Mjesečni horoskop otkriva staze ljubavi u svibnju 2019. godine – saznajte hoće li se vašem znaku ostvariti romantične želje…

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovici svibnja praviti kvadrat sa Saturnom i prouzrokovat će nesuglasice između vas i voljene osobe u vezi zajedničkih ciljeva. Doći će i do pojave ljubomore, sumnjičavosti i nepovjerenja. Ovo zahlađenje neće potrajati dugo zbog toga što ćete uspjeti naći rješenje kroz razuman razgovor. Odgovaralo bi vam vikend putovanje kako biste došli do ravnoteže.

Druga polovica travnja počinje s ulaskom Venere u znak Bika. Vaš partner će biti pun pozitivne energije. Kako ćete vi biti opterećeni i bezvoljni, voljena osoba će nalaziti način da vas oraspoloži svojim prijedlozima. Više vremena ćete provoditi zajedno. Uživat ćete u intimnim trenucima i oko svega ćete se uspjeti složiti. Ostvarit ćete jedan zajednički cilj.

Ako ste slobodni:

Početak svibnja će u vama probuditi strasti, ali će vam donijeti u isto vrijeme razočaranja. Vaša očekivanja su visoka i potreban vam je netko tko je spreman na pokret, avanturu, putovanja, izlete u prirodi. Umjesto da upoznate nekoga tko je pun energije i volje, nailazit ćete na lijene i razmažene osobe. Tek od 14. svibnja, posredstvom sekstila Venere s Marsom upoznat ćete nekoga s kim ćete dijeliti smisao za sport i avanturu. Do kraja mjeseca ćete započeti emotivnu vezu punu sklada i akcije.

Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih privući svojim vedrim duhom i ljepotom. Morat ćete se potruditi da je osvojite jer ona nije laka na osvajanju. Bit ćete u prilici ući u avanturu koja ima šanse da se pretvori u vezu.

BIK

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura s Marsom, vladarom vašeg polja ljubavi i braka, donosi vam na samom početku svibnja nove poticaje i više zajedničkih aktivnosti s partnerom. Oko svega ćete se moći dogovoriti i provest ćete par dana u ugodnoj atmosferi na zajedničkom putovanju ili izletu u prirodi. Pripazite na troškove putovanja kako se ne biste našli u minusu na računu.

Druga polovica svibnja započet će ulaskom Venere u vaš znak. Imat ćete nove ideje kako da vašu vezu poboljšate i kako da vaš partner bude zadovoljniji. Ispunit ćete voljenoj osobi jednu želju. U trećoj dekadi mjeseca ćete više izlaziti zajedno, družit ćete se sa zajedničkim prijateljima i posjećivat ćete razne društvene manifestacije. To će vas oboje činiti sretnim.

Ako ste slobodni:

Veza koju ste prekinuli nedavno još uvijek nije u vama završena jer osjećate da je nešto ostalo nedorečeno između vas i bivšeg partnera. Osjećat ćete se tužno jer nećete moći uspostaviti kontakt. Sredinom svibnja upoznat ćete nekog novog tko će vam pokazati svoju bolju stranu i donijeti vam nova i lijepa iskustva u ljubavi. Ući ćete u vezu spontano, već tjedan dana nakon poznanstva. Vaš odnos s novim partnerom će početi s vašim oduševljenjem i nastavit će se u tom pravcu.

Stariji Bikovi će nakon dužeg premišljanja odlučiti ući u novu vezu s osobom koja im je duže vrijeme naklonjena. U početku ćete biti suzdržani, ali kada shvatite da je vaša ljepša polovica ipak ono što vam treba, bit ćete joj zahvalni.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Prva dekada svibnja vam donosi nesuglasice s voljenom osobom zbog opozicije Marsa s Jupiterom. Vi ćete biti napeti zbog obaveza, a vaš partner će biti previše zahtjevan i okrenut sebi. Imat ćete osjećaj da vas zanemaruje i iskorištava. To može dovesti do ozbiljnog zahlađenja. Bit će vam neophodan iskren razgovor i kompromis da biste riješili probleme.

Druga polovica svibnja doprinijet će poboljšanju vaših odnosa s voljenom osobom. Potrudit ćete se naći više vremena za intimne zajedničke trenutke kada ćete se moći posvetiti jedno drugom uz svu pažnju i nježnost. Imat ćete bolji osjećaj za potrebe vašeg partnera i pokazivat ćete više inicijative. Vašem partneru će vaši prijedlozi odgovarati i to će vas zbližiti.

Ako ste slobodni:

Privući će vas netko tko će vam na prvi pogled djelovati, ali kada se bolje upoznate shvatit ćete da ste različiti i da vaša simpatija posjeduje osobine koje vama nikako ne odgovaraju. Prekinut ćete taj odnos i jedno vrijeme ćete se osjećati razočarano, ali će to kratko trajati. Venera će 14. svibnja praviti sekstil s Marsom i donijet će vam novo poznanstvo s osobom koja će biti puna vedrine i pozitivne energije. S tom osobom možete imati uzbudljivu avanturu, ali će vam to biti ugodno iskustvo.

Stariji Blizanci će imati više prilika da uđu u novu emotivnu vezu. Jednu na početku mjeseca, a drugu na sredini. Oba pokušaja će se završiti neuspjehom. Prva osoba bit će nestabilnih emocija, a druga će u svemu vidjeti samo osobnu korist.

 RAK

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi svibnja Merkur i Venera pravit će izazovne aspekte sa Saturnom i Plutonom koji se nalaze u vašem polju ljubavi i braka. S voljenom osobom nećete se moći složiti oko zajedničkih ciljeva. Oboje ćete biti nepopustljivi i nespremni na dijalog. To će dovesti do napetih odnosa i zahlađenja između vas dvoje. Izbjegavajte svađu.

U drugoj dekadi svibnja će Sunce i Merkur praviti trigon sa Saturnom i Plutonom. Uspjet ćete poboljšati odnose s partnerom i kroz razgovor i više razumijevanja postići dogovor o onome što vam je važno u idućem periodu. Više ćete podrške i pažnje pružati jedno drugom. Godit će vam zabava, zajednički izlasci i druženje s prijateljima.

Ako ste slobodni:

Prva polovica svibnja vam donosi neuspjeh i razočarenje u pokušaju da privučete pažnju osobe koja vam se sviđa. Vaša simpatija neće obraćati pažnju na vas i ući će u vezu s drugom osobom. Sredinom svibnja ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja, nekoga s kim ćete imati na prvi pogled obostranu simpatiju i privlačnost. Već nakon nekoliko zajedničkih izlazaka ćete shvatiti da ste kao stvoreni jedno za drugo. Započet ćete emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom na duže staze.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu s kojom će moći podijeliti svoja mišljenja i stavove o mnogim stvarima. Otkrit će da ih vezuju mnogo zajedničke stvari. Ovo poznanstvo će polako krenuti ka emotivnoj vezi ali budite strpljivi i ne žurite.

LAV

Ako ste u vezi:

Prva dekada svibnja donosi vam nestabilnost u odnosima s voljenom osobom. Bit ćete previše zauzeti svojim obavezama i zbog toga će vam ostati malo vremena za zajedničke trenutke i za obećanja koja ste ranije dali svom partneru. To će dovesti do zahlađenja u vezi. Do sredine svibnja bolje ćete se uspjeti organizirati i naći više vremena za partnera.

Druga polovica svibnja bit će opuštenija i bit ćete raspoloženi da izlazite s voljenom osobom na kulturne i društvene manifestacije, kao i na mjesta za zabavu. Provodit ćete zajedničko vrijeme u razgovorima o zajedničkim temama i bit ćete više u pokretu, što će vam odgovarati. Bit ćete složni i dobro ćete se razumjeti. Godit će vam druženje sa zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni:

Više će vam odgovarati izlasci i zabava, bit ćete više zainteresirani za druženje s prijateljima, nego što ćete biti zainteresirani za ulazak u novu vezu. Odgovarat će vam uglavnom površne i neobavezne veze i avanture. Druga polovica svibnja donijet će vam susret s osobom s kojom ćete se moći provoditi onako kako vama odgovara i s kojom ćete imati skladne intimne odnose. To će vam biti dovoljno u početku. Kasnije će ostati otvorena mogućnost da bude i nešto više od avanture.

Nešto stariji Lavovi će imati visoke kriterije pri izboru potencijalnog partnera za emotivnu vezu. Jedno poznanstvo će krenuti u pravcu nečeg bližeg, ali ćete ostati suzdržani i do kraja mjeseca nećete donijeti konačnu odluku o ulasku u vezu.

 DJEVICA

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa s Jupiterom u prvoj dekadi svibnja dovest će do zahlađenja i napetosti u odnosima s voljenom osobom zbog vašeg poslovnog angažmana i nedostatka vremena za dom i obitelj. Bit će potrebno da se potrudite da poštujete dogovore s partnerom i ukućanima. Ako pokažete više interesa i osjećaja za njihove potrebe, izbjeći ćete teškoće.

Sredinom svibnja Merkur u sekstilu s Neptunom donijet će vam intuitivno razumijevanje s voljenom osobom i bit ćete spremni da u vašu vezu unesete više zabave, kreativnosti, zajedničkih aktivnosti. Uživat ćete u posjetama galerijama, gledanju filmova, proučavanju zajedničkih tema, što će vas zbližiti. Prolazne napetosti i nesuglasice imat ćete na kraju svibnja.

Ako ste slobodni:

Upoznat ćete osobu koja će vam se svidjeti na prvi pogled jer ćete lako uspostaviti komunikaciju i saznati kako vas slične stvari zanimaju. Oboje volite razgovarati o temama zdravlja, zdrave prehrane, svemu što je praktično i godi vam kada s nekim možete analizirati takve teme do najsitnijih detalja. Osim dobrog sugovornika u drugoj osobi ćete naći i nekog tko zna osjetiti vaše potrebe i raspoloženja i na adekvatan način reagirati. Do kraja svibnja ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Djevice će se početi intenzivno viđati s osobom koju duže vrijeme poznaju i od koje dobivaju signale da je otvorena za nešto više od poznanstva. Do kraja mjeseca bit ćete suzdržani i nesigurni jer će vaši osjećaji biti promjenjivi.

VAGA

Ako ste u vezi:

Venera koja prolazi kroz vaše polje ljubavi pravit će 7. svibnja kvadrat sa Saturnom. Između vas, vašeg partnera i članova obitelji će doći do neslaganja i emotivnog zahlađenja. Imat ćete dojam da svi od vas očekuju da ispunjavate njihove potrebe i želje, dok nitko ne obraća pažnju na vas i vaše potrebe. Vi sami ste vaše ukućane navikli da im sve činite.

Sredinom svibnja će Venera praviti sekstil s Marsom. Vaš partner će vas iznenaditi zajedničkim vikend putovanjem gdje ćete se moći posvetiti jedno drugom bez smetnji. Nakon toga ćete imati više vremena i volje da poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Potrudite se da provodite više vremena u zajedničkim intimnim trenucima.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete potrebu da budete slobodni i da se više krećete, putujete i zabavljate. Neće vas zanimati ni površne veze, već samo prolazne avanture. Bit ćete spremni za nešto ozbiljnije samo ako se pojavi netko tko će odgovarati vašim kriterijima koji će tijekom svibnja biti visoki. Sredinom mjeseca, kada Mars, vladar vašeg polja ljubavi, uđe u znak Raka, pojavit će se netko tko će se zaljubiti u vas. Kako će to biti netko tko se zna ponašati, počet će vam se sviđati. U vezu nećete žuriti.

Starije Vage će pokušati prići osobi koja će djelovati hladno i nezainteresirano u početku, ali će kasnije početi pokazivati znakove radoznalosti. U drugoj polovici svibnja će pristati da izađete zajedno. Otkrit ćete da imate šanse kod nje.

ŠKORPION

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi pravit će kvadrat sa Saturnom i dovest će do zahlađenja u odnosu s voljenom osobom. Nećete se razumjeti oko važnih stvari i bit će vam teško postići bilo kakav jasan dogovor. Vaša komunikacija će biti formalna. Uspjet ćete izaći iz teškoća zahvaljujući sekstilu Venere s Marsom, što će pojačati vaše strasti.

