu. Jednu od onu koje se ne odbijaju. Naravno da takve ponude  zahtevaju mnogo truda i samim tim veću odgovornost ali su bez imalo sumnje uvek nagrada za nečiji trud. Naravno, sa tim sto dolazi nagrada kao priznanje, dolazi i materijalna sigurnost.

Novac je svakako nešto što je svima nama potrebno, ali ne brinite se, tokom  narednih nedelja ćete njega imati  u  izobilju, a sve se menja na bolje i kada je ljubav u pitanju.

Nećete biti ni svesni kakva vas je sreća zadesila ali opustite se i uživajte.

mojastrolog.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori