Kod zauzetih će krajem tjedna obiteljski odnosi, a time i partnerski odnos dobiti na značaju, dok slobodni pripadnici znaka mogu imati nova poznanstva preko prijatelja ili preko posla.

OVAN

Ovnovi će se ovog tjedna uglavnom dosađivati, ali od vikenda za njih nastupa period kada mogu početi osjećati više strasti i ljubomore koju će ispoljavati u emotivnim odnosima.

Neki bi mogli započeti vezu s osobom iz poslovnog okruženja.

BIK

Bikovi će veći dio tjedna provesti bez bitnijih promjena na emotivnom planu.

Od vikenda će na njih početi povoljno utjecati sve što će im se događati pa će slobodni imati više šansi za nova poznanstva kao i za ljubavne veze.

BLIZANCI

Blizance ovog tjedna ne očekuju promjene na ljubavnom planu, ali se nekima krajem tjedna može svidjeti osoba s kojom je moguća nova veza.

Zauzeti pripadnici znaka će u odnosu s partnerom željeti više romantike, nježnosti i pažnje.

RAK

Rakovima će krajem ovog tjedna postati mnogo zabavnije kada je riječ o emotivnom planu, naročito ako se nalaze na nekom putovanju gdje su moguća vrlo uzbudljiva poznanstva.

Zauzeti pripadnici znaka s partnerom će imati bolju komunikaciju.

 LAV

Lavovi ovaj tjedan provode uglavnom bez većih promjena na ljubavnom planu, odnos s partnerom bit će stabilan, ali i prilično nezanimljiv.

Slobodni pripadnici znaka više će se družiti, a nekima se može svidjeti osoba koju mogu upoznati preko posla.

DJEVICA

Djevice će ovog tjedna biti zabavljene svojom emotivnim situacijom, zauzeti će se od vikenda opuštenije osjećati u svojoj emotivnoj vezi.

Slobodni najviše šansi za emotivni uspjeh mogli bi imati krajem tjedna kada bi mogle započeti novu ljubavnu vezu.

VAGA

Vagama ovog tjedna može biti interesantno ukoliko negdje otputuju, moguća su nova poznanstva koja mogu prerasti u nešto više.

Zauzeti pripadnici znaka mogu biti vrlo maštoviti i spremni na povremeno eksperimentiranje kako bi osvježili svoju vezu.


ŠKORPION

Škorpioni na početku ovog tjedna osjećaju emotivnu nesigurnost ali će im naredni dani donijeti više samopouzdanja, ali i emotivnog zadovoljstava na ljubavnom planu.

Zauzeti Škorpioni će osjećati veću emotivnu sigurnost u vezi.

STRIJELAC

Strijelci ovog tjedna mogu imati više novih kontakata i mogu se naći u centru događanja pa tako i sami privlačiti više pažnje okoline ili osoba iz poslovnog okruženja.

Krajem tjedna neki bi se mogli upustiti u neku avanturu ili tajnu ljubavnu vezu.

JARAC

Jarci će se ovog tjedna dobro provesti ako negdje otputuju, jer su šanse da tako nekog upoznaju najveće.

Nekim pripadnicima znaka će krajem tjedna najviše odgovarati druženje u krugu prijatelja, što je također povoljno za nova poznanstva.

VODENJAK

Vodenjake ovog tjedna ne očekuju neke promjene na ljubavnom planu.

Kod zauzetih će krajem tjedna obiteljski odnosi, a time i partnerski odnos dobiti na značaju, dok slobodni pripadnici znaka mogu imati nova poznanstva preko prijatelja ili preko posla.

RIBE

Ribe ovog tjedna mogu osjećati manje trzavice u odnosu s partnerom, ali krajem tjedna će ljubavna situacija krenuti na bolje i oni će ponovo biti ti koji drže stvari u svojim rukama.

Neki pripadnici znaka mogu biti skloni ljubavnim avanturama.

horoskopius.hr

Komentari

Pratite nas na FB!

Lajkujte Zodijak!
X Zatvori