Ulazak Venere u vaše polje ljubavi i braka sredinom svibnja i donosi vam više sklada i lijepih zajedničkih trenutaka uz voljenu osobu. Unijet ćete nešto novo u vašu vezu i to će biti osvježenje koje vam je nedostajalo. Vaš partner će biti stabilnije raspoložen i pun vedrine i nježnosti. Iskreno će vam pružati emocije. Oboje ćete biti ispunjeni i zadovoljni.

Ako ste slobodni:

Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja će vam djelovati drugačije od većine ljudi koje poznajete i upravo ta posebnost će biti ono što će vas privući. Već u startu će vam biti jasno da to nije osoba koja se voli vezivati, da je avanturističkog duha i da ne dopušta nikome da joj nameće svoju volju. Kako ćete se zaljubiti, potrudit ćete se da nađete pravi način kako bi joj privukli pažnju. U drugoj polovici mjeseca ćete počet ćete se češće viđati i avantura će biti sigurna. Veza će pričekati.

Stariji Škorpioni će se potruditi da se svide osobi koju će upoznati preko poslovnih sastanaka. Nakon više zajedničkih izlazaka oboje ćete shvatiti da imate mnogo zajedničkih tema. Do kraja mjeseca ćete ući u skladnu emotivnu vezu.

 STRIJELAC

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa s Jupiterom na početku svibnja prouzrokovat će ozbiljne nesuglasice s voljenom osobom. Oboje ćete biti promjenjivo raspoloženi, stalno ćete mijenjati svoje stavove i mišljenja i oko najobičnijih stvari nećete se uspijevati dogovoriti. Uspjet ćete uspostaviti komunikaciju tek kada popustite i učinite partneru poneki ustupak.

Od sredine svibnja ćete više vremena provoditi zajedno. Godit će vam izlaziti na mjesta koje oboje volite posjećivati. Potrudit ćete se da iz svog života izbacite većinu nepotrebnih obveza i stvari što vam smetaju jer ćete shvatiti da vam mnogo toga odvlači pažnju i tako narušava sklad u emotivnom odnosu s partnerom. Vaš partner će vas podržati.

Ako ste slobodni:

Više od jedne osobe će vam prići i pokazati da ih zanimate i da bi s vama željeli imati nešto više na emotivnom polju. Vama se sviđa netko tko vam je nedostupan, a s druge strane ne nalazite nikoga tko odgovara vašim kriterijima. Jedna od nekolicine osoba koje vam budu prišle će vam se svidjeti, ali nećete biti sigurni trebate li prihvatiti poziv za izlazak, jer vam neće biti do razočaranja. Prihvatite poziv zbog toga što postoje realne šanse da ćete se uspjeti uklopiti i da ćete dati šansu za vezu.

Nešto stariji Strijelci će upoznati osobu koja će ostaviti snažan dojam na njih svojom spontanošću, smislom za humor i inteligencijom. Otkrit ćete kako imate slične interese, počet ćete se češće viđati i ući ćete u vezu do kraja svibnja.

JARAC

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Saturnom u prvoj dekadi svibnja donosi vam zahlađenje i neslaganja s voljenom osobom. Najviše ćete nesuglasica imati oko raspodjele kućnih i obiteljskih obaveza. Kao i obično, pretrpat ćete se poslovnim obavezama i izbjegavat ćete se baviti obiteljskim pitanjima. To će vam donijeti i svađe s partnerom. Potražite kompromisno rešenje.

U drugoj polovini svibnja ćete uspjeti postići ravnotežu i sklad u vezi. Vaš partner će vam tolerirati vaše navike koje ga ponekad iritiraju, a vi ćete se truditi da udovoljite njegovim potrebama i željama. Naći ćete više vremena za zajedničke izlaske i zabavu, kao i za preuređenje vašeg zajedničkog doma, što ste pokušavali više puta odgoditi.

Ako ste slobodni:

Prihvatit ćete poziv za izlazak od jedne osobe koja vam djeluje dovoljno pristojno i ostavlja dojam da vam neće biti dosadno, naporno ili neugodno s njom u društvu. Vaš osjećaj vas neće prevariti. Ostavit će na vas pozitivan dojam i počet će vam se sviđati. Poželjet ćete se pobliže upoznati i inicirat ćete naredni izlazak. Nakon nekoliko uzastopnih viđanja, oboje ćete shvatiti da imate dosta zajedničkih tema. Bit ćete otvoreni ka vezi, ali nećete žuriti. Godit će vam spontanost u odnosu.

Nešto stariji Jarci će biti privučeni osobom koju će upoznati na jednoj javnoj priredbi. Pozvat ćete je na zajednički izlazak i otkrit ćete da se radi o stidljivoj i povučenoj osobi. Potrudit ćete se da joj se svidite i uspjet ćete je osvojiti.

VODENJAK

Ako ste u vezi:

Uživat ćete u ugodnim zajedničkim trenucima uz voljenu osobu. Imat ćete inicijativu za zajedničke izlaske i ostale aktivnosti koje će vam ispuniti vrijeme zadovoljstvom. Razgovarat ćete o planovima i željama i potrudit ćete se da jedno drugom izađete u susret i ispunite bar jednu želju. Uglavnom će vam goditi sitnice koje ćete jedno drugom činiti sa zadovoljstvom.

Druga polovica svibnja će vam donijeti mogućnosti da poboljšate zajednički život i da preuredite dom i prostor gdje živite ili provodite najviše vremena udvoje. Vaš partner će imati nove ideje kako biste mogli vaš prostor uljepšati i to ćete prihvatiti jer će vam se svidjeti. Odlazak na vikend putovanje bi vam odgovaralo. Postoji jedno mjesto koje želite posjetiti.

Ako ste slobodni:

Početkom svibnja ćete na jednom vikend putovanju upoznati osobu koja će vas oduševiti i u koju ćete se zaljubiti. Kako je to netko tko ne živi u istom mjestu gdje i vi, a kako će simpatija biti obostrana, dogovorit ćete se da se češće viđate i započet ćete prvo uzbudljivu avanturu koja će imati mogućnosti da se pretvori u vezu. Udaljenost neće predstavljati veliku smetnju. Ostat će vam samo da sačekate neko vrijeme da vaša veza potvrdi vrijednost i stabilnost. Sve ostalo ćete lako ostvariti.

Nešto stariji Vodenjaci će imati avanturu s osobom koja im duže vrijeme pokušava privući pažnju. Radi se o nekome tko nije slobodan i tko želi tajnu vezu s vama bez obaveza. Vama će to odgovarati i započet ćete tajnu vezu. Bit ćete zadovoljni.

 RIBE

Ako ste u vezi:

Izazovni aspekti Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi na početku svibnja donijet će vam napetost i nesporazume u odnosima s voljenom osobom. Više ćete vremena provoditi na poslu i biti zauzeti društvenim životom, zbog čega ćete malo vremena provoditi s voljenom osobom. Jedno obećanje koje ste dali ranije nećete ispuniti na vrijeme.

Druga polovica svibnja će vam donijeti poboljšanje odnosa s voljenom osobom. Poduzet ćete sve što je u vašoj moći da manje vremena provodite zaokupljeni obavezama, a da s partnerom više nego obično izlazite. Najviše od svega će vam odgovarati da nekuda otputujete na nekoliko dana i dobro se provedete. Potrebno vam je više intimnih trenutaka udvoje.

Ako ste slobodni:

Početkom svibnja ćete provoditi vrijeme u izlascima s jednom osobom kojoj se sviđate. Koliko god da se ta osoba bude trudila oko vas, vi ćete nalaziti da vam ne odgovara kao emotivni partner i da vam odgovaraju samo druženja. Sredinom mjeseca upoznat ćete nekoga tko će unijeti svježinu u vaš svakodnevni život. Pokazat će zainteresiranost da se viđate, a nakon toga će otkriti da je to netko tko vas zna oraspoložiti i ima osjećaj za vaše potrebe. Ući ćete u skladu vezu krajem mjeseca.

Nešto starije Ribe će se nakon dužeg vremena premišljanja odlučiti na vezu s osobom koja im se površno sviđa, a s kojom se viđaju nekoliko mjeseci unazad. Otkrit ćete da vam ta osoba može biti odgovarajući partner za vezu.

lovesensa.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori