Ako ste slobodni, možete da očekujete pravu navalu novih udvarača. Na poslu je dobar trenutak za ostvarivanje veće zarade.

OVAN

Ona: Iako vas Mars u Vodoliji navodi da se družite, planete u Jarcu ukazuju da je vreme za preuzimanje odgovornosti na radnom mestu. Ako budete taktični, očekuje vas napredak u karijeri. Amabiciozan muškarac sve više privlači vašu pažnju.

On: Istaknuto deseto polje podrazumeva dodatne napore na poslu kako biste ostvarili svoje ambicije. Mars u jedanaestom polju odnosi vam podršku prijatelja i lep period za druženje. U ljubavi ćete biti rastrzani između emocija i poslovnih ciljeva, tako da su mogući nesporazumi.

BIK

Ona: Venera u devetom polju nagoveštava koliko je za vas bitno u ovom periodu da se krećete i napredujete. Ne bi bilo loše dodatno da se obrazujete ili privedete kraju neko učenje. U ljubavi ste netolerantni i slabije pokazuje svoja osećanja.

On: Venera u devetom poju ukazuje da je lep period za putovanja. Malđi Bikovi treba da se posvete studijama, jer je nedelja odlična za učenje. Mars u Vodoliji donosi vam nervozu i probleme sa autoritetom na radnom mestu.

BLIZANCI

Ona: Planete u Jarcu donose vam smirenje, jer ste mnogo stabilniji i svesniji šta tačno želite ili ne. Na poslu se završava ciklus promena, pa će vam samim tim i biti mnogo lakše da ostvarite ono što želite. Dobar je mesec za nasledstvo kao i sponzorstva. U ljubavi ste rezervisani i očekujete od partnera da vam se dokazuje na delima.

On: Merkur u Jarcu doneo vam je ozbiljniju fazu u kojoj vam je bitno materijalno da se osigurate. Mnogo ste ozbiljniji i potrebne su vam garancije za sve što radite. U ljubavi na prvi pogled možete da delujete nezainteresovano, a zapravo vam je potrebno mnogo više pažnje. Prijatelji će vam predložiti putovanje.Čućete za neko nasledstvo.

RAK

Ona: Planete u sedmom polju donose vam uzbudljiv period sa mnoštvom susreta. Bićete popularni u svakom društvu. Ako ste slobodni, možete da očekujete pravu navalu novih udvarača. Na poslu je dobar trenutak za ostvarivanje veće zarade. Srađivaćete sa vatrenim i zemljanim znacima. Rakovi koji su u dužim vezama, razmišljaće o braku ili zajedničkom životu.

On: Venera kuca na vrata vašeg sedmog polja pa ste veoma primamljivi za osobe suprotnog pola. To podrazumeva dosta izlazaka na mesta javnog tipa na kojima ćete biti veoma omiljeni i popularni. Partnerstvo u svakom smislu vam je veoma važno. Ovo je period skapanja novih poslovnih partnerstava. Saradnja sa Jarčevima i Lavovima će biti veoma uspešna. 

LAV

Ona: Sunce u Strelcu pruža vam priliku da sagledate život sa jedne duhove strane. Imaćete znatno više poziva za izlaske jer će drugi želeti da budu u vašem društvu. Kako su planete ušle u Jarca vi radite na svojim životnim navikama i ishrani. Ovo je dobar period za reogranicaiju bilo kakvih obaveza. Od strane partnera doživećete nerazumevanje i netoleranciju zbog uticaja Marsa.

On: Mars u Vodoliji ukazuje da ćete biti na udaru kritike osobe koja vam je bliksa. T može da bude partner, kao i poslovni saradnik. Sa druge strane možete da imate pritisak zbog završavanja nekih zakonskih stvari. Dobar je period da pokažete svoje sposobnosti na radnom mestu. Privlaće vas Strelčevi i osobe iz inostranstva.

DEVICA

Ona: Planete u petom polju probudile su u vama emocije zbog kojih ste romentični. Otvoreni ste za novu ljubav. Očekuju vas brojna poznanstva na mestima javnog tipa. Jedno je sigurno, a to je da ćete se u ovom period znatno više provoditi nego inače. Poslovna gužva prouzrokovana je Marsom, tako da je pogrešna taktika da se inatite već probajte da prinađete kompromis.

On: Merkur u petom polju donosi vam provod i zabavu. Otvoreni ste za nova poznanstva. U ovom periodu možete da upoznate osobu u koju ćete da se zaljubite. Nepromišljeni potezi na poslu mogu da vam donesu štetu jer treba da izbegavate rasprave. Prijaće vam veći krug ljudi koji imate oko sebe jer ćete dobro da se zabavite u svakom pogledu. Ljubav kuca na vaša vrata.

VAGA

Ona: Planete u Jarcu donose vam preispitivanje porodičnih odnosa i prihvatanje odgovornosti. Za neke Vage ovo je test ozbiljnosti i poboljšanja porodičnih odnosa. Sa Marsom u petom polju stižu novi izazovi u ljubavi, samo što su vam trenutno potrebne znatno veće garancije. Ne prepuštate se olako emocijama, a vaš partner to ne razume.

On: Venera u Jarcu donose vam životne prekretnice. To se odnosi na pitanja pordice ili mesto življenja. Koliko god poželeli da pobegnete od odgovornosti, biće nužno da se bavite i onim pitanjima koja vam baš ne zanimaju. Prema porodici je potrebno da zauzmete drugačiji stav. Moguće je da se odlučite na neki samostalan potez koji će vam promeniti život. Ženska osoba vazdušnog znaka će ostaviti snažan utisak na vas.

ŠKORPIJA

Ona: Mars u Vodoliji vas sve češće ljuti, pa najbliže osobe primećuju da ste nervozni. Imate nizak prag tolerancije čak i za osobe koje su vam važne. To će izazvati razne nesporazume sa ukućanima. Planete u Jarcu vam donose sedmicu odličnih pregovora. Saturn broji poslednje dane u vašem znaku pa osećati da teret odgovornosi i obaveza prolazi. 

On: Dobro postavljeno treće polje uslovljava konstruktivne razgovore i lepe vesti. Ono što vas koči jeste nepovoljna pozicija Marsa koja u vama izaziva bes, pa imate konflikte sa ukućanima. U ovom periodu lako možete sami sebi da napravite probleme tamo gde ih nema. Iskoristite lepu nedelju za kraća putovanja.

STRELAC

Ona: Planete u Jarcu osiguravaju vam dobru finansijsku situaciju. U ljubavi ste proračunati i očekujete konkretna dela od starne partnera. Jedan muškarac u znaku Vodolije je uporan bolje da vas upozna. Dobićete poslovnu ponudu koja će vam pružiti priliku više da zaradite. Sve što radite u ovom period radite promišljeno i odgovorno.

On: Istaknuto polje Jarca ukazuje da ćete imati sigurniji finansijsku situaciju. Ovo je period koji vam omogućava veću zaradu. Posredstvom osoba zemljanog znaka možete više da zaradite. To podrazumeva i da ćete dobiti poslovnu pirliku koja vam donosi poboljšanje zarade. U ljubavi vas privlače konkretne osobe, kao i one koje komuniciraju sa vama na neuobičajen način.

JARAC

Ona: Dobre planete u vašem znaku ukazuju da dolaze lepi događaji i pozitivne vesti. Ovo je period u kome zračite neverovatnim šarmom. Pravi je momenat da uložite inicijativu na radnom mestu jer možete da napredujete. Dobićete nove udvarače, a jedan od njih će vas svakako osvojiit. Budite oprezni sa finansijskim transakcijama.

On: Istakunto prvo polje donosi vam nedelju povoljnih odluka i vesti. U ovom periodu maltene ne možete da pogrešite jer vas čuvaju dobre planete. Ovo je period uspešnih poslovnih pregovora. Imaćete uspeha u svamu što budete radili. Mnogi će biti ispunjeni da budu sa vama u društvu.Ako ste niste dosad zaljubili, sada sigurno hoćete.

VODOLIJA

Ona: Mars u prvom polju podstiče vaše samopouzdanje , pa ste impulsivni i željni akcije. Iznenada donosite odluke koje će vam promeniti život. Uprkos brzini reagovanja, izuzetno ste osetljivi i muče vas razne dieme. Planete u polju tajni ukazuju da treba da budete oprezni prilikom poklanjanja poverenja. Venera u Jarcu može da vam donese tajne ljubavi i muškarce koji su na neki način nedostupini.

On: Planete u dvanaestom polju čine vas zatvorenijim za druge ljude. Uprkos tome što vas sve zanima i želite da sudelujete u svim dešavanjima zbog Marsa, najteže vam padaju depresivna raspoloženja kroz koja prolazite. Vodite računa kome poklanjate poverenje. Imate potrebu da istražujete mesta zatvorenog tipa i ljude koji vam deluju mistično. 

RIBE

Ona: Dobri aspekti Neptuna donose vam magična poznanstva. Nije isključeno da počnete da osećate nešto više prema osobi koja vam je prijatelj. Očekuje vas više susreta koji će se pretvoriti u iskrena prijateljstva. Prijaće vam svaki vid druženja.

On: Lepe planete u jedanaestom polju ukazuju da je odličan period za sklapanje poznanstava. Imate širok krug prijatelja i prepoznaćete na koga možete da se oslonite. Trenutno mešate ljubav i prijateljstvo. Osetićete iskre od strane osobe koja se druži sa vama što će vam prijati. Ovo je takođe i period ostvarivanja nadanja i očekivanja. 

mediapress.rs

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori